Pro Orionku: Popravdě já “nějakého” Turka také neznala… Ale něco jsem si o něm přečetla, vyslechla nějaké diskuze (ne nějak extra moc, s ním asi 3)…a chvíli i byl v mém hledáčku. Po infu o prodeji SAVA a “zázračných” léků na rakovinu jsem se s vidinou jeho volby rozloučila.
Vláda informovala o zadržení žhářského teroristy, ovšem na rozdíl od Vaší info má jít o prorusky smýšlejícího a jednajícího člověka!
Podle mého bude útoků přibývat, protože za doláče jsou koláče.😄 Síť teroristů-žoldnéřů jste si natahali domů dobrovolně a těm je jedno kdo platí.😐 To znamená, že budou vynakládány obrovské prostředky a úsilí na minimalizace rizik a pomalu ale jistě se místo práce a produkce utopíte ve výdajích na “bezpečnost”. Každý požár, každá větší rána kdekoli, bude vyžadovat prověření a mnohem víc lidí se toho zúčastňujících. A všechno to stejně bude k ničemu, protože kyberprostor a celá infrastruktůra bude pod neustálou palbou. A pak Čína s Ruskem a bůh ví kým ještě přeruší dálkové podmořské vedení, bude se rušit satelitní připojení a podobně.
Pro Orionku: Popravdě já “nějakého” Turka také neznala… Ale něco jsem si o něm přečetla, vyslechla nějaké diskuze (ne nějak extra moc, s ním asi 3)…a chvíli i byl v mém hledáčku. Po infu o prodeji SAVA a “zázračných” léků na rakovinu jsem se s vidinou jeho volby rozloučila.
Ani já ho nevolila. Jen tuším, že je to typ chlapa, který se líbí. Jak tu někdo psal - klukům i holkám. Sdílím jeho názor na EU. A na Nerudovou 😀
Víte že to stejné si myslím také? 🙂 Že by to co se teď děje bylo součástí plánu? Přeci už na začátku války jsme se o tom bavili a že by náhoda? 🙂 Souvislosti, to je oč tu běží a zapadá to přesně do osnov. První část radikalizace dokončena ještě letos a radikalizace sebou přináší neklid, destabilizaci a za rok či dva Evropu nepoznáme..😐
No tak to pozor. Na příští rok je naplánovaná ta velká pandemie, lidi se zavřou doma a žádná destabilizace se konat nebude. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 10.06.2024, 22:50:57
Ne ne, fosilie je Dája 😉 (Dájo, doufám, že mi to prominete…já to od chvíle, co jste to napsala, používám i o sobě - Vy jste tehdy napsala, že Vám syn říká, že jste fosil a mně se to zalíbilo!😂👍).
Na ten památník je sbírka i na Doniu. Je to tak, že nedávno zemřela jeho autorka…? Já ten odkaz nerozklikávala… Ale tu sbírku jsem viděla a četla jsem někde rozhovor s dcerou té sochařky.
Ne ne, fosilie je Dája 😉 (Dájo, doufám, že mi to prominete…já to od chvíle, co jste to napsala, používám i o sobě - Vy jste tehdy napsala, že Vám syn říká, že jste fosil a mně se to zalíbilo!😂👍).
Krásné dopoledne 😜,
nene nevadí i mě se to líbí. Proto všude vykládám, že jsme s dědou 🦕🦖.