Mi to tam dost sedí.😀
Politika...
JanaJanaJanaJana:Mám kamarádku, co dělá fyzioterapii v nemocnici a začíná se zabývat vlivem prodělání kovidu následně na nervovou soustavu. Už teď má takový vzorek, že by si na tom udělala při správném vyhodnocení doktorát (snad se jí to povede). A ta čísla bohužel rostou.
Čínští vědci prováděli experimenty se zmutovaným kmenem koronaviru, který napadá mozek a u myší měl stoprocentní smrtností. https://cnn.iprima.cz/vedci-objevili-koronavirus-se-stoprocentni-smrtnosti-varuji-pred-moznym-prenosem-na-cloveka-423069
Fungování viru je evolučně dost zajímavý.
Mám dotaz na Repotačku jestli mohu? Už delší dobu mi vrtá hlavou, proč nikdy nepřispíváte myslím “svým ” textem? Jen odkazy na FB a na weby? 🙂 Jen se ptám a pokud nechcete či nemůžete odpovědět plně to chápu a respektuji.🙂
Tak hlavně ať jim zase něco neuteče.😀
https://www.autozive.cz/japonska-znacka-30-let-falsovala-vysledky-testu/
Vždyť to pořád říkám, víra je těžká nemoc.😀
Holub se stal v Japonsku obětí zločinu. Policie z něj obvinila taxikáře
Taxikář podle japonských médií prudce vyrazil z křižovatky. Incident policii nahlásil kolemjdoucí, kterého poplašil zvuk motoru v plných otáčkách
Veterinář, který provedl posmrtné ohledání holuba, stanovil jako příčinu úmrtí traumatický šok.
Muž v obilí
https://www.facebook.com/photo?fbid=368120015843105&set=a.155306900457752
Chcete jednu do huby?
Bez cenzury
N:Mám dotaz na Repotačku jestli mohu? Už delší dobu mi vrtá hlavou, proč nikdy nepřispíváte myslím “svým ” textem? Jen odkazy na FB a na weby? 🙂 Jen se ptám a pokud nechcete či nemůžete odpovědět plně to chápu a respektuji.🙂
Nabízím jen možnost podívat se na svět očima někoho jiného..
Když najdu střípek, nabídnu ho dál.
„Ty vole, ty jsi mě zabil.“ Důchodce u soudu přiznal ubodání partnerky, každý prý jednou udělá chybu
Anonymní:„Ty vole, ty jsi mě zabil.“ Důchodce u soudu přiznal ubodání partnerky, každý prý jednou udělá chybu
Hele tohle fakt nechápu, ten motiv. Takhle si to na stará kolena zkazit.😢
Chvíli jsme si povídali o prášcích, co beru. Už jsem chtěl odejít a ona se mě zeptala, jestli mám u sebe nůž. Vyndal jsem svojí kudličku a na to řekla, abych si bodnul. V ten moment se mi zatmělo a udělal jsem to,“ vypovídal obžalovaný muž.
Po první ráně si prý uvědomil, co udělal. „Nechtěl jsem, aby trpěla, tak jsem bodal dál. Pak si pamatuju, že mi řekla: Ty vole, ty si mě zabil. Pak se svezla na zem. Oči měla v sloup. Ještě jsem s ní zatřásl, aby se vzbudila. Pak jsem utřel nůž do kalhot, zamkl dům a odjel pryč. Venku jsem ho hodil do rybníka,“ pokračoval Ubl.
No jo, pánovi fouká pod tašky, pokud se tak opravdu stalo, tak té paní holt taky.
Já to vidím u svých kamarádů, chodím kámošit s jedněmi staříky, a ta nenávist mezi nimi je stálerostoucí. Dědkovi už regulerně diagnostikovali demenci, bába se ještě drží, ale občas bys jí taky dal korunu… Jako trčet s jedním z nich v jednom baráku 24/7, to bych fakt nikomu nepřála, a oni si tam trčí spolu… Jsou to slušný lidi, když byli jsoucí, tak velice srdeční, společenští, baba vaří jako šéfkuchař, dědek umí všechno opravit šroubovákem a kladivem, ale jak to stáří hlodá, tak jsou čím dál protivnější - taky mají spoustu zdravotních neduhů, chronické bolesti, taky vědomí toho, že ta hlava už jim tak neslouží… stáří je svinstvo…
Potřebuju vyhrát nějaké miliony, abych si koupila byt, bábu s dědkem bych si tam nasyslila, pečovatelky už mají, tak by jim nic nechybělo…
Když ono demence dokáže totálně změnit povahu člověka. Z hodného se stává agresor a zlý člověk…😢
Vím, že jsou zde lidé, kteří na mě mysleli a myslí při řešení mých profesních problémů.❤️
Tak si dovoluji sem dát trochu promazaný mail, který jsem obdržela (i s tím smajlíkem):
Vážená paní doktorko, Tak dle sdělení ředitele xy (ten je v Brně ) tak se už na Vaši pomoc a působení těší – opravdu sedí na adrese Brno všichni, jsou většinou ve sdílených kancelářích a tak se můžete v klidu těšit na brzký nástup možnosti pracovat na dálku. 🙂
Blahopřeji!
Balu, téměř denně na Vás myslím…však Vy víte.❤️
Ono to u mě pořád není jisté, až bude čas, napíšu více do SZ.
Ale…MOC DĚKUJI!!!
Jani, taky moc gratuluji a mám radost s Tebou. 👍🌷