Co se děje?
Tak jsem se zasmála, no, jejich výmluvy jsou čím dál vtipnější. Škoda, že brzy potáhnou.
Tak jsem se zasmála, no, jejich výmluvy jsou čím dál vtipnější. Škoda, že brzy potáhnou.
Co se děje?
Co by se dělo, libtardům se nechce od koryt a jako správná levicová špína nemají žádné zábrany
Trumpa postřelil mladý republikán, trefil ucho.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-strelec-na-trumpa-dvacetilety-mladik-z-pensylvanie-40480115
Můj názor je, že tohle mu vyhraje volby.
Trumpa postřelil mladý republikán, trefil ucho.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-strelec-na-trumpa-dvacetilety-mladik-z-pensylvanie-40480115
Můj názor je, že tohle mu vyhraje volby.
Tak určitě, gól do vlastní branky. Uvěřit tomu co píší novinky chce opravdu velkou dávku…každý ať si doplní sám.
Rapotačka:Co se děje?
Co by se dělo, takhle se to přece v demokratické Americe řeší. Někdy a někde se to povede, jindy ne !
P R A V D A a L Á S K A ! ❤️
Můžu věřit tomu, co reportuje Skynews?
https://news.sky.com/story/trump-shooting-latest-bloodied-trump-shouts-fight-as-hes-rushed-off-stage-secret-service-release-statement-13177655
Ten zdroj byl na Novinkách uveden.
A Reuters a NBC.
Republikán vypálil po republikánovi a mezi diváky zranil dalšího republikána. No tak nevím. Nějaký navopak. USA. 😀
Identita střelce nebyla definitivně potvrzena..
Věř čemu chceš, v co chceš, komu chceš, nechtěj abych v to samé věřil i já, jinak jsem idiot.
Že je Trump republikán nutně neznamená že ho mají všichni republikáni v lásce. A čeho jsou schopní už několikrát ukázali. 🙂
Mně je úplně fuk, kdo to byl a nebyl, jenom nevidim důvod označovat Novinky za lháře, v tomto, když jenom přeložili zprávy jiných zprávařů z celého světa.
Jediný, čemu já věřím - the truth is out there.
A vždy jsem s Mulderem!
Hele, trefit ucho a nezranit - nezabít, to je taková náhoda, že to snad ani není možné. Všechno je to inscenace. Někdo střílí, střelba….a někdo fikne Trumpa do ucha perořízkem, třeba. A obětí je střelec a “divák”. Trump měl opravdu velké štěstí. Jen nevím jestli fouknul anděl strážný, nebo měl z pekla štěstí.
https://www.youtube.com/watch?v=632it8QsZBo
Leckteří kritizovali ochranku R. Fica, že nezabránila, že špatně ochraňovala…..Tady je jasně vidět, že ani ochranka Trumpa by nebyla nic platná….rozhodoval centimetr, nebo dva.
A to prý je nějaký člověk dvě minuty před tím varoval, viděl toho mládenečka na střeše.
Když Trumpa strhli pod ten pultík,byl slyšet ještě jeden výstřel, mám pocit.
orionka-2:Hele, trefit ucho a nezranit - nezabít, to je taková náhoda, že to snad ani není možné. Všechno je to inscenace. Někdo střílí, střelba….a někdo fikne Trumpa do ucha perořízkem, třeba. A obětí je střelec a “divák”. Trump měl opravdu velké štěstí. Jen nevím jestli fouknul anděl strážný, nebo měl z pekla štěstí.
Přesně to mě napadlo. Ale já milovala Akta X a jsem příznivcem konspirací. Pravdu se stejně nedozvíme.
Doron:A to prý je nějaký člověk dvě minuty před tím varoval, viděl toho mládenečka na střeše.
Když Trumpa strhli pod ten pultík,byl slyšet ještě jeden výstřel, mám pocit.
Mně přišlo, že Trump šel do kolen duchapřítomně sám. Ale je možné, že ho někdo přistrčil. Ano, střílelo se ještě i potom.
Myslím, že si tím Trump získal pěkných pár “bodů” a že mu to asi vyhraje volby…
A nemyslíte tu střelbu oficiálního ostřelovače?
orionka-2:Hele, trefit ucho a nezranit - nezabít, to je taková náhoda, že to snad ani není možné. Všechno je to inscenace. Někdo střílí, střelba….a někdo fikne Trumpa do ucha perořízkem, třeba. A obětí je střelec a “divák”. Trump měl opravdu velké štěstí. Jen nevím jestli fouknul anděl strážný, nebo měl z pekla štěstí.
Opět Orionko přemýšlíte správným směrem.🙂 Náboj .223 remington má úsťovou rychlost asi 1000 m/s. Za ní se táhne “podtlakový pytel” a ten vytvoří charakteristická poranění neboli trhá tkáň na kusy. Známá to vlastnost této ráže už od Vietnamské války.😐 Pochopitelně ani uhnout se kulce co letí skoro třikrát rychleji než zvuk nelze. Beru to jen z technického hlediska a to že střelec byl mimořádně špatný je věc druhá.