Aktuálně: 3 727 inzerátů210 945 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Politika...

Sarah01
Sarah01 21.09.2024, 11:19:15 xxx.xxx.162.253
assil:

To je zase hejt jak prase. 😀

Tak on je dost podstatný rozdíl trmácet se stovky kilometrů na velvyslanectví a nebo dojít do volební místnosti v místě bydliště.

Jenže teď v těch zatopených obcích jaksi ani není kde volit, jsou to malé vesnice, které mají obecní úřady v malých prostorách, kde teď skladují materiální pomoc pro postižené nebo je tam ubytovávají nebo tam přestěhovali školku či jiná zařízení. Navíc ani nemají lidi do volebních komisí. Tam se prostě a zkrátka fakt volit nebude.

Rapotačka (neregistrovaný) 21.09.2024, 11:32:37 xxx:xxx.96c3:9835
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 21.09.2024, 11:19:15

Tam se prostě a zkrátka fakt volit nebude.  Pha to odvolí.  A tak to má být😊 -   """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

z FB 

- Před padesáti lety obsahovala příručka k automobilu návod, jak seřídit ventily. Dnes obsahuje upozornění, abyste nepili obsah autobaterie. Je vidět, že všeobecná inteligence stoupá.

Fikovnice
Fikovnice 21.09.2024, 12:44:21 xxx.xxx.32.99
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 21.09.2024, 11:19:15

No, oni jim dovezli “volební místnosti”, viděla jsem třeba jakési “maringotky” a přenosné buňky, ovšem na jejich místě bych měla rozhodně úplně jiné starosti než jít volit.

Fikovnice
Fikovnice 21.09.2024, 12:46:08 xxx.xxx.32.99
»
Odpověď na příspěvek uživatele Rapotačka z 21.09.2024, 11:32:37

Hmm, čtete mi myšlenky. Mám nepojízdné auto. Sama jsem baterii nikdy nenabíjela, tak jsem teď googlila návod. Jako asi bych to dala i bez návodu, ale kolik má protékat ampérů apod., to jsem fakt nevěděla.

Ale že nemám pít obsah baterky jsem věděla…😊

Fikovnice
Fikovnice 21.09.2024, 13:11:05 xxx.xxx.32.99
Rapotačka:

Souhlas. Ale …

vrána k vráně.

I ode mě souhlas. V tom rozhovoru obhajoval Beka, jak jel se zapnutým majáčkem záchranářskou uličkou! Prý na rozhovor pro TV, předtím se psalo, že jen spěchal domů!!!🤮

Musím napsat, že ta vláda mi nikdy nebyla sympatická, ale averzi jsem necítila. Po nějakém období se můj názor ale změnil a teď ty panáky, slizouny a “madam” nahoře vyloženě nesnáším. Souhlasím i s tím, co se zde dříve psalo: Že vytvořili koalici a jen tím způsobem se dostali do parlamentu a utvořili většinu. Je to de fakto podvod.

rapotačka (neregistrovaný) 21.09.2024, 13:19:59 xxx:xxx.69bf:d98f

Já jsem tedy šla, ale opravdu jsem  zhnusena

tím vším, jako nikdy.

z FB

Slabá účast,  jsou spokojený s Fialovo hnusem 😡. 

Dneska sem mluvil s několika lidma proč nejdou 🤔. 

Odpověď podvody a nic se nezmění 🫢.

Tak sem jim řekl, že když budou sedět doma tak to bude ještě horší 😡. 

Ne,nemíní jít k volbám ,prej to je už udělané a podvedené 😡. 

Fikovnice
Fikovnice 21.09.2024, 13:52:02 xxx.xxx.32.99
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 21.09.2024, 13:19:59

Jste dobrá, že jste šla volit!👍

Já ne, jsem na PN. Ale i kdybych nebyla na PN, já vážně nevím, zda bych si vybrala koho volit. Pravdou je, že s tou mojí neschopenkou jsem se ani o volby a kandidáty nezajímala.

rapotačka (neregistrovaný) 21.09.2024, 14:06:37 xxx:xxx.69bf:d98f
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 21.09.2024, 13:52:02

Nebylo koho. Nakonec jsem se rozhodla, ale na poslední chvíli jsem to změnila. Tolik špíny všude …  Do ANO, nalezly vši z modrejch strak.  

N (neregistrovaný) 21.09.2024, 14:24:53 xxx.xxx.242.38
Fikovnice:

Hmm, čtete mi myšlenky. Mám nepojízdné auto. Sama jsem baterii nikdy nenabíjela, tak jsem teď googlila návod. Jako asi bych to dala i bez návodu, ale kolik má protékat ampérů apod., to jsem fakt nevěděla.

Ale že nemám pít obsah baterky jsem věděla…😊

Je to zhruba desetina kapacity baterie.🙂 Čili 55Ah znamená nabíjecí proud 5,5 A. Červený na plus a černý na mínus. Nemusíte ani baterku odpojovat. Jestli se jedná tedy stále o vašeho “Čeňka”. 🙂

rapotačka (neregistrovaný) 21.09.2024, 16:42:53 xxx:xxx.69bf:d98f

z FB - Tohle nevymyslíš!😇 

- Není to problém politický, daleko spíše sociologický. Kdo jsou voliči Fialovy vládní koalice? Převážně střední vrstva zdejší společnosti. Proč tihle lidé volí, jak volí? Inu, volí tak proto, že se svojí volbou utvrzují v příslušnosti k jisté společenské, z jejich pohledu vyšší, vrstvě. Potvrzují si svůj společenský status. Vůbec jim u toho ale nedochází, že ve skutečnosti volí proti svým vlastním existenčním zájmům, zájmům ekonomickým i politickým. Žádný svéprávný člověk přece nepreferuje cizí zájmy na úkor svých vlastních. Prozření z tohoto omylu vůbec není jednoduché, zvláště pak, když média hlavního proudu svojí propagandou tuhle masu v jejím omylu dennodenně utvrzují. Jak? Tím, že zbytek společnosti neustále nálepkují. Většinou zcela nesmyslně. Tu jako xenofoby, tu jako extremisty, tu jako ruskou pátou kolonu, tu jako nácky, tu jako dezoláty. Nejparadoxnější na celé věci je, že tihle, „xenofobové“, „extremisté“, „ruští švábové“, „náckové“ a „dezoláti“, kteří si na nic nehrají, pročež se řídí pouze svým zdravým selským rozumem, se z dlouhodobého hlediska vykazují lepšími politickými instinkty než celá ta namistrovaná, leč popletená „vyšší“ střední vrstva. Až zase budete nevěřícně kroutit hlavou, jak je možné, že někdo volil takový materiál, jaký tu momentálně vládne, třeba když z obrazovky promlouvá bejby-ministr zahraničí nebo když svoje moudra rozdává topácká předsedkyně sněmovny, buďte ke svým spoluobčanům shovívaví. Mnozí z nich netuší, nevědí, nedomýšlejí, co činí. Někteří z nich třeba časem prozřou. 

orionka-2
orionka-2 21.09.2024, 17:28:46 xxx:xxx.4356:4d07
rapotačka:

z FB - Tohle nevymyslíš!😇 

- Není to problém politický, daleko spíše sociologický. Kdo jsou voliči Fialovy vládní koalice? Převážně střední vrstva zdejší společnosti. Proč tihle lidé volí, jak volí? Inu, volí tak proto, že se svojí volbou utvrzují v příslušnosti k jisté společenské, z jejich pohledu vyšší, vrstvě. Potvrzují si svůj společenský status. Vůbec jim u toho ale nedochází, že ve skutečnosti volí proti svým vlastním existenčním zájmům, zájmům ekonomickým i politickým. Žádný svéprávný člověk přece nepreferuje cizí zájmy na úkor svých vlastních. Prozření z tohoto omylu vůbec není jednoduché, zvláště pak, když média hlavního proudu svojí propagandou tuhle masu v jejím omylu dennodenně utvrzují. Jak? Tím, že zbytek společnosti neustále nálepkují. Většinou zcela nesmyslně. Tu jako xenofoby, tu jako extremisty, tu jako ruskou pátou kolonu, tu jako nácky, tu jako dezoláty. Nejparadoxnější na celé věci je, že tihle, „xenofobové“, „extremisté“, „ruští švábové“, „náckové“ a „dezoláti“, kteří si na nic nehrají, pročež se řídí pouze svým zdravým selským rozumem, se z dlouhodobého hlediska vykazují lepšími politickými instinkty než celá ta namistrovaná, leč popletená „vyšší“ střední vrstva. Až zase budete nevěřícně kroutit hlavou, jak je možné, že někdo volil takový materiál, jaký tu momentálně vládne, třeba když z obrazovky promlouvá bejby-ministr zahraničí nebo když svoje moudra rozdává topácká předsedkyně sněmovny, buďte ke svým spoluobčanům shovívaví. Mnozí z nich netuší, nevědí, nedomýšlejí, co činí. Někteří z nich třeba časem prozřou. 

Zapnula jsem na 5 minut volební studio na 24. citovali průzkum, který praví, že od vládních stran se odklánějí  VŠ a podnikatelé a živnostníci. A do kytek jdou Piráti.

orionka-2
orionka-2 21.09.2024, 17:31:02 xxx:xxx.c649:28cb

Souhlasím i s tím, co se zde dříve psalo: Že vytvořili koalici a jen tím způsobem se dostali do parlamentu a utvořili většinu. Je to de fakto podvod.

Vítejte v klubu - dezolátů. 😜

Leithian
Leithian 21.09.2024, 18:24:22 xxx.xxx.116.244

Tak já to měla s volbama jednoduchý, stejně jako rodina a někteří z mých kamarádů😁

Takže odvoleno bylo a i když to na výsledek vliv nemělo, pohoda.

N (neregistrovaný) 21.09.2024, 22:45:51 xxx.xxx.242.38

Nemáte ty volby nějak furt? 😀 

Fikovnice
Fikovnice 21.09.2024, 23:42:28 xxx.xxx.32.77
orionka-2:

Souhlasím i s tím, co se zde dříve psalo: Že vytvořili koalici a jen tím způsobem se dostali do parlamentu a utvořili většinu. Je to de fakto podvod.

Vítejte v klubu - dezolátů. 😜

😄😛

Jinak kámoška byla v komisi, před chvílí jsme si psaly. No a že v Brně a snad i v JM kraji pětikolka prý vyhrála!!! Já dnes ani neotevírala zprávy, takže mám info až od ní a až teď.

Fikovnice
Fikovnice 21.09.2024, 23:44:01 xxx.xxx.32.77
Leithian:

Tak já to měla s volbama jednoduchý, stejně jako rodina a někteří z mých kamarádů😁

Takže odvoleno bylo a i když to na výsledek vliv nemělo, pohoda.

Jak pohoda?😀

Když “Tvoje” strana a Tvoje volba neměla žádný vliv, tak proč pohoda? Jako že jsi splnila svoji občanskou povinnost?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.