Devítka. Není to jen Turek. Nicola Bartůšek je č.2 na kandidátce. Zajímavá osoba se zajímavými zkušenostmi.
Politika...
Rapotačka:
Stačí ta jedna věta……Kdo tohle může volit ?!
Tak třeba to někomu pomůže 😀
Chybí Svobodní 😀
🤣😂👍
Ty Maďaři ale strašně kecaj, Orbán už neví, co si vymyslet, jen aby se udržel u moci.
Sprosty a ubohy😉
https://youtu.be/c_KCduYtRWc?si=QuGbechoJLk11l15
Pravda o politice. 😀
Cislo 26
My se v necem shodneme? Wau.
Chudáčci migranti
Každý den, když otevřu Youtube, šklebí se na mě Hitler, Heydrich…..Hitlerovy chyby, ženy, psi, důstojníci. Nikdy jsem takový článek neotevřela. Proč se mi stále nabízí ? Podobně ČT 2, když čtu její program. O prodejnách knih radši nepíšu. Stohy.
Nakonec ten milý pozdrav “Sláva Ukrajině”.
Probraly ( ty dvě ) matku F. T. Což otec D. N. ? Dědeček premiéra ? Otec prezidenta ? Kdo nemá kostlivce ve skříni ! Je podlé hrabat se v rodině kandidáta.
No to nevim, spis nevis kdo je cislo 26, Konecna a jeji komunistickej slepenc. Kazdopadne. Teoreticky bych moh volit piraty, kdyby se ke svym komunistickym myslenkam hrde prihlasili, ale oni se za to stydi a vedi, ze by prisli o 80% hlasu. Zbytek byl u koryt dost dlouho na to a ukazali co ukazali. Co bych rad a volil bych pravidelne, tak uplne zrusit politicky strany a volit jednotlivce. Tim by byla odpovednost, odvolatenost. Je mozny, ze by se veci jako zakony atd rodily pomalu, ale to neni na skodu a neni to jisty, mozna by se to urychlilo. Stejne kazda strana touzi po vetsine a sestavovani vlady, koalic atd je akorat sere ze prichazeji o moc. Je videt na Fialenkovi, jak mu to stouplo do hlavy. Jak se z upocenyho brnenskyho trotla stal suverenni “statnik” a “moralni majak”.
Omlouvám se, je to tady už dvakrát.😲
Tak Turka už (asi) odstavili. Teda spíš se odstavil sám. Hajlování fakt není v pořádku.
Co jsem já četla, stáhli ho z debat, ale jako kandidát zůstává, to už asi změnit nejde.
Jj, zůstává. Já to myslela, že se dost znemožnil a (asi) bude mít odliv voličů.