Známý tam taky jel. Makaj jak otroci, lidi po víkendu odjeli a chybí, chybí,
je to šílený a stát a armáda a … ?! Jel rád, musel si vzít dovolenou,
není mladý, není zdravý …… nelituje však, jen tam chybí další pracanti.
https://www.facebook.com/groups/617502972162258/ Kdo může, ať jede na pomoc. Jsme v České Vsi,tvrdí že tady není práce a posílají lidi pryč, ale není to pravda. Někteří místní ani neví kam se registrovat aby jim někdo pomohl,dělají si vše sami a každá ruka se jim hodí. Takže se nenechte odradit a doražte. V místní škole se dá ubytovat,mají seznámy lidi, kteří pomoc potřebují a i kdybyste šli dům od domu,nikdo vás neodmítne kor v zadní části České Vsi ulice Makarenkova.Je potřeba hlavně těžká technika,bagry,ale hodí se i ruce,lopaty a chuť do práce.
Mě překáží komplet celá pětidemolice. Ve chvíli, kdy české předsednictví dostane pochvalu za cílevědomost při prosazování zásad Greandealu, zákazem spalovacích motorů počínaje a uspíšením rozšíření emisních povolenek rozhodně nekonče je jasný , jak moc blaho občanů naší průmyslové země leží Fialovi aspol na srdci. To co umožnili, tak o tom se teď bojí doma zmínit a chtějí uvedení do praxe nechat na další vládě, protože zjevně plánují být v opozici. Babiš žádnou kampaň dělat nemusí, stačí když se zástupci současné vlády svými úspěchy pochlubí veřejně.
https://www.facebook.com/groups/617502972162258/ Kdo může, ať jede na pomoc. Jsme v České Vsi,tvrdí že tady není práce a posílají lidi pryč, ale není to pravda. Někteří místní ani neví kam se registrovat aby jim někdo pomohl,dělají si vše sami a každá ruka se jim hodí. Takže se nenechte odradit a doražte. V místní škole se dá ubytovat,mají seznámy lidi, kteří pomoc potřebují a i kdybyste šli dům od domu,nikdo vás neodmítne kor v zadní části České Vsi ulice Makarenkova.Je potřeba hlavně těžká technika,bagry,ale hodí se i ruce,lopaty a chuť do práce.
Tak co, nevrhneme se na uměleckou dráhu? Jako přivýdělek 90 000 ročně se rozhodně hodí. Přemýšlím nad permaformancí nebo bych mohla něco uplácat z bláta.
Je zajímavý, že brečej, jak není na důchody, povodně a podobně a ejhle, ono to asi zas tak špatný nebude.
Já to vrátím trošku k autům: Jak dlouho že se čekalo v pořadníku na auto? Já to nevím, když mě začla koupě auta zajímat, cca 78 - 80, tak už pořadníky nebyly.
Ale právě jsem se dozvěděla - z televize Ćt 1 - žádné dezinfo, že v Č. Budějovicích se čeká na oční vyšetření 5-8 let. Za tu dobu neklidně oslepnete.
Pane doktore, já nějak blbě vidím na dálku. Dalo by se s tím něco dělat? Doktor otevře okno a ptá se: Vidíte to slunce? Pacient odpoví že ano a doktor na to: A jak daleko byste chtěl sakra ještě vidět? 😀