https://www.facebook.com/CeskaKotlinaMaVlast/videos/822894372783277
😲
https://www.facebook.com/CeskaKotlinaMaVlast/videos/822894372783277
😲
Neverend:Hele a není užívání drog u vás trestný čin?
Kdyby byl, byla by půlka republiky za katrem. 😀
Trestný je jen prodej a výroba.
Léky na ADHD jsou vlastně pervitin. Jen je to čistý a vyráběny v profesionálních podmínkách.
Já už zprávy ani nečtu, bych musela zvracet každej den.
Co jsem začala jezdit autem, jsem šokovaná stavem silnic u nás ve srovnání s těma v zahraničí. Jakto že i v Polsku hned za hranicema v malých vesničkách je silnice rovná a široká? A u nás ve městech katastrofa. Včera cesta přes Holešov a Fryšták, strašný. Úzký, špatně značený, samá díra. Si tak říkám, kde končí všechny peníze. V zahraničí na nový silnice je a u nás ne. U nás ani tu blbou D1 nejsou schopni za ty roky dát do pořádku. 🤮
Sarah01:Já už zprávy ani nečtu, bych musela zvracet každej den.
Co jsem začala jezdit autem, jsem šokovaná stavem silnic u nás ve srovnání s těma v zahraničí. Jakto že i v Polsku hned za hranicema v malých vesničkách je silnice rovná a široká? A u nás ve městech katastrofa. Včera cesta přes Holešov a Fryšták, strašný. Úzký, špatně značený, samá díra. Si tak říkám, kde končí všechny peníze. V zahraničí na nový silnice je a u nás ne. U nás ani tu blbou D1 nejsou schopni za ty roky dát do pořádku. 🤮
Peníze se rozkradou a silnice se tak nějak zflikuje s pár lidma aby to stálo co nejmíň, proto taky všechno tak trvá, měla jsem to nedávno v přímém přenosu, na půl roku se zavře půl kilometru, protože tam makaj 3 chlapi na dvou metrech od 7 do 3 a že je půl roku pár vesnic odříznutých od MHD, komu to vadí. Letos oprava cca 100 m vozovky ve městě se bude dělat 3 měsíce, že je to hlavní tah městem, komu to vadí, však jen lidem.
Ale levný tenhle způsob určitě je a jelikož opravy silnic na km stojí u nás stejně jako jinde, tak ten vejvar musí bejt obrovskej,
🤮🤮🤮🤮
assil:Peníze se rozkradou a silnice se tak nějak zflikuje s pár lidma aby to stálo co nejmíň, proto taky všechno tak trvá, měla jsem to nedávno v přímém přenosu, na půl roku se zavře půl kilometru, protože tam makaj 3 chlapi na dvou metrech od 7 do 3 a že je půl roku pár vesnic odříznutých od MHD, komu to vadí. Letos oprava cca 100 m vozovky ve městě se bude dělat 3 měsíce, že je to hlavní tah městem, komu to vadí, však jen lidem.
Ale levný tenhle způsob určitě je a jelikož opravy silnic na km stojí u nás stejně jako jinde, tak ten vejvar musí bejt obrovskej,
Jo, mně je to jasný, jak to tady funguje. Tady každoročně zavřený jeden a ten samý úsek železniční tratě ve směru na Olomouc. Co tam pořád dělají, je mně záhadou. Přesedá se vždycky na autobusy, který jedou všemožně cestou necestou a poblije se i ten, komu v životě špatně nebylo. Asi aby už nikdy jakože vlakem jet nechtěl. Bože, jsme stát korupcí prolezlej skrz naskrz. Jestli by nebylo lepší žádnou vládu nemít a aby to běželo nějak setrvačností, vyšlo by to nastejno.
Sice starý, ale …
Tak proto ta vláda budí dojem že něco musí hulit? A on to není jen dojem.😀😀
To se ví že fiala pálí crack ve fajfce.
No to co popisuju ale není záležitost týhle vlády, takhle to tady jede už od revoluce, proto taky pořád nemáme D1, ale ani dálnici do Polsko a do Rakouska.
Tahle vláda v tom jen pokračuje, stejně jako všechny předchozí.
Tahle vláda je lepčejší. 😛
https://www.facebook.com/MarekNovakAno/videos/203169505740055
Pamatujete ? Vlk taky sliboval !
Nevím, co je lepší, jestli ta prosperita, nebo morálka.
Jednu vyfotí s kokainem. Jiný se pokouší užít si se sekretářkou a když je přistihne manželka, tak sekretářce jednu (nebo dvě) vrazí. Kauza Dozimetr radši zapomenuta…..Prostě morálka vítězí !
A jak Rakušan, coby lajfkař (doteď jsem žádného nepostřehla, až V.R. mi otevřel oči - prý jsou nebezpeční ), vyhrožuje z auta…….
Co je lajfkař?
Buggyra:Co je lajfkař?
Taky jsem nevěděla, ale našla jsem toto
Tak se podle něj říká lidem, co s mobilem v ruce sednou do auta a natočí nějaké frustrované video.
Anonymní:Léky na ADHD jsou vlastně pervitin. Jen je to čistý a vyráběny v profesionálních podmínkách.
No…tak to úplně není…😄
Ten závislostní potenciál tam je výrazně nižší.
https://www.youtube.com/watch?v=KO_BVFA0IIE
assil vypadl odkaz
To jsem ani nechtěla vidět. 😀
Jen si ho užijte, “křišťálového” Vítka.