Vyberte si.
To video bude myšleno asi, že to je nějaký migrant. A Polsko, že je dobře, že je bude moct střílet.
No zní to fuj. Podmínky neznám. Ale co má voják dělat, když na něj jde 10 lidí.
To video bude myšleno asi, že to je nějaký migrant. A Polsko, že je dobře, že je bude moct střílet.
Mně asi něco uniklo, protože to stejně dodržovat nebudu… s těmi kotlíky - zákaz kotlů, ale co kamna, proč kamna nemusí splňovat něco, co? Postrádám tam logiku.
A kamna s výměníkem nejsou kotel?
Jsem z toho jelen.
Hodim do kamen petflašku a dobrý?
Musí se to postupně, ne? Kamna přijdou na řadu teď, tedy ty menší, těch nad 10 kw nebo tak nějak se už teď týká to samé co kotlů.
A až si to všichni vymění, tak samozřejmě přijde zákaz topení dřevem.
Mě to fuj nepřijde, naopak možnost chránit hranici před násilným vniknutím jakýmikoliv prostředky mi přijde OK.
Vyberte si.
Mě nevadí transexuálové, je jich ve společnosti tak málo že není nejmenší důvod. Zato mi hodně vadí to co vydávají za podporu téhle menšiny - viz organizace tohoto druhu.
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-textil-se-bude-povinne-recyklovat-u-nakupu-obleceni-pribude-poplatek-40484405
Bangladéš vyrobí hadry, pošle je sem eko lodí, český obchod si na to hodí 500 % a nově ještě rec. poplatek a já to hodím do kont. na textil, za to mi nikdo neplatí,
a firma, co tím topí, mi pak prodá teplo za 5x tolik.
EU by měla okamžitě vybouchnout.
Chtěla jsem říct chcípnout, ale to by mi místo 5 let dali 20. A ve vězení budu muset pálit ty hadry.
Kamna výkon, aha, tak povím prodejci, ať napíše, že to nemá 14, ale 9.
Platím drahé dříví, aby to teda nebylo hnusné uhlí a petflašky, a oni na mě takhle?
Mám něco jako photoshop, drbu na ně.
assil:Co je hrozný? To FB video a nebo to, že si Poláci hodlají bránit svoje hranice?
Obojí.
megi-the-pes:To video bude myšleno asi, že to je nějaký migrant. A Polsko, že je dobře, že je bude moct střílet.
Deset lidí s klackem, tedy holí, násadou. Ten jeden se nechal zabít.
megi-the-pes:Mně asi něco uniklo, protože to stejně dodržovat nebudu… s těmi kotlíky - zákaz kotlů, ale co kamna, proč kamna nemusí splňovat něco, co? Postrádám tam logiku.
A kamna s výměníkem nejsou kotel?
Jsem z toho jelen.
Hodim do kamen petflašku a dobrý?
Dobrý, dokud vás soused neudá, že moc čoudíte. Pak musíte mít ty petky dobře schované a né nachystané u kamen na další přiložení. Protože na udání vám přijde kontrola. Možná to bude ta nově vznikající vojenská policie. Ale buďte v klidu, budou mít ve “stanovách”, že civilní obyvatelstvo, u kterého zasahují, nesmí mučit. Možná se s ním nedomluvíte, protože Fiala navrhuje, povolit vstup k policii cizincům s povolením k pobytu.
assil:Mě to fuj nepřijde, naopak možnost chránit hranici před násilným vniknutím jakýmikoliv prostředky mi přijde OK.
Jaká škoda, že jsme ty dráty přestříhali.
Starejma hadrama se rekultivuje poušť přece 😀
https://www.space.com/mountain-discarded-clothes-chile-satellite-photo
Ty dráty tady byly, aby držely lidi uvnitř a ne venku. 😀
assil:Ty dráty tady byly, aby držely lidi uvnitř a ne venku. 😀
Jako, že byly jednostranné. Docela dobře držely i s té druhé strany.
Dráty samy o sobě nestačí, všechno se dá přelézt, musí je někdo hlídat a zvenku je nikdo nehlídal, takže jo, byly jednostranné.
To abych si vzal na zimu do čech teplé prádlo..😀
Noci jsou již chladné!
Kde?? U nás dneska ráno v 5 sice tma, ale 16 stupnů, vedro jak kráva na tuto ranní dobu. 😀