Ne, je to tak. A to rozhodně nejsou nejhorší výroky.
Ještě že tu politiku nesleduju. Ještě bych si rozšířila slovní zásobu!
No ale zase mě napadá, že tedy máme nahoře skutečně zástupce z lidu, že se s takovými jistě naši občané zhusta ztotožňují, a takže je to vlastně v pořádku, protože to je vlastně skutečná nefalšovaná reprezentace našeho národa, tedy jeho většiny.
Tak hlavně, že v minulosti se hodně řešilo Zemanovo chování i jeho slovník a teď to najednou nevadí? Fakt se divím, že tam jak strana, tak její voliči snesou takové prase.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 13.06.2024, 10:42:05
Někdy se vypráví vtip, obsahuje vulgární výraz, ale nevadí mi, protože to tam sedlo. Jsou třídní šašci. A jsou černé ovce. Ale tento koksemnajetý člověk není ani vtipný ani rebel, je to nula. Jediný důvod, proč si takovou nulu nechat ve spolku - dokud řve, lid si všímá jeho, ne ostatních, co kradou.
Viděli jste někdo dokument Dělníci bulváru (nebo tak nějak)? Tam je Novotný v hl. roli, ještě, když nebyl v politice, a je tam krásně ukázáno, jak funguje bulvár, jak potopí nebo aspoň pošpiní víceméně koho chtějí, jak parazitujou na slavných atd. atd.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 13.06.2024, 13:51:43
Tohle nelze vyloučit, ale ta jeho aura spíš tkví v tom, že ODS postupně ztrácí dost preference a on je stále oblíbený a volený politik, který dělá výsledky. Takže oni ho na té regionální úrovni potřebujou.
Ale to, že je Turek pravicový kapitalista ( ovšem ne žádný nácek ) to bylo přece jasné. Takže do pravicové frakce, to je taky jasné. S Kateřinou do frakce nepůjde 🙂, já bych šla 🙂
Já jen doplním sama sebe moudřejším slovem, které Turka vysvětlí :
Jako levičák se trochu smějete těm, co nejsou pravičáci a Turka volili. Jak to přesně myslíte? Máte signály, že něco je tam špatně?
Ale kdepak. Vůbec žádný osten. O Filipovi nemám vůbec žádné pochybnosti. U Motoristů je vše v pořádku. Dlouhá léta píšu o tom, že pravičáci u nás sní o návratu k té původní klausovské ODS. To je cílem jejich reforem. Nijak se tím netají. Turek to sám několikrát řekl. Já se trochu směju těm, kteří Turka volili a představovali si něco jiného. Představovali si Turka jako lepšího Babiše, čekali, že Motoristé budou jako SPD bez Okamury nebo jako Kateřina Konečná bez KSČM. Teď jsou překvapeni námluvami Vondry a Turka. Já nejsem překvapen vůbec a nedělám z toho žádné závěry o nějaké zradě. Pokud někdo volil Motoristy a teď je znechucen jejich politickými kroky, tak je ve skutečnosti levičák, jen ještě neudělal coming out.