Chápu
https://www.facebook.com/photo/?fbid=541231264923637&set=a.226171426429624
Bez kom.
Chápu
https://www.facebook.com/photo/?fbid=541231264923637&set=a.226171426429624
Děkuji všem za odpovědi stran matky Terezy, to jsem fakt netušila!👎
Ale kdo je “cucej mi jazyk”???😀
Aha, dalajláma… Tak to si jdu přečíst.
Jo, zkoukla jsem teď video! To je úchylnej??!! Jako sranda mi to teda nepřijde ani trochu!😠
Fikovnice:Už v Brně prší??? To je fakt divnej dotaz…
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/evakuace-deste-zaplavy-stoleta-voda-brno-varovani-reky.A240913_111152_brno-zpravy_krut
Já to na lehkou váhu neberu. Drápali roky cosi na Poříčí ve Svratce. Bohužel drápali, ale stále nic z toho. Teda už se jim tam utopil bagr.
Tady k tomuto: Bydlím poměrně velmi blízko tady té “monumentální” stavby - protipovodňové. A dnes mi známá řekla, že prý se stavba o 2 mld. Kč prodraží! Nevím, zda současnými povodněmi, a ani nevím, jestli to není JPP. Co vím, je, že tam drápou fakt řádově už roky. A cíl v nedohlednu. Žiju v Brně celý život a Poříčí se nikdy nerozlilo. Pokud to má ochránit jižnější oblasti od Brna, OK…ale ani tady jsem nezaznamenala žádné větší povodňové škody. I ty Židlochovice to nakonec přečkaly s vylitím vody “jen” kamsi do parku a polí. Nicméně starosta Židlochovic se nechal slyšet, že odpouštění Brněnské přehrady začalo pozdě:
drvodelkafialova:Schválně se podívejte na dokument o “Matce” Tereze Anděl pekla.
jinak tady je jeden kratší.
Drvodělko, mně ten odkaz nejde otevřít. Ale předpokládám, že chyba je na mé straně (?). NTB stávkuje, vrčí a nevypadá to s ním dobře.☹️
To asi je u vás, já to zkoušela a otevře se mi to😉
Židlochovice to nakonec přečkaly s vylitím vody “jen” kamsi do parku a polí.
Mají před městem suchý poldr, na mapách cz je dobře vidět, jednou modrý - voda, na letecké zelený bez vody, od státní silnice oddělený pořádným valem. Asi nestál miliardy, nejsem vodohospodář, ale od pohledu vypadá účinně.
Rapotačka:Média je umí naaranžovat, vylíčit jako neskutečné, výjimečné.
Ta slavná terka shromažďovala obří , hlavně finanční dary. Končilo to u papeže.
Psalo se o tom. Jo, ještě jsem zapomněla mezi ty "obdivuhodné"
zařadit toho “cucej mi jazyk”. Furt je váženej.
Jinými slovy nikdy netvrď ,že někoho znáš kvůli tomu, že si o něm četl knihu či článek v novinách.😀 Chodil si s ním na pivo? Nebo si s ním dědil? Pak už bych tomu snad i věřil. Dnes je jasné že každý komunista byl lump a všichni co proti nim bojovali byli hrdinové a samí slušní lidé.😀 Těším se na další režim co se zase dozvíme o dnešních “svatoušcích”.😀
Hrdina ale vůbec nemusí být slušný člověk.
Buggyra:Hrdina ale vůbec nemusí být slušný člověk.
Musí.Třeba já jsem držitel několika vyznamenání a jsem tak slušnej až mě to někdy štve.😀
https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/regiony/povoden-zpusobila-ostrave-skody-za-miliardy-opravy-potrvaji-roky-353119
😓 Chudáci lidi..
N:Musí.Třeba já jsem držitel několika vyznamenání a jsem tak slušnej až mě to někdy štve.😀
😂
N:Musí.Třeba já jsem držitel několika vyznamenání a jsem tak slušnej až mě to někdy štve.😀
Vy jste výjimečný případ, málokdo je tak skvělý jak Vy. 😍 Ale běžní lidé mají často spousty neřestí a přitom mohou být hrdinové. 🙈
Občas koukám na videa UOL účetnictví, maj pěknýho buldočka.
Dnes píšou:
“Přihlaste se, kolik tady máme OSVČ? 👋👋 Dnes vám všem neseme špatné zprávy. Od příštího roku se plácnete přes kapsu. 💰 Proč? Ze dvou důvodů: 💰 Zvedne se průměrná mzda (to se děje každý rok). 💰 Změnil se výpočet sociálního. Oboje dohromady znamená, že si připlatíte na minimálním sociálním a také na paušální dani v prvním pásmu. 💰 Na sociálním nově zaplatíte 4 759 Kč měsíčně (letos 3 852 Kč). 💰 Na paušální dani 8 716 Kč měsíčně (letos 7 498 Kč).”
To je jen “důchodový” a platit je je povinnost, i kdyby na chleba jste neměli.
To jen až zas někdo bude řvát, jak osvč neplatí nic.
A to tahle vláda řekla, že schválili zvyšování co rok, to 5 %.
To nevychází, co.
No já vám teda co nejdřív založím sró, budu si dávat výplatu, velkou výplatu, budu mít služebního psa, ten bude mít eště větší výplatu,
a všude pak budu psát hezké obří nuly,
to budete mít plnou státní kasu. 🙂
Na kraviny čas je.
Založte. Máme sró a platíme si výplaty. Ne, že by to bylo výhodnější než být OSVČ. Ono to vyjde asi tak nastejno. Jen teda jako OSVČ ty peníze jaksi jdou z kapsičky přímo vám, u toho sróčka je to tak jako “za rohem”. My teda máme sróčko vždycky v nějakém tom malém zisku, aby nám to podnikání věřili, ale to vy nemusíte, že 🙂
z FB
- Až vám budou zase vnucovat, že korespondenční volby jsou nezbytné, protože občané žijící v zahraničí se přece nemohou trmácet na velvyslanectví, aby v souladu s naší ústavou odvolili, zeptejte se, jak je to s našimi občany žijícími normálně u nás. Že se s nimi premiér a jeho vláda nijak neserou. Všeho necháš a buď to stačíš, anebo si trhni nohou, dezoláte.
To je zase hejt jak prase. 😀
Tak on je dost podstatný rozdíl trmácet se stovky kilometrů na velvyslanectví a nebo dojít do volební místnosti v místě bydliště.