držet mezi koleny😀
Politika...
Trochu historické legrace :
https://www.facebook.com/archivct24/videos/antikoncepce-1974/2077125238967249/
orionka-2:Ale tak, protože byl jeden gynekolog kůl, nemělo by se to zevšeobecňovat.
Píšu doslova: “někde to tak bylo”. Tedy nejde o zevšeobecňování.
A neexistovala jen DANA nebo HA. Ale lidi byli asi pohodlní nebo nevěděli nebo…
A trochu Uzla :
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10176269182-retro/213411000360021/cast/263268/
Nový příplatek za elektřinu… sdílení… eště to měli nazvat share, ať jdeme s dobou řádně.
V diskuzi na Nov. někdo psal:
“Ještě mi v té faktuře chybí poplatek za letní a zimní slunovrat.”
😀
To je pravda. V podstatě opravdu neškodné byly pesary (zase teda nebyly rozhodně stoprocentní). No a bohužel řada chlapů nechávala/nechává kontracepci na ženě, ptž jim by použití prezervativu nevyhovovalo.☹️
megi-the-pes:Nový příplatek za elektřinu… sdílení… eště to měli nazvat share, ať jdeme s dobou řádně.
V diskuzi na Nov. někdo psal:
“Ještě mi v té faktuře chybí poplatek za letní a zimní slunovrat.”😀
Taky jsem koukala na fakturu, co všechno je tam za položky. Třeba systémové služby nebo činnosti operátora trhu. Jo, asi si tam můžou dát všechno možný.
Bodlinka:držet mezi koleny😀
No jo. Já v těch vedrech nefunguju a mozek taky stávkuje.😄
Fikovnice:No jo. Já v těch vedrech nefunguju a mozek taky stávkuje.😄
To nic, to je profesionální deformace 😀
orionka-2:Možná byl problém spíš v tom, že ženy k tomu gynek. pro antikoncepci nešly? Nevím o žádné, které by byla antikoncepce odmítnuta. Spíš obava z nedokonalosti a neškodnosti ?
V tom případě nevím, proč táta díky dobrým známostem sháněl antikoncepci pro jednu sousedku. Měla čtyři děti a do 2 + 1 už další opravdu nechtěla. Pamatuji si jako dítě.
😄👍
Stočím téma jinam: Je nějaká oblast Česka, kde se aspoň trochu ochladilo, jak bylo tuším na dnes předpovídáno? Mně je fakt z toho vedra šíleně zle, Brno pořád asi 50 stupňů…😟
Jako teda kroupy by ale přijít rozhodně nemusely. Ochlazení, prosííím, ano.
Tady trochu ano. Polojasno, pofukuje, před chvílí spadlo dokonce i pár kapek. Je mi rozhodně lépe než včera. Venkovní teploměr se skutálel z balkónu a nechce se mi pro něj běžet. Navíc nevím, jestli by po pádu ukazoval dobře.
Tzn. Budějky? 😉
Ježkovy voči, kdy to přijde sem? Potřebuji nutně do kadeřnictví a fakt nejsem schopná v tom vedru kamkoli jít; ani jet.
Jo jo, malá vesnička na mírný jihovýchod, pár km od ČB.
U nás taky dobře, takové zatažené polojasno, odhaduji to kolem 25°C, teď spadlo pár kapek, ale ty se hned vypařily. V pokoji mám 22, uvažuju o mikině 😛
tady je horko k padnutí. dost fouká, ale i ten vítr je teplej, takže to nepomáhá. teploměr nemám, ale kočky jsou natažený jak jen to jde, nora funí a já běhám nejen bez ponožek 😀
https://www.youtube.com/watch?v=XPU6p-vkWLE
Buďme rády za to, co máme.
tak ono koneckonců šišma a nové dvory jsou kousek od líhně a i když přímo z líhně odtama nikdo není, určitě znají hromadu místňáků.
Moje kočky dtto. Vlastně je vidím tak 2x za den. Přijdou se ukázat, že žijou 🙂, pomazlí se a zas se někam odsunou se vyvalit. A taky mnohem míň žerou. Teda krom Kukyho…ta jeho závislost na syrovém mase je dost úděsná. Kapsičku v nouzi nejvyšší - a to stejně jen vylíže tu šťávu… No, ani se nedivím…
Moji psi nechtějí domů, venku pofukuje, tady se to ani nehne.