Nezajímalo, protože já mám kozí nohy plnou zahradu úplně celou na chalupě, na kterou nemám čas. Bohužel. A moje záhony se v ní brzo tratí ☹️
Co s iFaunou?
Zrzavci:Počkaj, takže neni zač. 😀
To je ta ryba ze Stařec a moře, jak ji okousali ti žraloci. 😀
Tak Varaxi, děkuji za inspiraci a zároveň pozvednutí ducha mého přijetím zbrusu nové informace o létající špagetové příšere a pastafariánství 😀
Espiro:Tak Varaxi, děkuji za inspiraci a zároveň pozvednutí ducha mého přijetím zbrusu nové informace o létající špagetové příšere a pastafariánství 😀
No jo, já nejsu moc kreativní osoba. Většinu toho, čím Vás tu oblažuji, už vymyslel někdo jiný. Neviditelného růžového jednorožce ani reinkarnaci Putinovy nohy jsem taky dohromady nedala já, nýbrž to už světem koluje nějaký ten pátek.
Nemam, nebo nevim co to ma bejt?
BOŽÍ!!!
Milé dámy, přesně tohle jsem dneska potřebovala. Děkuju za těch 40 nedočtených příspěvků. 😀 👍🐮 (cow face je pocta, když někdo perlí, je to stračena)
Dobré ránko 😉,
i já děkuji za veselou ranní kávičku 🤣. Stálo to za to 👍.
Dája
Koňská noha je talisman, kterej každej správnej jedinec nosí v kapce
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwlGh48YlfK7WkP45Fc2Zn1tFHefFtd42O4A&usqp=CAU
To já mám koňskou ruku. Jakmile se přiblížím ke koni, ruka nekontrolovatelně vystřelí vstříc koňské čupřině mezi ušima a hladí.
To máte špatně diagnostikovaný, to neni koňská ruka, ale koňská hlava, páč tu ruku řídí mozek. Ešivá ho teda máte. Máte?
Nevím, muším se kouknout…
Tak ne, nemám. Bliká tam rudý nápis velkými kapitálkami EMPTY
Gdo má v hlavě EMPTY
má leckdy víc než tamty,
tamty co maj v hlavě plno.
Jenom je to často seno.
Seno je pro koně fajn. Plná hlava sena je taky koňská hlava 🙂
Ajo! 👍
Taky moc děkuji děvčata za krásné příspěvky, obrázky a názorné ukázky, trocha poezie a hodně všeho toho, co moje duše potřebovala, aby pookřála….teda já se chechtala, jako blázen…nádhera a díky 👍😂😂
😂😂😂
Já jen doufám, že si Varaxi mé rybičkové plátno vystaví někde na čestném a hlavně nepřehlédnutelmém místě své sbírky.
EMPTY je při pátku poměrně běžný stav. To většinou reaguji jen na světlo a bolestivé podněty (polití kávou, procvaknutí prstu sešívačkou, úder do hlavy o monitor, když usínám atd.)
Ani homby nerostou, aby se čék trochu odreagoval drancováním lesního porostu.
homby
sem to chtěla komentovat, radši nebudu.🙂