Pod tím Vaším odkazem je pak tento příspěvek na prvním místě:
“Pořád je tady dost debilů, kteří tvrdí, že se na Ukrajině válčí, a že je jim potřeba pomoc. Narvanej stadion zdravými mladými bojovníky(chudáci co utekli před válkou) dřív se tomu říkalo dezerce a za dezerci trest smrti.”
Tak já jsem přesvědčená, že se na Ukrajině válčí, ale souhlasím s tím, že řada mladých a bojeschopných mužů odtam utekla.
Že odtamtud utekli, bych nikomu nevyčítala. Kdo by chtěl být mrzačen a umírat v nesmyslné válce za cizí imperialistické choutky. Ale že dělají bordel a problémy v hostitelské zemi - to je na přesdržku.
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 13.09.2024, 13:57:51
Tak, když jsem nesouhlasila s tím klukem, co si natáčel naši Policii, vyvolalo to poměrně nevoli…
A jinak ano, souhlasím s Vámi, a také jsem to již psala: Já sama bych v zemi, kde mi nabídnou azyl, byla všem vděčná a ne abych ještě napadala Policii (ani bych si je nenatáčela).
To strašlivý na tom je, že podle všeho podstatná část národa na tu zjevnou absurditu slyší
Nemyslím si, že v souvislosti s USA se dá mluvit o národě. A to ani po (skoro) po 250 letech. Doteď vlastně podivné soustátí. (Třeba mi to N vyvrátí ) Na rozdíl od EU, která se teprve snaží rozdíly mezi národy a tím státy setřít a zahladit.
Jo, zvolila jsem špatné slovo, prostě voličstva, no.
To strašlivý na tom je, že podle všeho podstatná část národa na tu zjevnou absurditu slyší
Nemyslím si, že v souvislosti s USA se dá mluvit o národě. A to ani po (skoro) po 250 letech. Doteď vlastně podivné soustátí. (Třeba mi to N vyvrátí ) Na rozdíl od EU, která se teprve snaží rozdíly mezi národy a tím státy setřít a zahladit.
Ježiš bůh chraň spojené státy před něčím podobným jako je EU.😀 Orionko, musela byste v USA žít a to tak dlouho, abyste byla také tak brána obyvateli. V mé bublině opravdu nikdo volby nijak neprožívá a spousta lidí ani soubouj T vs H neviděla.🙂 Ostatně vidělo ho asi 60 milionů obyvatel z celkový 340 milionů. To je asi 17 % obyvatel.🙂 V ČR je mnohem větší “zapálenost” obyvatel do politiky jako všeobecně. Bohužel jak vidíte je to úplně promarněný čas a zbytečná ztráta času. Na kvalitu života má vliv něco úplně jiného než politická povědomost.
Včera dopoledne jsem byla na kole v lehké bundě a ¾ elasťákách. Zábly mě ruce a uši, odpoledne jsem vytáhla termokalhoty. Normálně jezdím celoročně, zimou zásadně netrpím, dnes jsem ani nevylezla. Je hnusně, slejvák, nárazový vítr.
Včera dopoledne jsem byla na kole v lehké bundě a ¾ elasťákách. Zábly mě ruce a uši, odpoledne jsem vytáhla termokalhoty. Normálně jezdím celoročně, zimou zásadně netrpím, dnes jsem ani nevylezla. Je hnusně, slejvák, nárazový vítr.
6 st., vichr, déšť. Na Vánoce bude tepleji. Potok se zatím chová slušně.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 13.09.2024, 17:47:40
To asi bylo už dřív…myslím Balu. Tady prší permanentně od noci ze středy na čtvrtek. Teď přijela kamarádka, šly jsme spolu na nákup a přístup do OC už skoro není…zatím ale jde jen o rozbahnění. Tak jsme to všelijak složitě obcházely. Já si vzala “jen” bundu s kapucí a teď ležím pod peřinou - vše se promočilo, mokrá záda…a to je u mě blbý.
Každopádně prodavačky (mám tam známé) si mi stěžovaly, že lidi šílí, a ve velkém nakupují, jak kdyby fakt měl přijít Armageddon.