Na nikoho si zlost nevylejvám, jestli je to na mě…
Už z principu se mi ale nelíbí natáčení policajtů. Kdyby se chovali arogantně, neprofesionálně atd. atd., neřeknu.
Chtít zápis o provedených úkonech - mám po vašem stylu napsat - jak ukrajinské???
V životě jsem žádný zápis po poldech nechtěla. Když to začali sepisovat, tak až po chvíli chtěl, aby rozepsali, co kdo dělal zvlášť! Naprosto zbytečná šikana Policie, která v tu chvíli mohla chybět někde jinde!!
Připadá mně, že je školí jak malý kluky. Pak se divíme, že je policistů málo. Jak jsem psala výš, je u nich moje kamarádka, má něco málo přes 40 let, a už se těší, až dostane výsluhu a odejde. Když občas poslouchám, co všechno musí řešit na noční a pak je celý den úplně vyčerpaná, nedělala bych to ani za nic, zlatá moje kancelářská práce v teplíčku a pohodičce.
Kluk ale nemá ukrajinské auto. Kluk si koupil v CZ české auto (nevím úplně, proč teda měnil RZ). Proto to auto má vše, co by mělo mít, tj. český techničák, českou technickou, českou evidenčku. Vždyť jestli mělo nálepku a ta technická měla někdy touhle dobou končit, to auto muselo být v CZ už minimálně dva roky 🙂
Já teda v chování toho chlapce (ani tedy samozřejmě příslušníků) také nevidím nic špatného, jedná s odstupem, ale podrobuje se všem pokynům, pouze k nim požaduje vysvětlení a zákonný postup, ostatně to po nás chtěl před lety i nějaký ten ministr vnitra, abychom hlídali práci policie a nahlašovali ty nečestné a nesportovní (máti se rozčilovala, co má co občany úkolovat dozorováním orgánů činných v t. ř.).
Nálepka z STK byla na autě strhnutá. Jestli je povinnost nálepku hlídat, nevím.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 06.09.2024, 19:12:53
Popravdě, z jeho strany to prostě bylo účelové: Dát to na YT a asi sbírat lajky nebo nevím, oč těmto lidem jde. 👎 Za mě šikana Policie a prodlužování BĚŽNÉ silniční kontroly. A dělám to tak jako Ty: Když už mě lapí, bavím se ve slušnosti, nikoho nenatáčím…a snažím se, aby celá kontrola skončila co nejrychleji!😀
Připadá mně, že je školí jak malý kluky. Pak se divíme, že je policistů málo. Jak jsem psala výš, je u nich moje kamarádka, něco málo pře 40 let, a už se těší, až dostane výsluhu a odejde. Když občas poslouchám, co všechno musí řešit na noční a pak je celý den úplně vyčerpaná, nedělala bych to ani za nic, zlatá moje kancelářská práce v teplíčku a pohodičce.
Hlavně, jak už někdo napsal, obyčejnou silniční kontrolu zbytečně protahuje. Nějak dává najevo, že tedy jeho stavět …to si dovolili dost. A vůbec jsem nevnímala, jestli je UA. Důležitý pan někdo. Paní řidičko, doklady a doklady od vozidla…tak mu je dám, případně světla svítí….blinkry blikají, ne nepožila jsem a jedu, ať si chytí další dušičku.
Na nikoho si zlost nevylejvám, jestli je to na mě…
Už z principu se mi ale nelíbí natáčení policajtů. Kdyby se chovali arogantně, neprofesionálně atd. atd., neřeknu.
Chtít zápis o provedených úkonech - mám po vašem stylu napsat - jak ukrajinské???
V životě jsem žádný zápis po poldech nechtěla. Když to začali sepisovat, tak až po chvíli chtěl, aby rozepsali, co kdo dělal zvlášť! Naprosto zbytečná šikana Policie, která v tu chvíli mohla chybět někde jinde!!
Jo a natáčení Policie dělal ten de.il MIKEJEPÁN. Žraly mu to malý děcka! Doufám, že vyfasoval adekvátní trest a je od něj pokoj.
Teda on dělal i věci typu, že zastavoval Policii, pokutoval je atd. Dodám: Měšťáky. Státních se zřejmě bál, hrdina!
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 06.09.2024, 19:28:58
To jsem psala já, že tu kontrolu záměrně protahoval…a je totálně směšné, že si pak stěžoval v tom videu, jak dlouho kontrola trvala… No nic, prostě se ztotožňuji se Sarah - šlo o jedince rozumu mdlého. Tečka.
Jako reakci na Buggyru, že jsme byli vyzýváni, že máme činnost Policie kontrolovat, jsem si teď představila, jak by to bylo, kdyby to takto teda začal dělat každý… Zajímavá představa…
To jsem psala já, že tu kontrolu záměrně protahoval…a je totálně směšné, že si pak stěžoval v tom videu, jak dlouho kontrola trvala… No nic, prostě se ztotožňuji se Sarah - šlo o jedince rozumu mdlého. Tečka.
Jako reakci na Buggyru, že jsme byli vyzýváni, že máme činnost Policie kontrolovat, jsem si teď představila, jak by to bylo, kdyby to takto teda začal dělat každý… Zajímavá představa…
Tak kdo na to má čas, ať to dělá. Já bych potřebovala, aby den měl nejmíň…..30 hodin. Na kontrolování a lustrování policie prostě nemám kdy.
Teď můj poslední vstup: Ta národnost tam pro mě setsakra hrála roli, ale je mi úplně šumák, jestli byl Ukrajinec, Rus nebo by to byl Němec, Američan nebo Mimozemšťan. On na úvod jasně říká, že je cizinec. Nedovedu si představit, jak kdekoli v zahraničí si při policejní kontrole začnu cajty natáčet a šikanovat je prodlužováním úkonů. Moc si to neumím představit vlastně u nikoho (třeba z lidí zde, ale můžu se mýlit)…a je jen škoda, že dotyčný se o toto nepokusil v USA… Akorát, že to by pak to video na net pověsil ne on, ale Policie.
Teď můj poslední vstup: Ta národnost tam pro mě setsakra hrála roli, ale je mi úplně šumák, jestli byl Ukrajinec, Rus nebo by to byl Němec, Američan nebo Mimozemšťan. On na úvod jasně říká, že je cizinec. Nedovedu si představit, jak kdekoli v zahraničí si při policejní kontrole začnu cajty natáčet a šikanovat je prodlužováním úkonů. Moc si to neumím představit vlastně u nikoho (třeba z lidí zde, ale můžu se mýlit)…a je jen škoda, že dotyčný se o toto nepokusil v USA… Akorát, že to by pak to video na net pověsil ne on, ale Policie.
U nás by nenatáčel. Za prvé ruce na volantu a za druhé mobil lze snadno zaměnit za zbraň.🙂 To až na zemi s držkou odřenou od asfaltu by se zjistilo co má či nemá v ruce. Pokud by dřív nekoupil pár “včeliček”.😀 Tohle opravdu v USA nikdo nezkoušejte a jako cizinec dvakrát ne.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 06.09.2024, 19:09:40
Mně je ale nějak teda fuk, v jaké podobě kdo ukazuje pojistku, myslím, že jsem psala “pojistku”. Od října už nemusí být u mě vůbec.
Šikana policistů, kteří mohli být jinde? Na zápis (ano, do zápisu patří to, co dělal který) má právo každý a já po zkušenostech udělám to samé. Dyť to budou dávat ke správnímu řízení, tak bych chtěla podepsaný papír (který oni ani nepodepsali prý), kde je vše popsané.
Ano, tato jednotka mohla být někde, kde jí je třeba, ne u silniční kontroly.
Neřekl nic sprostého, neřval, jenom už toho měl dost. Bohužel mu nedošlo, že oni dva za to nemohou a měl by se jim omluvit.
A ano, jeho vina je, že si nálepku nepohlídal, a patří mu za to pokuta.
Někde tam v komentářích někdo psal, že kdysi prý nějaký ministr vyzýval lid, ať policisty hlídá. To je teda druhý extrém, k tomu, že mám všem věřit. Nevěřím.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 06.09.2024, 21:31:20
Ale kecy. Kontrolovali ho mimo auto a v USA když někdo řekne - bez přítomnosti mého advokáta… tak mu akorát zkontrolují dva doklady a pustí ho, protože na advokáty nikdo čekat nebude. Samozřejmě v autě musí mít ruce na volantu.
Ale kecy. Kontrolovali ho mimo auto a v USA když někdo řekne - bez přítomnosti mého advokáta… tak mu akorát zkontrolují dva doklady a pustí ho, protože na advokáty nikdo čekat nebude. Samozřejmě v autě musí mít ruce na volantu.
Tam jsme eště nedošli, ale mohli bychom. 😀
Ruce do kapes a už by ležel Megi..Nikdy nevíte co v nich má a co vytáhne. Vážně tohle si může dovolit jen u vás. Advokáta až po zadržení samozřejmě a převozu na stanici. Pak až u soudu který je většinou ten den či druhý den. Celkově není radno si s policií ve “státech” zahrávat. Oni si najdou způsob jak vás dostat do lochu s vysokou kaucí.