Vidlákovy kydy
Asi ne všude, mámu by tam bejvali nechali v tričku, ale měla nějaké tričko se vzorem a tam prej někdy bývá kov, takže to musela sundat, když šla podruhý, už si radši vzala jednobarevný tričko.
Asi ne všude, mámu by tam bejvali nechali v tričku, ale měla nějaké tričko se vzorem a tam prej někdy bývá kov, takže to musela sundat, když šla podruhý, už si radši vzala jednobarevný tričko.
Buggyra:Sundat si kardiostimulátor? To je výzva!
Tak jsme se snad pochopili. Že lidi s kardiostimulátorem nebo kochleárním implantátem na MR nemůžou.
Vidlákovy kydy
kometa:Tak jsme se snad pochopili. Že lidi s kardiostimulátorem nebo kochleárním implantátem na MR nemůžou.
No nevím
Mno tak to je jasná, že tam s ním nemůžou. Ale návrh, že by si ho měli sundat - tj. návaznost vašich vět - mě pobavil 🙂 Kouzlo nechtěného, však jsme se učili někde na škole, že zkracování v psaném textu často vede k nedorozumění - jak psali mamince z prázdnin korespondenční lístek, že tráví čas uŽofky 🙂 Měl tohle cvičení taky ještě někdo na základce?
Jen pro “angličtináře”
https://www.youtube.com/watch?v=nJtyGFl__Ls
(S titulky je to na BEZPRESSU.NEWS )
Buggyra:Mno tak to je jasná, že tam s ním nemůžou. Ale návrh, že by si ho měli sundat - tj. návaznost vašich vět - mě pobavil 🙂 Kouzlo nechtěného, však jsme se učili někde na škole, že zkracování v psaném textu často vede k nedorozumění - jak psali mamince z prázdnin korespondenční lístek, že tráví čas uŽofky 🙂 Měl tohle cvičení taky ještě někdo na základce?
Chviličku, hned to bude. Nemáte po ruce skalpel a hadr prosím?😛
👍👍
To vyřeší politicky Procto-Glyvenol.
Buggyra:Sundat si kardiostimulátor? To je výzva!
Vyndat😄
Buggyra:Mno tak to je jasná, že tam s ním nemůžou. Ale návrh, že by si ho měli sundat - tj. návaznost vašich vět - mě pobavil 🙂 Kouzlo nechtěného, však jsme se učili někde na škole, že zkracování v psaném textu často vede k nedorozumění - jak psali mamince z prázdnin korespondenční lístek, že tráví čas uŽofky 🙂 Měl tohle cvičení taky ještě někdo na základce?
Já ne a neznám to. Oč jde?
https://www.youtube.com/watch?v=ZnVb9WpD9io
To je česky 🙂)
No, je pravda, že já mám zkušenost se 3 pracovišti, a z těch tří na jednom jsem byla cca 60x, na zbylých dvou jednou, max. dvakrát. Takže jsem generalizovala ten Žluťák, kde jde člověk téměř donaha… Jo a andílka si tam musíte navlíct šňůrkami dopředu - vtipné!!!🤭
https://www.youtube.com/watch?v=RR-GvToqLdw&list=PLXkA6SvogZFsICvAYg-oexzcgoMgDCdJZ
Bez komentáře.
Možná spíš do veselého okénka, ale když vy tam nechcete videa.
kometa:Tak jsme se snad pochopili. Že lidi s kardiostimulátorem nebo kochleárním implantátem na MR nemůžou.
Ale nějaké speciální podmínky existují. Nejsou úplně out
Fikovnice:No, je pravda, že já mám zkušenost se 3 pracovišti, a z těch tří na jednom jsem byla cca 60x, na zbylých dvou jednou, max. dvakrát. Takže jsem generalizovala ten Žluťák, kde jde člověk téměř donaha… Jo a andílka si tam musíte navlíct šňůrkami dopředu - vtipné!!!🤭
Andílek vždycky šňůrkami dopředu 😜
Fikovnice:Já ne a neznám to. Oč jde?
Já si z toho už nic nepamatuju, šlo tam o to, že tatínek psal mamince telegram nebo lístek z prázdnin u babičky a snažil se zkrátit text, aby se mu to vešlo nebo bylo placeno za slovo, takže aby ušetřil, a psal cosi, že jsou tedy u Žofky a hrají si na Indiány, já si z toho pamatuji pouze “Jsme stomasem uzofky…”
A maminka jim pak odepsala zpět a všechny ty ušetřené peníze prošustrovala, protože jim odepsala cosi ve smyslu, že jsou úplně praštění, že si hrajou na užovky a že by tatínek ve svém věku už mohl mít taky rozum.
🤣👍
Omlouvám se…ale já musela 😀
Chystám se na sono. S kolenem. Levým.