Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 02.05.2024, 13:54:05
Zatím jo, ale zdárně k tomuto modelu spějeme 🙂
A v mnoha případech si to děláme sami, resp. ta změna jde i dost odspoda, jak to říká i ten britský novinář. Není to jen politickou reprezentací, je to tím, jak jednoduše na to lidi naskakují.
Bambitky by ještě nějaké byly,ale lidi došli.😐 Před týdnem nám v chatu plakal jeden spoluhráč,kterého dostali v nákupním centru.😐 Je mu úplně u zadku nějaký Zelenský a západ. Má jen obrovský strach a nevím jestli už nespáchal to o čem mluvil.
Nejsem Never end, přesto si dovolím vám napsat toto: vyvolávají strach, protože ten kdo se bojí je lépe ovládán. (V covidu dostatečně vyzkoušeno - bohužel v covidu jsem se taky nechala částečně zmanipulovat - poctivě jsem třeba nosila ve městě a hlavě v dopravě roušku ). Ten, kdo se bojí, bude snáze přehlížet, co se děje s našimi penězi, s našimi dětmi, s našimi školami, se zdravotnictvím…..atd.
P.S. poslední největší teroristický útok provedl….ten, jehož jméno se nesmí vyslovit - a Voldemort to nebyl.
To není vítězství. Když vidím kolik životů, zdrojů a lidské práce, promrháno……není to vítězství, jen neskutečná blbost na všech stranách. Ne, nejsem hrdá, když tam vidím naši vlajku.
Nejsem Never end, přesto si dovolím vám napsat toto: vyvolávají strach, protože ten kdo se bojí je lépe ovládán. (V covidu dostatečně vyzkoušeno - bohužel v covidu jsem se taky nechala částečně zmanipulovat - poctivě jsem třeba nosila ve městě a hlavě v dopravě roušku ). Ten, kdo se bojí, bude snáze přehlížet, co se děje s našimi penězi, s našimi dětmi, s našimi školami, se zdravotnictvím…..atd.
P.S. poslední největší teroristický útok provedl….ten, jehož jméno se nesmí vyslovit - a Voldemort to nebyl.
Jen k tomu doplním : Sarajevo, Říšský snem, Gliwice….
Manipulování s lidmi pomocí strachu je opravdu hrozné, s tím souhlasím. I s tehdejší manipulací pomocí COVIDu.
Ale toto hlásí rozvědky. Kdyby takováto varování dávaly třeba naše “špičky” v čele s Fialou, MPA apod., tak se tomu třeba i zasměju.
Btw, rozbije někdo držku tomu Novotnému?!!! Omlouvám se za slovník, ale to je fakt strašnej haj.l!👎
NATO plánovalo rozsáhlý útok na území RF. To zase hlásí ty ruské rozvědky.😄 Vzpomeňte na “naše” rozvědky a Irák.🙂 Z toho plyne,že se hlásí co se komu zrovna hodí.😄 Notabene ve skutečnosti rozvědky do novin nic nehlásí,zásadně ne.
To není vítězství. Když vidím kolik životů, zdrojů a lidské práce, promrháno……není to vítězství, jen neskutečná blbost na všech stranách. Ne, nejsem hrdá, když tam vidím naši vlajku.
To samozřejmě souhlas. 😐 Bojím se jedné věci a to že západní systém je ve slepé uličce a maskuje to vším co přijde pod ruku. Covid, uprchlíci, teď Rusko a zítra možná další?