Jezdím na kole, ale když jdu pěšky do ulic, zírám. Vidím děsy, který neznám, vlastně znám z kreslených vtipů. Ono to existuje reálně, nejspíš už delší dobu, já to z kola neviděla . Lidi jdou, čumáky v telefonech, uši zacpaný, pochopila jsem , proč že to stádo tupců nechá spadnout slepce nebo vozíčkáře do kolejí v metru. Tupost, prázdnota, žádný cit, vnímavost, prostě skvělá dnešní doba. HNUS, jsem upřímně ráda, že jsem na konci.
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 24.09.2024, 11:52:09
Hm, dřív se nadávalo na mladý, že maj walkmana na uších a nevnímaj, co naděláte. Nevím, kde se pohybujete, je to záležitost jednotlivců, u nás zaboření v telefonech chodí jen mladí, ostatní lidé se chovají normálně.
Jako reakci na moje příspěvky? To se zase bude přepisovat historie a 24.2.2022 začala akce spřátelených vojsk nasazených na Ukrajinu pro bratrskou pomoc? Něco jako náš osmašedesátý?
To je totální vymydlenost co? I kdyby došlo k okamžitému pádu současného totalitního rezimu, na většině lidí mediální propaganda zanechá trvalé následky. Stejně jako po r89
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.09.2024, 14:16:09
Mě ta pomoc furt zajímá. Jak jsem psala ve vláknu “Povodně”, tak se tam prý rozjela jedna členka famílie. Absolutně ji nemusím, ale toto je od ní hezký čin. Ale proč teda v médiích psali, ať tam dobrovolníci nejezdí??? A ano, nečtu všechno, prolítnu hlavní zprávy a hotovson.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 24.09.2024, 13:20:33
No a tak nám (nebo konkrétně mně) nějak podrobněji napište, co máte na mysli. Neptám se teď nijak ironicky…jen bych prostě chtěla vědět, co Vy víte, a v médiích to nepíšou (takových věcí je přece hafo).
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 24.09.2024, 14:54:35
Týýý brďo, teď jsem si vzpomněla, že naši po 89. stěhovali obří bytovou stěnu. Když ji odsunuli, tak se zhrozili, že ve zdi byla namontovaná štěnice. No a při bližším zkouknutí to byla díra a do ní narvaná hmoždinka!😂