Tak budeme v poslední fázi války přátelé. Zajímavé, že když to situace vyžaduje, tak i důchodci s invalidy mohou jít do boje. Ukrajinská armáda potřebuje nutně pomoc..😐 Na Novinkách.cz bylo spoustu hrdinů, ale bohužel jen “hubou”.😐 Myslel jsem že s takovou mentální podporou se teď mnoho těch hrdinů dobrovolně přihlásí do služby a k výcviku. Nebo se snad nikomu nechce do války? Tady to nikdo neberte osobně, ale tak jsem si vzpomněl na ty plamené diskuze a musel jsem si rejpnout.🙂
No v případě konfliktu Rusko vs NATO spáchalo Finsko v podstatě dobrovoulnou “suicide”.😄 V konfliktech bývá nejlepší neutralita.Pokud v tom není ještě jiný záměr.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 05.02.2024, 10:22:05
To není o migraci, ale o tom, že jsme dovedli lidská práva ab absurdum a obecně upřednostňujeme lidská práva zločinců a násilníků před právy obětí, protože prostě aby náhodou nebylo zločincům ublíženo. A je úplně jedno, jestli daný zločinec a násilník je migrant nebo domorodec.
Mimochodem, viděl jste někdo včera 168 hodin? To bylo od ČT docela přes čáru, bych řekla. Zřejmě je paní přemluvila, ale…já bych třeba taky chtěla vysvětlení, proč je zdravotnictví takový, jaký je, a defakto nikdo za nic nemůže. A nenadělám nic.