Aktuálně: 3 775 inzerátů209 073 diskuzních příspěvků18 233 uživatelů

Politika...

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 16:38:00 xxx.xxx.64.54
J5:

Normálně bych orionko2 nikdy žádné ženě nenapsal následující, ale neuvěřitelné překrucování historických faktů a pomíjení nehodícího se, je typické pro lidi vašeho ražení. 

Vaše adorace individua které má nakročeno k tomu stát se masovým vrahem č.1, prvnímu v jednadvacátém století je pozoruhodně odpudivá. Psala jste kdesi nahoře “Já když slyším Evropské hodnoty, chce se mi blít - spisovně.”  Tak vězte že mně se chce, zcela nespisovně blejt z vás.

Napište mi jednu větu, kde někoho adoruji. To, že zavíráte oči před pravdou o Ukrajině, neznamená, že já někoho adoruji. A vám a Assil napíšu dohromady : Slyšela jsem vyprávět o banderovcích očitou svědkyni, která válku ( tu velkou, světovou ) na Ukrajině žila. A že na východním Slovensku brali a vraždili ještě v roce 47 je taky pravda a to že je Ukrajina přijala a ona adoruje masové vrahy - to je také neoddiskutovatelný fakt. A ta “bojůvka” byla součástí pravidelné ukrajinské armády. Tak nevím, kdo je zpracovaný propagandou. Já to nejsem.

Anonym (neregistrovaný) 20.03.2024, 16:38:16 xxx:xxx.2d5:1e
orionka-2:

Ukrajina zostala neutralne dost dlho. Dost dlho sa tu hrala hra aku chcelo Rusko. Aj tak to Ukrajincom nepomohlo. Kam sa dostali? K chudobe, korupcii, oligarchom a nakoniec aj k vojne.

Do roku 2000 byl prezidentem RF Jelcin, který jel podle amerických a západních not. V tu dobu se dostala RF na pokraj krachu. A západ plácal Jelcina po ramenou, Jelcin jezdil po světě, chlastal a západ se radoval, že má Rusko na kolenou. Pak přišel Putin, Jelcin blábolil “Beregitě Rasiju” a Putin vytáhl Rusko z Jelcinova odkazu, kdy se nacházelo na pokraji hladomoru. 

Ukrajina si jela nezávisle a dostala se tam, kde je. Opravdu na to Rusko nepotřebovala. Achmetov, Pinčuk, Kolomojskij…..Zelenský.

Hm a naco im to je ked umieraju v Putinovych vojnach.  Zistite si ako ziju ti obycajni Rusi, v tych mensich regionoch, nie tie skupiny privilegovanych v Petrohrade, v Moske. Slovensko v 90. rokoch bol jeden bordel, dialo sa to asi v kazdej krajine po pade socializmu. Ani Rusko to neobislo. V byvalej Juhoslavii bola dokonca vojna. Dnes su uplne inde Slovinsko, Chorvatsko,  az na Srbsko a Kosovo. Paci sa mi ako, niektori dnes pod kridlami NATO, EU vykrikuju ako netreba Ukrajine nic dat, nic poslat, ak ziadaju o pomoc. Nevazime si, to co mame.  A uprimne je mi uplne jedno kto a ako vladne v Rusku, je to ich vec, ale zautocit a vyvolat vojnu, v ktorej umieraju tisice ludi, neospravedlni nic. Ani stokrat prekruteny, bohvie kym vyvolany incident v Odese. Taky si vyrobi kazdy stat, ked bude potrebovat. Idealne su na to zradikalizovane skupiny na jednej aj druhej strane. Neverim, ze v tom nemali prsty ruske tajne sluzby. Nedavno som citala rozhovor s Ruskou zijucou na Ukrajine a jej deti sa ucili po rusky v ukrajinskych skolach a nikdy ziadny problem nemala. 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.03.2024, 16:56:56 xxx.xxx.124.255

Však to jsou paka na obou stranách, to se ví. Že by ruská tajná služba zformovala Pravý sektor? Někdo nutil vládu UA vyvěsit si portrét Bandery? To není úplně legrace, když jsou pak tihle teroristi poradci ministra obrany. A není to nic vymyšleného, oni se k těm různým hnusným útokům hlásí, jsou na ně hrdí. 
Videa z těch útoků v Oděse jsou na YT. Rusko řeklo hasičům, aby tam nejezdili, a policie aby jenom stála a kryla se. 
Tam byli náckové vždy. Stejně jako v Rusku. Stejně jako na Slovensku. Akorát u nás nic moc.

Anonymní (neregistrovaný) 20.03.2024, 17:19:31 xxx.xxx.161.237

Muž znásilnil šestiletou na toaletách nákupního centra v Jihlavě. Dívka měla být s otcem na nákupech a chtělo se jí na záchod. Tam měl rodinný známý, který byl v obchodním centru s nimi, dítě ⁠⁠zavléct do kabinky a znásilnit, zatímco otec čekal v jiné části budovy.

Podle mluvčí policie Dany Čírtkové hrozí padesátiletému obviněnému až 12 let vězení.

Anonymní (neregistrovaný) 20.03.2024, 17:33:28 xxx.xxx.27.120

Pro levicové progresivisty slovo demokracie znamená pouze jednu pravdu, ostatní názory jsou jenom dezolati momentálně pro Putinovsti

J5
J5 20.03.2024, 17:42:23 xxx:xxx.2473:3621
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 20.03.2024, 16:34:19

Okřikování si Jano+ nechte pro někoho jiného. Posílání na jiné diskuse také, já vás také neposílám tam kam zřejmě patříte. Než vám ze mně prdne žilka přečtěte si příspěvek “orionka-2 (243 příspěvků) 19.03.2024, 18:39:20 xxx.xxx.64.54”. Tam zjistíte že blití je na tomto vlákně zřejmě zcela přijatelný výraz akorát že musí přicházet z východu. Nebo to platí snad jen pro někoho s vyvinutým smyslem pro demokracii a s tím správným světonázorem? Vaše starost o mé duševní zdraví je dojemná ale zcela bezpředmětná. Jinak svoji možná trochu hysterickou reakci ospravedlňuji tím že jsem byl nucen podobné kecy poslouchat 30 let a nijak netoužím poslouchat je jakkoliv modifikované opět. Hezký den přeji.

JanaJanaJanaJana
JanaJanaJanaJana 20.03.2024, 17:51:29 xxx.xxx.25.97
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 20.03.2024, 17:42:23

Vidíte, že umíte nesouhlas vyjádřit i slušně.

A ani to evidentně tolik nebolí, je vidět, že moje výtka padla na úrodnou půdu.

Anonymní (neregistrovaný) 20.03.2024, 17:59:33 xxx:xxx.d4a0:f3
J5:

Okřikování si Jano+ nechte pro někoho jiného. Posílání na jiné diskuse také, já vás také neposílám tam kam zřejmě patříte. Než vám ze mně prdne žilka přečtěte si příspěvek “orionka-2 (243 příspěvků) 19.03.2024, 18:39:20 xxx.xxx.64.54”. Tam zjistíte že blití je na tomto vlákně zřejmě zcela přijatelný výraz akorát že musí přicházet z východu. Nebo to platí snad jen pro někoho s vyvinutým smyslem pro demokracii a s tím správným světonázorem? Vaše starost o mé duševní zdraví je dojemná ale zcela bezpředmětná. Jinak svoji možná trochu hysterickou reakci ospravedlňuji tím že jsem byl nucen podobné kecy poslouchat 30 let a nijak netoužím poslouchat je jakkoliv modifikované opět. Hezký den přeji.

Vůbec se tady tou sešlostí nevzrušujte, je to nekonečný příběh. Zbytečné ztrácet čas.😉

N (neregistrovaný) 20.03.2024, 18:33:31 xxx.xxx.242.38

I na frontě byla k vidění několikrát nacistická symbolika.😐 Dokonce i určité jednotky nesly názvy dle nacistických vzorů třetí říše. No a nakonec Zelenský přivezl do Kanady veterána kterého vyznamenali a všichni mu tleskali.😄 Blbý bylo potom to zjištění, že Hunka byl členem SS.😄 Fakt si nemyslím, že o tom Zelensky nevěděl.🙂 

kometa
kometa 20.03.2024, 18:42:44 xxx.xxx.147.163
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 20.03.2024, 17:51:29

J5 má jeden z nejkultivovanějších projevů. Pamatuji ještě z IF.

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 18:43:49 xxx.xxx.64.54

Jasně a pochodňové průvody ( po vzoru koho asi? ) s Banderovými portréty, to bylo taky asi někde jinde než na Ukrajině.

N (neregistrovaný) 20.03.2024, 18:50:58 xxx.xxx.242.38

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-ukrajinci-s-rusy-prohravaji-chystejme-se-na-valku-mobilizuje-polsky-general-40464795

Tak najednou milióny mrtvých,ano? Do nedávna to bylo pár set tisíc..😐 Jenom vám lžou a fanatismus se šíří nebývalým tempem. Vím že armády NATO nejsou připravené, ale to budeme zase soutěžit kdo vyrobí víc zbraní? V době kdy se na nás řítí problémy ze všech stran? Čína zbrojí snad sedum procent HDP? Nebo to má v plánu? To je paráda, to dětem chystáme skvělou budoucnost.😐 A řešíme tady autosedačky a blbosti,aby náhodou něco nezkřivilo vlásek těm budoucím “svítícím” mrtvolám. Pochopil někdo že jaderné zbraně nedovolují porážku jedné strany? Konvenční válka by se v tomto měřítku vždy dostala ke konečné jaderné hrozbě. A jste na mrtvém bodě jen se spoustou mrtvých a nic to nevyřeší.😐

Anonymní (neregistrovaný) 20.03.2024, 19:09:43 xxx.xxx.27.120
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 20.03.2024, 17:42:23

Tak to by možná stálo za to vytáhnout po třiceti letech hlavu z toho neomarxistickyho análu 

megi-the-pes
megi-the-pes 20.03.2024, 19:19:06 xxx.xxx.124.255

Mně se líbí, jak se tu klucí napadaj, slovně. Takhle se začíná válka! A ne voklikou. Hezky, pěkně, upřímně! Držim palce aj ve vlákně Vlci. 

J5
J5 20.03.2024, 19:53:06 xxx:xxx.2473:3621
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 20.03.2024, 19:09:43

Možná by stálo za to rozvinout myšlenku. Vím co si představit pod pojmem neomarxismus, dokonce i pojem anál chápu. Co však tím doporučením myslíte mně však zcela uniká.

Fikovnice
Fikovnice 20.03.2024, 20:23:03 xxx.xxx.62.123
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 20.03.2024, 19:53:06

Pane J5 vykašlete se na to. Spíš mi poraďte, pokud jste řidič…vlákno Všeobecný pokec…😉

Jinak já se už smířila s tím, že se to tu občas prostě hemží názory, s nimiž bytostně nesouhlasím, jsou mi proti srsti, ba přímo proti mému smýšlení. Zaráží mě, že mnohdy přicházejí od lidí, kteří minulý režim zažili. Ale tak buďme rádi za svobodu slova. Horší by bylo, kdyby OPĚT začala platit ta samojediná a správná pravda.

A jinak já si Vás, stejně jako Kometa, také pamatuji z IF, a také si pamatuji, že jste se vždy vyjadřoval slušně a férově. Tak se vykašlete, mohu-li Vás poprosit, na nějaké invektivy. Vždyť to nestojí za to.🌹

J5
J5 20.03.2024, 20:47:32 xxx:xxx.2473:3621
JanaJanaJanaJana:

A ani to evidentně tolik nebolí, je vidět, že moje výtka padla na úrodnou půdu.

Původně jsem se Jano+ chystal na střet civilizací. Vaše odpověď mně však dostatečně nemotivuje. Přestože v ní cítím notnou dávku ironie nic nebude, skousnu to. Možná je to tak dobře, uvidíme. 

N (neregistrovaný) 20.03.2024, 22:27:36 xxx.xxx.242.38

Kontrolní otázka bojové připravenosti: Která součástka je na ÚP vz.58 nejcitlivější při pádu a je třeba vždy kontroly? 😄 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.