Doufám že pro neobolševiky je to strop
Jen se tim nenervuju a nehroutim se z toho. Ani jsem si nedělala kampaň jak po mě někteří chtěli. Jsem ráda že sice máme málo ale vzestupnou tendenci to má. Sice maličkou ale je tam. Tak proto pphoda😊
Jen se tim nenervuju a nehroutim se z toho. Ani jsem si nedělala kampaň jak po mě někteří chtěli. Jsem ráda že sice máme málo ale vzestupnou tendenci to má. Sice maličkou ale je tam. Tak proto pphoda😊
Doufám že pro neobolševiky je to strop
Ty jsi byla na kandidátce?
Ano😁
Prospěcháři všech zemí spojte se, kupředu levá zas dojde chleba
Eliška Coolidge: 💥 USA před ZHROUCENÍM?💥...MÉDIA selhala a politici se chovají jako loutky -
Převzato z FB -
Michele Geraci, bývalý státní tajemník italského ministerstva hospodářského rozvoje: . . . - "Zvykli jsme si poslouchat Putinovi a Lavrovovi projevy, abychom slyšeli logická a rozumná slova. Ale uznat, že když mluví, mají pravdu, neznamená být putinovci (což je také legitimní), ale vlastenci, proitalsky orientovaní a uznat, že veškerá politika vlády Von der Leyenové, Draghiho, Meloniho je škodlivá pro Itálii a Italy a samozřejmě pro Ukrajinu. Každý, kdo s nimi nesouhlasí, je však označen jako protiukrajinský, protievropský a protiitalský". Já si myslím, že takto to je nastaveno ve všech státech EU.
Tak výsledky voleb ujdou, měla jsem obavu, že s tím nasráním obyvatelstva vyhraje SPD nebo něco podobného, tak tohle je lepší výsledek. A že jsou Piráti od válu je super, lidi konečně dostali rozum.
https://www.vidlakovykydy.cz/index.php/clanky/kam-jsme-dosli
Já jsem teda ještě zvědavá, jak dopadne SČ kraj, ale osobně souhlasím s Kubou, že v tý bídě, co tady máme, tak je asi nejfunkčnější (děsivý, fakt to říkám, fuj) koalice ODS a a ANO….a kéž by byl Kuba premiér 😀
Mě už je to tak nějak jedno a posledních pár let mám dojem, že v SČ není funkční nic, takže hledat něco nejfunkčnějšího mi připadá tak akorát jako yeti, všichni o tom vědí, ale nikdo to nikdy neviděl. SČ mi přijde jen jako dobrá trafika pro ty druhořadé pražské.
Chcete levici a bývalý i současný bolševiky, tak nebrečte. To co máme je odrazem voličů, nic jinýho
Mně je to vlastně taky jedno. Jen u nás se třeba hraje o ten národní park a pokud odpadne pecková, tak by tam třeba mohla být nějaký síla, aby se to projednávání zbrzdilo a třeba to nakonec nebylo.
Naivita levicových voličů je udivující, nehraničí to už…?
Brečíte akorát vy, já píšu jasně, že je mi to jedno.
U nás se nehraje o nic a otravování občanů dělají všichni, tak je to fakt jedno kdo tam zrovna na tu chvilku je.
Já třeba naprosto odmítám zvyšování odchodu do důchodu. Celý život řádně platím, dřu jako kůň a ve chvíli, kdy se mi blíží odchod do důchodu a začínají se objevovat nemoci, mě to prodlouží? A jako bonus výpověď bez udání důvodu, která ani není spojená s sociálním zajištěním, které je v zemích, kde je možná? A to si platím pořádný předdůchod a chci jít v 60, ale co ti, kteří na to nemají? Půdjou žebrat, po letech poctivé práce?Tak s tím ať djou do hajzlu a neexistuje argument, který by mě mohl přesvědčit, abych pětidemolici hodila hlas. Teorie o tom, že by se spojila ODS a ANO, to by byla zrada na voličích obou stran.
A jestli mě naštvou ještě víc než jsem teď, hodím to Okamurovi, ať se aspoň pobavím, jak je tam těmi svými plky štve.
😀 vidíte, Vy aspoň víte, že do důchodu půjdete a nějaký důchod dostanete, mně je něco málo přes 30 a už vím, že šetřit na důchod bych si měla začít teď a nespoléhat se na stát, že se o mně postará…prostě mimo jiných výdajů mít ještě kvalitní životní pojistku a ještě nějaké vrecko, kam mi stát nemůže sahnout…a mám se z toho zbláznit?🙂
Buďte v klidu, pořád žijete v nejvyspělejší a zatím relativně bezepečné části světa 🙂
Tohle všechno mám. Od devadesátých let nevěřím politikům nic. Nicméně, aby nám vnucovali, jak není na důchody a musí se zvyšovat věk tak, že je celkem jasné že moji synové se důchodu nedožijí je drzost. A další věci. Mám pětidemolice plné zuby.
Šetřit prachy na důchod nemá vůbec smysl, si vemte, že my teď před důchodem, jsme třetinu, ne-li polovinu, pracovního života odpracovali za pár stovek nebo tisícovek. Člověk si mohl spořit stovku a to byl mega obnos. A kde jsme s cenama a platama dneska a co je stovka dneska.
A můžete dopadnout úplně stejně.