Tak Poláci ve čtvrtek řekli, že přesunují vojáky,
ale Baron Prášil teď zjistil novinky, co jsou na Novinkách tři dny.
Klaňme se!
Problémy máš ty (s hlavou) a problémy budeme mít my, a to velmi brzy,
protože se na nás všichni vykašlou.
Naštěstí jsou Poláci na Bělorusko připravení už od 2020.
Je to jen další popíchnutí. RF něco chce, někde je tajná dohoda, o které ví zas jen svaté USA, no tak my budeme jen koukat, jak zničí další zemi hned za našimi dveřmi, než se dva malí Jardové dohodnou.
Jako… sorry, já už toho teda nechám. No nenechá. Jak si může děda s demencí dovolit veřejně přiznat, že tam už 10 let posílá zakázané zbraně? Protože on může. On má moc. Všichni mě poslouchejte, klaňte se mi! Jinak nechám zničit další zemi.
Pán za komentář na tvytru dostane 3 roky natvrdo, Rakušan za nazasáhnutí (schvalování fašismu, genocidy, rasismu atd.) na jeho vlastním proslovu nedostane nic, jen pochvalu, Novotný nedostane nic, hele, jak to, že někdo na kokainu může úřadovat jako starosta? To my jsme asi světový unikát, co? Já ho neurážím, jo, vlastně mám o něj strach, vypadá na infarkt, huba se mu nezastaví, žere jak prase tak jako nárazově, to se nedá dlouho vydržet, proč ho jeho bodyguardi Fiala, Blažek, Rakušan, … nepřihlásí do léčebny?
Je to legrace. Jsou si hrozně podobní. Biden, Zelenský, Putin, Blažek, Rakušan. Fialu a Stanjuru tam nepočítám, to je jen čisté ego a příjem signálů.