orionka-2:Ba ne, ta je na něco jiného……
Třeba má jen “v pr*eli” baterky.😄 U eletromobilu baterie činí větší část hodnoty automobilu a tak se nevyplatí je měnit. U Nerudové bych byl taky pro recyklaci na něco užitečného.😄
N:Nerudová je asi taky na baterky.😀
Ba ne, ta je na něco jiného……
orionka-2:Ba ne, ta je na něco jiného……
Třeba má jen “v pr*eli” baterky.😄 U eletromobilu baterie činí větší část hodnoty automobilu a tak se nevyplatí je měnit. U Nerudové bych byl taky pro recyklaci na něco užitečného.😄
Paralelně
Ad Nerudová (marná to osoba!!!👎):
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-nerudova-muze-na-post-eurokomisarky-zapomenout-40473314
Ženský v politice…😐 Merkelová podělala celou Evropu, naše výkvěty s “kozama” vyzdobenýma stíhačkama ani nekomentuju.😄 Chce to rychle schopného vůdce, jinak nás katastrofa nemine.😐 Dětinskost, chorobná naivita a naprostá diplomatická neschopnost by mohla přivést Evropu doopravdy ke katastrofě. Vidíme co se děje ve Švédsku jako následek zvrhlosti rozumu.😐 Neříkám že “poženštělí” chlapi jak např. Fiala jsou podobně neschpní,ale to je případ sám pro sebe a ještě se obklopí podobným “materiálem” v sukních jako je on sám.
Fikovnice:Ad Nerudová (marná to osoba!!!👎):
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-nerudova-muze-na-post-eurokomisarky-zapomenout-40473314
Tak když jsem četla ostatní jména, která tam padala, tak ať nám radši ta silná portfolia nedávají.
Fikovnice:Ad Nerudová (marná to osoba!!!👎):
Nemůžu si pomoct, ale když sem tam zaslechnu nebo si přečtu rozhovor s Nerudovou, napadají mě obvykle pouze dvě slova:
Sancta simplicitas!😂
Taky si říkáte, co jsme my Brňáci komu udělali, že je tu taková líheň “kvalitních” politiků?
Fiala, Blažek, Bek, Nerudová, Vaňková,…
Jo jo, a Vaňková je ještě ke všemu “sněhová královna” (i když takovou přezdívku měla Dara Rollins)… A kdoví, možná sněží i ti ostatní. Btw, P. Novotný už má vysněženej celej mozek, pokud tam kdy nějakej měl!👎
No a teď někdy jsem dávala odkaz na úmrtí toho mladého kandidáta na rektora Mendelovy univ. (Vojtěch Adam).
Četla jsem diskuzi ohledně finále MS v hokeji. Nějakej fanoušek tam psal:"To je v prčicích, Švajc tam má toho produktivního Fialu!"
A kdosi zareagoval:"Klid! My máme Fialu také! V hledišti!"😂
😀😀😄
A blahopřeji k titulu mistr světa v ledním hokeji.🥰 Kéž by jednou politická reprezentace dosáhla třeba jen částečně kvalit hokejové reprezentace.🙂
N:A blahopřeji k titulu mistr světa v ledním hokeji.🥰 Kéž by jednou politická reprezentace dosáhla třeba jen částečně kvalit hokejové reprezentace.🙂
Dobré ránko 😉,
a že děkujeme a víte jak jsem na ně pyšná👍👌. Aspoň chvíli jsme všichni pyšní 👌👍.
Dája
Dajo, ale neříkejte mi, že jste vydržela tak pozdě večer koukat na TV…😉
…Jani nechci za nikoho mluvit, ale zase tak pozdě to nebylo….já bydlím proti O2 aréně a díky fanouškům, jsem usnula až ve tři ráno….
Ta se spíše snaží dosáhnout hereckých kvalit. Tzv. “Debaty bez cenzury” s najatými herci p. Rakušanem. Neboli kulturní vložka pro voliče zdarma.
Fikovnice:Dajo, ale neříkejte mi, že jste vydržela tak pozdě večer koukat na TV…😉
Ha😂 se přiznám až na konec jak to tady řvalo okolo mě jsem se vzbudila😛.
Ano máte pravdu okolo 20.00hod. jsem již nepoužitelná.
Dája
Evi, ale na Daju přece ano. Nakonec já se těšila tak dlouho…a usnula jsem v průběhu zápasu. 😴 Ještě že jsem se pak probudila!😀😉