Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.09.2024, 20:23:19
Já tak nějak věřím, že nakonec nedojde ke hrůzám… Ani u Tebe ne, Ali.🍀 Předtím jsem měla stran Tebe obavy.
Jako tady třeba zavřeli Milouše (= nemocnice s porodnicí blízko Svratky; zakázali i návštěvy (Proč? Pokud nejsou vytopeni, tak to nechápu! Je tam LDNka, porodní…); a rodičkám nakázali jet rodit jinam - což mi teda přijde pitomé, pokud tam některá ťehule chodila v těhotenství, věří tam dr. a porodním asistentkám). No a v tom povodňovém vláknu jsem psala, že zatím se v naší oblasti nejvíc mluví a píše o Židlochovicích. Ale před chvílí jsem zas kdesi četla, že předpovědi se zmírňují!👍
Bohužel Orionko je to jen hra. Někomu stačí PS5,jiný raději PC a ti nahoře si hrají s námi a našimi životy. 😐 Historie se jen stále dokola opakuje. Byla to Korea, byl to Vietnam a nyní Ukrajina. Všiměte si jak se Ukrajina drží přesně instrukcí ze západu. Proč myslíte, že vpadla na území RF? 🙂 Né, není to žádný racionální taktický důvod. I za cenu výrazného oslabení východní fronty. Kdepak, důvodem jsou jednání která byla velmi blízko a poprvé s Ruskou účastí i se souhlasem Zelenského.😐 Mír je houby kšeft a ještě nejsou naplněny všechny cíle tohoto “podniku”.
Bohužel máte pravdu. Největší obětí jsou lidi na Ukrajině. A Zelenský, ale ten to možná ještě neví. Hrají si s ním jak kočka s myší. A jestli už to ví, je zatraceně pozdě.
Bohužel máte pravdu. Největší obětí jsou lidi na Ukrajině. A Zelenský, ale ten to možná ještě neví. Hrají si s ním jak kočka s myší. A jestli už to ví, je zatraceně pozdě.
které vyrostou jako houby po vydatném dešti. Pomáhejte nejlépe konkrétním lidem a na daném místě. Pokud se zeptáte místních lidí, budete vědět situaci lépe než "reportéři z TV" -> těm jde především o kvalitní záběr a příběhy plné utrpení 🎥🙈.. Smysl má také spolek ČSR, který může pomoct ihned daným lidem, kteří to potřebují 🙏