Já si z toho už nic nepamatuju, šlo tam o to, že tatínek psal mamince telegram nebo lístek z prázdnin u babičky a snažil se zkrátit text, aby se mu to vešlo nebo bylo placeno za slovo, takže aby ušetřil, a psal cosi, že jsou tedy u Žofky a hrají si na Indiány, já si z toho pamatuji pouze “Jsme stomasem uzofky…”
A maminka jim pak odepsala zpět a všechny ty ušetřené peníze prošustrovala, protože jim odepsala cosi ve smyslu, že jsou úplně praštění, že si hrajou na užovky a že by tatínek ve svém věku už mohl mít taky rozum.
Mě vždycky zajímají články o sektách, protože jsem se v dětství a jako puberťák ve svém okolí s jejich působením setkala. Je skutečně neuvěřitelné, kam jejich vliv sahá.
Já bych i ráda občas v něco mimo náš svět věřila, ale vždycky, když se s podobnými fanatiky setkám, rychle mě tyhle touhy opouštějí.😜
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 11.10.2024, 14:02:02
No a našeho českého Boha - Šaška Policie zatkla, a soud jej následně stíhá na svobodě, ač dle mě hrozí nejméně dvě ze 3 vazebních podmínek: Koluzní a pokračování v t.č.!!!
Zítra je výročí té hrůzy v Izraeli. 😢 Bojím se, co se tam děje a bude dít.
Tak ja se o Izrael a palestinu uprimne moc nebojim. Bojim se zato kazdy den vsech tech debilu tady u nas na cestach, chodnicich, v obchodech, kdekoliv …
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 13.10.2024, 19:53:19
Na druhou stranu, bojovat proti podobným nápadům se dá. Krásně, tradičně, ve stylu největšího z Čechů - Járy Cimrmana. Tak jako ten španělský důstojník, který si nechal úředně změnit pohlaví . (To stejně bude jeden z utajených potomků velikána). Po úředn změně řekl, že navenek sice působí jako heterosexuální muž, ale to co se počítá je jeho nitro. A v nitru je lesbickou ženou. Důstojnice, tuším Paolo Hernandez , tak získala o 30% vyšší plat, byt a půjde o několik let dřív do důchodu s lepšími výsluhami a to jen díky návštěvě úřady, kde provedla svůj coming out.
Pevně věřím že, díky moudrým nařízením EU i u nás nastane genderová spravedlnost a mnozí z našich spoluobčanů pochopí výhody plynoucí z tolerance vůči lgbt komunitě a pokrokovým zákonům.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 13.10.2024, 20:16:46
Gender. spravedlnost = rovnost podmínek (hlavně peníze). Žena má prostě dostat zaplaceno stejně dobře jako muž, vykonává-li stejnou práci jako ten muž.
A Španělé to přehnali, no.
Článek jsem našla, je tam 47 úředně změněných kluků na holky, z toho 41 je u policie/armády.
“„Bylo mi řečeno, že po změně pohlaví budu mít vyšší důchod, protože ženy dostávají více jako kompenzaci genderové nerovnosti,“ vysvětlila.”
“A přestože formální změna pohlaví u vojáků a policistů působí přinejmenším úsměvně, ve skutečnosti to může být nečekaně objevená cesta, jak dosáhnout cíle, jenž si v minulosti Španělsko stanovilo, a sice zvýšit podíl žen v armádě a u policie na 40 procent. Deník El Español vedle toho uvedl, že případy změn pohlaví se mezitím objevily i u španělského četnictva. Nejmenovaný zdroj z jeho řad však prý listu sdělil, že mnozí příslušníci k tomuto kroku přistupují proto, aby vyjádřili nesouhlas s novými španělskými progresivistickými zákony.”
Takhle podivně si doporučení EK bere k srdci jeden člen EU za druhým. Anebo dopředu věděli, že od EU nedostanou ani cent, když takové hovadiny nezavedou?
Už aby se to rozpadlo.
A všecky, co říkají, že o změně pohlaví rozhodují rodiče nebo děti v patnácti letech,
zavřít.
Manipulátoři patří do vězení.
Bez možnosti propuštění.
Na druhou stranu mi vadí, že se vše - i opravdová změna pohlaví a LGB osoby - hází do jednoho pytle. Odpor ke všemu. Nebyly takové problémy, taková nenávist ke všemu jinému, dokud to EU nazačala takto přehánět. Devadesátky zpět nechci.
Co si myslíte o náhradách pro první dámu? Teď jsem se dočetla, že nově by od ledna 2025 měla dostávat skoro 100k/měsíc na výdaje spojené s doprovázením prezidenta. Dagmar Havlová se ohradila (viz odkaz výše), že si vše hradila sama.