První na řadě budou cíle ze kterých bude ostřelována Moskva. Když to nebude z Ukrajiny, tak který stát v Evropě vedou vice zaprodani blbci než u nás?
Politika...
Dopadneme stejně. Zvuk …
Rapotačka:Dopadneme stejně. Zvuk …
To je vítěz soutěže o Darwinovu cenu ??
Rapotačka:Dopadneme stejně. Zvuk …
😀😀 Pokud uvidíte pyrotechnika utíkat, snažte se ho předběhnout.😀
Bohužel jsem se podíval na situaci kolem velké vody u vás.😓 Vůbec jsem nevěděl,že je to tak vážné. Ani nevím jak vyjádřit soucit s těmi lidmi co je to postihlo.😐
My měli v zahradním domku 10 cm, tak pohodička 🙂 Snad to stihneme do zimy vysušit, ale zdivo snad moc nenatáhlo.
U nás se potok tentokrát zachoval spořádaně a zastavil se tak 10 cm před vylitím, teď už to, sice pomalu, ale klesá. Takže kůlničky a garáž byly ušetřeny.
„Na válku se chystali, na povodně ne“.
Orionka:Zaplakalo jenom nebe ? Nebo si někdo vzpomněl ? (Nemám televizi)
Mám pocit, že jsem nikde vzpomínku na TGM nečetla. Vzpomněla jsem si sama, miluji Seiferta.
Rapotačka:Víte, že si někdy vzpomenu? Silně se mě dotkla (možná ještě v pubertě)
fotka, kdy on sedí na koni jako Bůh a u nohou jeho krásnýho koně je
vychrtlá “průhledná” žena. Vypadá jak tuberácká mátoha v posledním tažení.
Je tam s mužem, cestářem. (?)Ten kontrast bídy a toho “boha”. Ženu asi vůbec
nevnímal. Občas jsem si na ten záběr vzpomněla.
Ta beznaděj - možná lety přibarvená- mi utkvěla v duši. Neumím ji vyhledat
a porovnat realitu se vzpomínkou, na laskavého , moudrého muže se
“sociálním cítěním”. Ano, potřebujeme vzory. Třeba Masaryk, ten Havel,
“matka” Tereza taky není marná.
Co se Vám nezdá na matce Tereze? Ptám se vážně, nikdy jsem o ní neslyšela nebo nečetla něco negativního.
Fikovnice:Co se Vám nezdá na matce Tereze? Ptám se vážně, nikdy jsem o ní neslyšela nebo nečetla něco negativního.
Jani, už je všeobecně známo, že byla vycurana jak mraky.
Média je umí naaranžovat, vylíčit jako neskutečné, výjimečné.
Ta slavná terka shromažďovala obří , hlavně finanční dary. Končilo to u papeže.
Psalo se o tom. Jo, ještě jsem zapomněla mezi ty "obdivuhodné"
zařadit toho “cucej mi jazyk”. Furt je váženej.
Rapotačka:„Na válku se chystali, na povodně ne“.
Já teda nevím, jestli se chystali na válku, ale co vím určitě, tak že ty kecy v tv jsou jenom pro uchlácholeni veřejnosti. Přímo v zaplavených oblastech se lidem nedostává žádné pomoci, kromě hasičů, místní samospráva to už nezvládá. Lidi jsou bez elektřiny, bez vody, nefunguje kanalizace. A bude to tak do doby, než opadne voda, lidi si nějak odčerpají zaplavené domy a opraví se sloupy s el. vedením. Kdoví, jestli se to stihne do zimy. Jestli někdo slibuje peníze, tak jsou to jako vždy plané sliby, ti lidi potřebují elektrocentrály a vysoušeče hned. Ne až nějaká neziskovka vybere prachy, namasti si na tom kapsu a možná jim nějaké peníze pošle. A nebo až vláda nějaké přes nemožné papírování uvolní.
Já bohužel ano. Její sektářství podtržené přesvědčením že umírající musí trpět stejně jako Ježíš Kristus na kříži ve mně příliš nadšení nevzbuzuje. Sama ke sklonku života trpěla potížemi a neváhala využívat veškeré dostupné moderní medicíny k jejich zmírnění.
Fikovnice:Co se Vám nezdá na matce Tereze? Ptám se vážně, nikdy jsem o ní neslyšela nebo nečetla něco negativního.
Schválně se podívejte na dokument o “Matce” Tereze Anděl pekla.
jinak tady je jeden kratší.
Tak UŽ prej pošlou na pomoc armádu.
Před týdnem jsme neměli armádu.
Tyhle k.koti shořej v pekle.
Peter Pellegrini
I naši politici se vyjadřují
Nasadili vojenské vrtulníky :