Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 27.09.2024, 13:07:23
Předpokládám, že když je ten rozdíl třeba 10- 20 lidí denně, tak je asi délka protokolu jedno, to by udělalo rozdíl tak max 2-3 lidi.
Termíny jsou jak kde, máma teď potřebovala, u nás na maloměstě termín za 3 měsíce, holt pracují jen od 8 do 3, v Praze jsme sehnali termín za týden na 7 večer. Takže někde to jde, někde ne.
Jako možná mají někde málo lidí, ale já to spíš vidím na podobný přístup jako ti doktoři, co mají stabilně cedulku na dveřích Dnes ordinace do 12, protože ofiko ordinační hodiny musí mít i odpoledne.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 27.09.2024, 14:37:53
Jinak fakt jsou ty protokoly různé. Zažila jsem hod a půl ležet v tunelu i jen 30 minut (uvádím dvě moje nejkrajnější zkušenosti). Jako jasně, pak se to zprůměruje atd. atd. Ale je fakt potřeba vzít v potaz, že každý orgán/soustava orgánů/systém se vyšetřují různě dlouho. Dále chci zmínit, že to není záležitost až tak dr., vše obstará radiol. asistent(ka), a to včetně napíchnutí flexily a aplikace k.l. Lékař, pravda, musí být přítomen. No a popis - ten trvá právě dle toho, kolik se toho dr. nahrne. Takže když mi nešlo o urgentní věc, řekla jsem své dr., ať klidně nález popíše třeba až za týden.
No a třeba na tom Žluťáku to mají RA zmáknutý jak na běžícím pásu. Ještě dovyšetřovávají jednoho pacoše, a já už jsem čekala svlečená v kabince. Tam to fakt odsejpá.
Židé a další vězni koncentračních táborů v nich umírali, protože nacistický vůdce Adolf Hitler nechtěl válku a Německo nebylo připravené na válečné zajatce. Naopak po konfliktu bažil britský premiér Winston Churchill.
Odpověď na příspěvek uživatele Gerhild z 28.09.2024, 13:22:11
Zdravím. Som rád že ste ešte tu.Ja sem veľa neprispievam,ale keď ste písali ešte naIF,vždy ma to zaujalo.Samozrejme bolo a je to vašou prof.fotografiou.Viem že je to blbosť spájať si váš život so životom V.W.Prajem Vám veľa zdravia a pohody.
Tak špatný to není… Tady jsme určitě tři z kolika? 😀 Až dojde ke kolapsu “digitálního prostoru”, mám připravenou strategii záchrany pro ovce co uvěřili a budou bez prostředků.🙂 Ale to je zatím přísně tajné.😀
Máslo na hlavě? To je hodně slabý výraz. Má se to asi tak, že F. měl B. odvolat někdy v červnu. Když B. tvrdil, že opraví a x expertů řeklo “neopravitelné”.
Jak se F. může relevantně obhajovat, když lže tak samozřejmě, jako dýchá.
Co jiného s ministrem, který prošustroval xy milionů za zmetek?
A co s premiérem, který řídil tak, že to až tam došlo?
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 27.09.2024, 17:49:11
Díky moc za nabídku, ale je to již vyřešeno.
Chtěla jsem jen prostě říct, že ta péče dostupná ve větších městech jako Praha, Brno, není tak úplně samozřejmost všude a ne každý má možnost v nějakém blbém zdravotním stavu jet třeba 100 km jen na vyšetření.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 30.09.2024, 08:44:20
Jj, to věřím…
Jinak jsem googlila, že je v ČR přes 70 přístrojů na MRI. Na distribuci po Česku jsem se ale nedívala. V Brně jich je několik. No a jsou i různé typy - dle výkonu magnetu (i když to možná píšu blbě z hlediska fyziky).