Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 09.01.2024, 20:47:44
Jaké video? Nahoře se procházel víc jak pět minut.
Na videu tady je, že zbraně byly.
Ti, co byli na hotelu, tam byli minutu před tím, než se zabil, ty vůbec nepočítám, tam byl akorát někdo se samopalem, ne? Což se teda rozhodně nedá nazvat ostřelovačem… ale lepší než nic… nevěřím, že někoho napadlo postavit se k oknu.
Ale venku byl předtím policista, který žádal o povolení, ale odpovědí mu bylo jen ticho.
Vysílačky hlásily pohyb kret.na, takže ti, co přijeli, mohli zůstat venku, někteří, jeden, to je fuk.
Nakonec na něj začali střílet, ale to se neví, esi jim došla trpělivost, nebo někdo pokyn dal.
Nejdřív se řeklo, že neměli dlouhé zbraně, takže jsem idi.t, který nechápe, že z pistole se nedá.
Pak dlouhé měli, asi v autě, to ale ten prvosled takhle přece plánovaný nebyl… že by za tu dobu nedoběhli do auta, i kdyby bylo u té druhé budovy, co je asi 800 m?
No a teď nevím, kdo to byl, proděkanka? Tak od ní se volala policie, že se v budově střílí (nebo něco takového, už nevím), ale ten, kdo hovor přijal, nevěřil. Což je na houby, když probíhal zásah jen “pár” metrů od té adresy. Ale všici říkají, že každý takový hovor se musí prověřit. Ta paní chtěla vědět, co má dělat, řekli jí, že zavolají zpět, ale nic.
Lidi z budovy byli vysíláni ven přes ulici, jen tak, mohlo to dopadnout hůř.
A mně z toho všeho plyne, že nemáme plán, co v které situaci kdo dělá.
Přijde mi to, jako by ti policisté na místě vymýšleli, co a jak, no a to líp udělat nemohli, to je jasné.
Četla jsem kousek… nevím už, kde to bylo a kdo to napsal, možná totál výmysl… ale zmiňoval se o tom, že prý se u nás už tohle jednou stalo, že si nějaký kre.én takhle přesně trénoval na dvou lidech, co udělá.
Ono bude nejlepší, když ten net prostě vypnu.