Říká se myslet znamená hovno vědět. Proto cenzura a jednostranné informace. Chtějí po vás tak myslet
Myslela jsem, že se islamizace Evropy nedožiju…ale pomalu si to myslet přestávám…😢
Myslela jsem, že se islamizace Evropy nedožiju…ale pomalu si to myslet přestávám…😢
Říká se myslet znamená hovno vědět. Proto cenzura a jednostranné informace. Chtějí po vás tak myslet
Heleďte, já moc nevím, proč chodíte na zvířecí web plkat jen do politického vlákna…ale tak to je Vaše věc…😀😉
Se současnou situací v našem státě je spokojen málokdo, notabene v celé Evropě. Jenže co chcete dělat? Právě jen plkat na diskuzích, ptž stejně se nás (lidí dole) nikdo na nic ptát nebude. Tak to bohužel je.
Přesně, moje věc. Vaše je zase koho volite, ale pokud jsem nespokojen se současnými, co takhle zkusit volit někoho jinýho. Bez ohledu co o něm většinový lháři píšou.
Anonymní:Přesně, moje věc. Vaše je zase koho volite, ale pokud jsem nespokojen se současnými, co takhle zkusit volit někoho jinýho. Bez ohledu co o něm většinový lháři píšou.
🤣Jste fakt vtipnej, nevíte, jak fungují volby?
balu:Tohle je děs. Bohužel, je to tak blízko naší země, až z toho mrazí.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-nemecke-deti-predstiraji-konverzi-k-islamu-ze-strachu-z-muslimskych-spoluzaku-40468993#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest245_nove_vyhledavaci_pole_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Návrat do středověku. Německo, Francie, Švédsko už jsou nadobro ztraceni.
balu:Tohle je děs. Bohužel, je to tak blízko naší země, až z toho mrazí.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-nemecke-deti-predstiraji-konverzi-k-islamu-ze-strachu-z-muslimskych-spoluzaku-40468993#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest245_nove_vyhledavaci_pole_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Diskuze demokraticky vypnutá. 😊
Díky všem, co “to” volili.
Rapotačka:Diskuze demokraticky vypnutá. 😊
Díky všem, co “to” volili.
A myslíte si, že my tady na to máme snad nějaký vliv? Opravdu? Mně se fakt líbí, jak všichni tady šermují volbama. Ale nejdřív si zjistěte, jaký je u nás volební zákon. Nikdy, opakuju nikdy jsem nevolila ODS nebo ANO a co je mně to platný.
Pravicový volič rozhodně nejste. Současný stav je dílo levice.
A která strana je u nás tedy pravicová??
Anonymní:Pravicový volič rozhodně nejste. Současný stav je dílo levice.
A která je pravicová strana podle vás? Víte houby. Volila jsem stranu, která se na to už vykašlala, vy chytrolíne. Očividně nerozumíte volebnímu zákonu v ČR, zkuste si to nastudovat. K volbám už mě nikdo nedostene, zbytečná námaha.
A to já si volby nenechám ujít. Chodím volit vždycky. Jen tak můžu ovlivnit budoucnost. A když to nevyjde, vyhraje jiná strana, tak vím, že jsem víc udělat nemohla.
balu:A to já si volby nenechám ujít. Chodím volit vždycky. Jen tak můžu ovlivnit budoucnost. A když to nevyjde, vyhraje jiná strana, tak vím, že jsem víc udělat nemohla.
Bohužel teď už nemám z čeho vybírat. A myslím si, že každý má právo volby, tedy i nevolit. Už jsem to udělala i u prezidentské volby.
Samozřejmě, že má každý právo nevolit. Je to každého věc. Jen si potom může říkat - kdybych šel, jak by to asi dopadlo? Takhle u jednotlivce to nevynikne, ale kdyby šli k volbám i všichni ti, kteří nevolili, kdo ví, jaký by byl výsledek. Možná stejný, možná ne…
balu:Samozřejmě, že má každý právo nevolit. Je to každého věc. Jen si potom může říkat - kdybych šel, jak by to asi dopadlo? Takhle u jednotlivce to nevynikne, ale kdyby šli k volbám i všichni ti, kteří nevolili, kdo ví, jaký by byl výsledek. Možná stejný, možná ne…
Jo, to jsem si říkala několik let a stejně jsem se pak musela srovnávat s výsledkem. Možná půjdu, až se změní volební zákon. Jinak to nemá smysl.
Prezidenta jsem určo šla volit do 1. kola. Můj kandidát se pak nedostal do 2. A už si nevybavuji, jestli jsem se dokopala jít volit ve 2. kole…ale matně se mi plete, že snad ano. Pokud jsem šla (jako že jistě to nevím, tak vím, komu jsem/bych lístek hodila). A pak se nestačila divit…
Jako ono je to srandovní diskuze, ptž u nás pravice de fakto neexistuje!!! A ti, co se prohlašují za pravici, jsou tak maximálně levostředoví.
https://www.lidovky.cz/svet/usa-amerika-univerzity-studenti-protesty-izrael-palestina-valka.A240423_192821_ln_zahranici_lvot?zdroj=zpravodaj_hp
A toto je taky “pěkné”…😟☹️
Fikovnice:Jako ono je to srandovní diskuze, ptž u nás pravice de fakto neexistuje!!! A ti, co se prohlašují za pravici, jsou tak maximálně levostředoví.
Není-li poptávka, zaniká nabídka.
Fikovnice:Tak já tu písničku teď slyšela poprvé v životě! Vůbec nechápu, jak mi takový skvost mohl desítky let unikat!!!🤣
Asi to bude tím, že batolata pop neposlouchají (to je lichotka, nikoliv urážka) a pak už se nehrála. Ona se vůbec moc nehrála. Možná byly i pochybnosti, jestli si ten Laufer nakonec nedělá srandu. Nebo šla k ledu jen proto, že byla neskutečně pitomá.