assil:Pocitovku 9 závidím, to já se zapotila i v tričku a krátých gatích jen než jsem došla na bus.
Vy nejezdíte klimatizovanými elektroautem? Potíte se v socce??🙂)
Německo se s nimi moc maže a doplatí na to
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-afghanci-si-z-nemecka-jezdi-domu-tajne-na-dovolenou-40484450
Švédsko taky
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-gangy-ze-svedska-uz-zamoruji-i-dansko-a-norsko-najimaji-deti-40484549
assil:Kde?? U nás dneska ráno v 5 sice tma, ale 16 stupnů, vedro jak kráva na tuto ranní dobu. 😀
Mezi čtvrtou a osmou… Sice fakticky asi nějakých 12 stupňů, ale pocitovka pěkně na devíti 🙂
Pocitovku 9 závidím, to já se zapotila i v tričku a krátých gatích jen než jsem došla na bus.
assil:Pocitovku 9 závidím, to já se zapotila i v tričku a krátých gatích jen než jsem došla na bus.
Vy nejezdíte klimatizovanými elektroautem? Potíte se v socce??🙂)
A jen doplním - u nás 13. Docela dobrý. A ze včera napršeno ½ sudu.
Tak to pozor, bus je klimatizovaný, žádná socka. 😀
A cesta na bus kilometr do kopce, to je propagovaný zdravý životní styl a strašně moderní a eko. Akorát no chybí sprchy na zastávce. 😀
U nás včera ani v neděli ani nesprchlo, máme furt vyprahlo a šustivou trávu.
assil:Tak to pozor, bus je klimatizovaný, žádná socka. 😀
A cesta na bus kilometr do kopce, to je propagovaný zdravý životní styl a strašně moderní a eko. Akorát no chybí sprchy na zastávce. 😀
U nás včera ani v neděli ani nesprchlo, máme furt vyprahlo a šustivou trávu.
No prosím, zase sdělováky dezinformují. Prý se bouřky a deště prohnaly celým Českem.
Náhodou, mně během víkendu napršela kubíková nádrž. Slušný slejvec.
Jasně, jenže vy nejste celý Česko, vy jste u nás, skoro. Co to je - dvě pohoří, tedy jedno je jen pohoříčko.
No tak abych nekecala, v neděli večer bylo pár minut takové jak lehké mrholení, asi pes neměl mokrý kožíšek. 😀
Asi se to u nás prohnalo tak rychle, že se ta voda nestihla vypustit. 😀
Orionka:Jasně, jenže vy nejste celý Česko, vy jste u nás, skoro. Co to je - dvě pohoří, tedy jedno je jen pohoříčko.
Tak, vítejak. Co je doma, to se počítá 🙂
Vám závidím, my teď ráno asi v půl šesté 29 stupňů.😐 Vždy to byla suchá oblast, ale nyní katastrofa co pamětníci nepamatují. A ještě můžou vyhrát “demokrati”. 😀 To jsou vyhlídky do budoucna.😀
Vyhrají.
rapotačka:Vyhrají.
Pak bude válka..😐 V USA občanská a v Evropě bůh ví kdo s kým a proti komu.
Ano. Mám obavy …
Asi už jsem správně pochopil Putina, když se ptal, jestli chce západ válku.😐 Mnoho lidí to špatně interpretovalo a nepochopilo..Vysvětlovat to ale nebudu. Nemá to smysl..
Petr Kratochvíl
Víte, co je dnes za den.
Středa.
V 68. to byla taky středa.
Náhoda?
Někdo jede?
Neděste mě.
Vlak!
Můj pes, když mu řeknete vlak, tak už utíká ke dveřím a zpět, že kde mám batoh, jede se na výlet!
🙂