Noo a mě umřel papoušek.😓 Ráno jsem ho našel ležet v kleci. Vím že to v kontrastu střelby na Fica vyznívá divně, ale smutnější jsem ze ztráty toho čudlíka opeřeného.😐 Ach jo, to bude zase smutný měsíc..
To je mi líto. Dneska je hnusnej den. Ještě Vlastík Harapes do toho….
Co jsi měl za papouška?
To máš pravdu, den nic moc. Harapes taky? Ježiš to ani nevím.😐 Cherry byl andulka nalezenec. Tedy spíš prostě přiletěl a usídlil se mi na rameni. A prej zima mu je a hlad má.🙂 Tak pro klec, kterou nakonec stejně využíval jen na stravu a aby měl odkud “kázat”. 🙂 Fakt strašně šikovný zvířátko.😐 Díky Jani.
Noo a mě umřel papoušek.😓 Ráno jsem ho našel ležet v kleci. Vím že to v kontrastu střelby na Fica vyznívá divně, ale smutnější jsem ze ztráty toho čudlíka opeřeného.😐 Ach jo, to bude zase smutný měsíc..
Já Vás, Neverende, chápu. A mrzí mě Vaše ztráta domácího mazlíčka.❤️
Ale přece jen…fakt je to velký kontrast s tím, co se událo v SR. To je naprosto bezprecedentní situace a bojím se, bojím, co to na Slovensku rozpoutá.
Trochu mě tedy zarazilo to, že já hodně sleduji MS v hokeji, no a dnes hráli i Slováci a komentátoři tuto věc vůbec nezmínili. Já vím, se sportem to nemá nic společného, ale přece jen - střelba na premiéra a jeho velmi vážné zranění - to se ve vyspělých (i nevyspělých) zemích příliš neděje (když opominu případy z minulosti jako byl třeba J.F.K.).
Já Vás, Neverende, chápu. A mrzí mě Vaše ztráta domácího mazlíčka.❤️
Ale přece jen…fakt je to velký kontrast s tím, co se událo v SR. To je naprosto bezprecedentní situace a bojím se, bojím, co to na Slovensku rozpoutá.
Trochu mě tedy zarazilo to, že já hodně sleduji MS v hokeji, no a dnes hráli i Slováci a komentátoři tuto věc vůbec nezmínili. Já vím, se sportem to nemá nic společného, ale přece jen - střelba na premiéra a jeho velmi vážné zranění - to se ve vyspělých (i nevyspělých) zemích příliš neděje (když opominu případy z minulosti jako byl třeba J.F.K.).
Díky Fíkovnice. Jinak stran Fica samozřejmě nejsem nadšený,ale vím,že toho bude víc a víc v budoucnu. I daleko horší věci.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 16.05.2024, 11:49:35
Tak určitě. Největší je invaze Čechů na clunech do Afriky co se vrací po dovozu inženýrů do Evropy. Taky Češi vytlačují původní etnikum v Sýrii a ostanich muslimských zemích