To jsme nastupovaly ve stejný rok…a teda na gyndu mě nehnali. 😲 Dokonce si nepamatuji ani žádnou vstupní prohlídku. Jen teda tehdejší šéfová měla ty blbé řeči, myslím, že dokonce přímo přede mnou řekla:"No, ta nám stejně velmi brzy odejde na mateřskou…" A př. rok už bych tam byla 30 let, bez jakéhokoli vedlejšáku, pokud teda nepočítám nasmlouvané přednášky. A ty mám vždy na DPP.
Odpověď na příspěvek uživatele Rapotačka z 17.04.2024, 18:55:04
Tak to je bezva ne? Celý život krmit sociální systém, platit stále větší daně a pak si nechat dát poslední tečku. Jenom nepíšou jestli bude ještě “zadara” nebo si budu muset připlatit..
Tak to je bezva ne? Celý život krmit sociální systém, platit stále větší daně a pak si nechat dát poslední tečku. Jenom nepíšou jestli bude ještě “zadara” nebo si budu muset připlatit..
Zadara nebude určitě, kde žijete? Z pracujících se přece musí vymámit, co se dá až do poslední mrtě.
Tak Fíkovnici určitě napadne reklamu přeskákat a dál už je to velice inspirativní. Pochopitelně nejen pro Fíkovnici, ale vy jste ji zmínila. Já bych si to nedovolila.
Tak Fíkovnici určitě napadne reklamu přeskákat a dál už je to velice inspirativní. Pochopitelně nejen pro Fíkovnici, ale vy jste ji zmínila. Já bych si to nedovolila.
A já si zrovínka myslela, že je to právě pro ni, to cvičení. Prostě nás ten velkej bratr furt sleduje a pak tady dochází k nedorozumění.
Já myslel jako motivace, třeba ještě k tomu papírový kecky…to bych bral. Aby tak nezíblo
Vy si z toho děláte legraci, ale …….Mám ve své blízkosti stařenu ( ta by mi dala, ale 77 - to už je dost stará ) Od 20 let legálně v Holandsku. A je ráda, že se může uchýlit do Čech, protože se fakt obává eutanazie - až jí dojdou u státu peníze, které si na povinném pojištění zaplatila. Jako další - když si stát ( sociálka ) vezme do hlavy, že nadále nemůžete žít svým způsobem života, ve svém bytě, domě, tak vás prostě odvlečou do ústavu - proti vaší vůli, násilím, na soudní příkaz.
Vy si z toho děláte legraci, ale …….Mám ve své blízkosti stařenu ( ta by mi dala, ale 77 - to už je dost stará ) Od 20 let legálně v Holandsku. A je ráda, že se může uchýlit do Čech, protože se fakt obává eutanazie - až jí dojdou u státu peníze, které si na povinném pojištění zaplatila. Jako další - když si stát ( sociálka ) vezme do hlavy, že nadále nemůžete žít svým způsobem života, ve svém bytě, domě, tak vás prostě odvlečou do ústavu - proti vaší vůli, násilím, na soudní příkaz.
Právě proto je třeba nový světový řád. Už se na tom intenzivně pracuje. Jen mám obavy, že to bude i systémový přerod a soukromé vlastnictví dostane zcela jinou formu.
Počkejte Orionko, Vy si myslíte, že já nějak žeru tetky z ODS? To fakt nee. 😂
To, že s Vámi politicky nesouhlasím, přece neznamená, že jsem unešená z ODS, notabene z dam z ODS. Černochová a spol. jsou mi k smíchu!
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 17.04.2024, 21:01:20
Ano dělám. K ničemu jinému totiž takové výplody extrémně levicových psychopatů nejsou. Jde jim je o vyvolání strachu a stresu u psychicky slabších jedinců. U tech se jim to daří. Přitom na ně stačí tak málo, naučit se používat jedno jediné slovo beze strachu, NE.