Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 05.03.2024, 21:17:46
“Třeba ty jiné ideové postoje - názory, které je nutné potírat až trestat.”
K tomuto máte nějaký odkaz nebo myslíte obecně jeho vyjadřování se…? Nedovedu si představit, že by se (znovu!) trestalo za jiné politické názory (samozřejmě propagaci fašismu a podobných zvěrstev z toho vyjímám).
U těchto zbraní se neobávám úmyslného použití, ale chyby či omylu. Bohužel už na sebe zase míříme zbraněmi s cílem jeden druhého zastrašit. Nebylo to nutné si myslím. A ani to nemá žádný smysl. Rusko nelze porazit a už vůbec ne bez USA. Jednoznačně šlo o zkoušku co Rusko dovolí a kam lze až zajít. NATO se možná rozpadne stejně jako Varšavská smlouva. Vím, zní to nereálně nyní, ale mohlo by to být realitou příštích let.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 05.03.2024, 21:23:57
Určitě má promyšleno vše, negativní reklama je normální regulérní marketinkový nástroj. Na tohle nikdo nezapomene a až bude blíž k volbám, tak bude klaďas a hodný chlapeček, takže jeho jméno budou mít lidé do hlav nabušeno víc než jiné.
“Třeba ty jiné ideové postoje - názory, které je nutné potírat až trestat.”
K tomuto máte nějaký odkaz nebo myslíte obecně jeho vyjadřování se…? Nedovedu si představit, že by se (znovu!) trestalo za jiné politické názory (samozřejmě propagaci fašismu a podobných zvěrstev z toho vyjímám).
Znovu dala odkaz megííí. A zrovna v Brně.
( Jen pozn. nechápu, jak Danuše ( jasně že mladá a pohledná ) mohla být rektorkou…..)
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 06.03.2024, 08:49:04
No mnozí z nás, nejen Brňáků, nechápe, jak mohla být Nerudová rektorkou. Ale když čtu co se děje na MUNI, jak to zde píše Fíkovnice, tak se přestávám divit, i když Nerudová “rektorovala” na jiné vysoké škole.
No mnozí z nás, nejen Brňáků, nechápe, jak mohla být Nerudová rektorkou. Ale když čtu co se děje na MUNI, jak to zde píše Fíkovnice, tak se přestávám divit, i když Nerudová “rektorovala” na jiné vysoké škole.
To jsem si oddechla. Já se domnívala, že byla na Masaryčce a ona “jen” u zemědělců.
(samozřejmě propagaci fašismu a podobných zvěrstev z toho vyjímám).
Propagace fašizmu se může plížit zcela nenápadně.
Třeba rež. Sommerová v rozhovoru : Není přece možné, aby volební hlas nás chytrých, informovaných a sečtělých měl stejnou váhu, jako těch hloupých, líných, co jen křičí u piva. ( Není to doslova - ta první půlka ano, a najít to neumím )
(samozřejmě propagaci fašismu a podobných zvěrstev z toho vyjímám).
Propagace fašizmu se může plížit zcela nenápadně.
Třeba rež. Sommerová v rozhovoru : Není přece možné, aby volební hlas nás chytrých, informovaných a sečtělých měl stejnou váhu, jako těch hloupých, líných, co jen křičí u piva. ( Není to doslova - ta první půlka ano, a najít to neumím )
A já pořád říkám lidem, že vláda je naše vizitka. Co jsme si tam zvolili, to máme, pravý předobraz národa 😀 A lidi na mě koukaj jak sůvy z nudlí, ale je to pravda! A volili to i ti chytří, informovaní a sečtělí, a že se za ně považuje kde kdo 🙂
Myslíte? Fakt myslíte, že by to měl až tak promyšlené? Já bych jej nepřeceňovala 😄, ale tak uznávám, že to může být i finta tohoto kalibru.
Někdo tu pár stránek zpět vytáhl tu střelbu na FF. Tak jsem si vzpomněla, jak tehdy Rakušan se slzami v očích ten večer vystoupil v TV a říkal, jak nesmírně úspěšný ze strany Policie to byl zákrok. Přitom pár hodin po té hrůze nemohly být učiněny žádné závěry. 17 mrtvých (počítám i otce a pak toho tatínka s miminkem - to bylo mimořádně odpudivé); podle info, co dali na veřejnost, to mohlo dopadnout opravdu mnohem hůř…ale i tak - 17 zastřelených je děsivé číslo.
Nemuselo jich být tolik, být tam někdo z těch studentů nebo vyučujících taky ozbrojen a umět se zbraní zacházet. V tom se budu opakovat. Ale ne, oni budou opět jen cvičit, jak rychle utíkat, kde se schovat, i když na těch školách se toho asi moc nezmění, myslím nějaká opatření, která usnadní zabarikádování apod. A bude se opět zakazovat, výjimečně dám odkaz https://1url.cz/2u9RG
Je to naprostý nesmysl, v taškách každý opět pronese kdeco a když to nepůjde legálně, tak to půjde jinak. Nebo si myslíte, že funguje toto?