K třikrát jezevčíkovi přidávám pět minut starý dotaz při vstupu do autobusu, jestli mám čivavu.
A dávám dnešní fotky čivavy z dopoledne a večerní cesty na autobus (o 3 vesnice dál, než bydlíme).
K třikrát jezevčíkovi přidávám pět minut starý dotaz při vstupu do autobusu, jestli mám čivavu.
A dávám dnešní fotky čivavy z dopoledne a večerní cesty na autobus (o 3 vesnice dál, než bydlíme).
Sluníčkó…a druhý sluníčko na vodítku….hezký to bylo dneska 🌞
Mně se venčí v peří, jdu se politovat. Moc jsem se těšila na dnešní sobotu, že pojedeme za “mámou”, dáme si oběd v moc prima restauraci, kde dobře vaří a pak zajdeme do Mělníka na Vánoční trhy a co? A prt. ani venku jsem nebyla. Ale mám vaječňáka aspoň. A zatra poctivýho . Polknul skorem půllitr černýho ruma a ešče skorem taky půllitr vodky. VYdrží do velikonoc. Teda takhle nevydrží, ale vydržel by 😀
Ajaj, tak to se brzo uzdravte, ať nemáte smutnou mamku a taky knižní hvězdy…ohaře 🍀
Tady by ten vaječňák teda nevydržel dlouho….tejden?? 🙈 tak snad Vás vyléčí z neduhů
Mamka nejni smutná, mamka se rozptyluje, resp. je rozptýlená 😀 , doslova. Jezdíme tam každý rok “na návštěvu". Aby nebyla vo Vánočkách ”sama" Což pochopitelně nejni a teď je na mě věřím moc pyšná. Což si může dovolit, protože v jejím případku už nemůže bých pýcha hřích.
my dneska venčili v lese za humny - šli jsme velký okruh přes vrcholek Pilzberku… a podcenili jsme množství sněhu. Takže moc hezký zimní výlet hlubokým mokrým sněhem - ono těch 250 výškových metrů udělalo své… Psík si to užil, ale po návratu padnul a prý nebudit…
Jen nás překvapilo, že se letos nepodařilo zavřít jeleny do zimovací obory. V posledních zimách bylo opravdu u nás minimum zvěře (vysoké i srnčí) - zavírají je po té, co slezou dolů z hor, aby nesežraly výsadbu a neběhali po městě… a letos je mraky zvěře na našich trasách. A podle stop to malé kousky nejsou…
Také mám venčení omezené, asi covid s lehčím průběhem, ale i tak ležím už několikátej den. Ještě že je ochoten venčit i páníček. Je super, že pes funguje i s ním, že ho může pustit na volno. To předchozího psa nemohl.
Zrzavci:Mamka nejni smutná, mamka se rozptyluje, resp. je rozptýlená 😀 , doslova. Jezdíme tam každý rok “na návštěvu". Aby nebyla vo Vánočkách ”sama" Což pochopitelně nejni a teď je na mě věřím moc pyšná. Což si může dovolit, protože v jejím případku už nemůže bých pýcha hřích.
Aha, jo taklenc, taky jedu takhle za našima a za bráchou, strejdou atd. zítra “na kafe” tomu říkám. Na Vás je Vaše maminka rozhodně pyšná, naše milá Zrzavcová, to je na beton!!
keriton:Také mám venčení omezené, asi covid s lehčím průběhem, ale i tak ležím už několikátej den. Ještě že je ochoten venčit i páníček. Je super, že pes funguje i s ním, že ho může pustit na volno. To předchozího psa nemohl.
Tý brďo lítá to všade…uzdravte se brzy, ať Finn nejni smutnej …ale píšete, že chodí s pánečkem navolno…a tak dobrý, že se páník neztratí 😀😀..a teď vážně, je to úspěch a mám radost….když se ještě před rokem venčil Finneček sám …
Dvouhodinovka od vlaku domů.
tak tedy nejprve Yoda - po vzoru pudlích dam jsme vytáhli reflexní nákrčník… schválně volný, kdyby se někde chytil, aby se snadno svlékl… První dvě jsou úterní z Hradčan, dvě z týdne za humny a ta poslední je z dnešní cesty “o patro výš”
a teď ty nepsí - první není rybník - to je hradčanské letiště s ralskem v pozadí, pak jsou dva hradčanské rybníky (bezejmenný za letištěm a Držník), pak obleva za humny a dnešní zimní
Šutříku, přiznávám bez mučení, že miluju Vaše fotky.
…o videích plazičky nemluvě.👍
Xerxova:tak tedy nejprve Yoda - po vzoru pudlích dam jsme vytáhli reflexní nákrčník… schválně volný, kdyby se někde chytil, aby se snadno svlékl… První dvě jsou úterní z Hradčan, dvě z týdne za humny a ta poslední je z dnešní cesty “o patro výš”
Ta jeho tlama mě nepřestane fascinovat 😆 on musí dokázat natáhnout vodu z misky, i když skloní hlavu jen o pár centimetrů. Z něho to štěstí nesálá, z něho prostě plandá všemi směry. 😍
Dnešní procházka v lese a u rybníka. Bylo teplo, jen to blátíčko, ale Chelzie zůstala bílá a byla za dámu. 🤩
Ještě v zákoutí trochu sněhu.
Venčí se úplně na prd, všude je plno hoven a to moje bulží trdlo je klidně vyšlápne…🙄
Verun:Venčí se úplně na prd, všude je plno hoven a to moje bulží trdlo je klidně vyšlápne…🙄
Dobré ránko 😉,
jojo máte absolutní pravdu 👍. A víte proč? Protože pejskaří dvounozí jsou hovada. U nás to samé ve městě, už se těším na chalupu klid, čisto a dýchatelno.
Dája
Thielli:Ta jeho tlama mě nepřestane fascinovat 😆 on musí dokázat natáhnout vodu z misky, i když skloní hlavu jen o pár centimetrů. Z něho to štěstí nesálá, z něho prostě plandá všemi směry. 😍
Jj, je to krásné zvíře!👍
Verun:Venčí se úplně na prd, všude je plno hoven a to moje bulží trdlo je klidně vyšlápne…🙄
Můžu dodat jen vzpomínku. Když jsem žila se psy v sídlišti, po dobu tání odmítali sídištěm projít. Tak bylo zas…..! A to dokud mrzlo, tak tam děti sáňkovaly.