Thielii-dyt tomu vašemu pudlíkovi dejte nažrat🙂,takhle aby kadla v lese sýkorkám☹️chudery sýkorky🙂🙂
Jak se vám venčí?
u nás lehce pod nulou, chvíli i slunce, paráda - stopy divočáků, srn a lišky,
lidí minimum
ledňáček na obvyklém místě, sádlo ze včera z 90% zkonzumováno
chodníky na nesmeky😉
U nás tak -4 stupně. Holky se vyblbly. Dopoledne jsme s kamarádkou chvilku cvičily v koňské hale, pak jsme je tam nechaly vyběhat. A odpoledne jsme je vzaly na krátký okruh. Silnice byla prohrnutá, druhá půlka byla vyšlapaná koni. A na statku to můry vzaly i do hlubokého.
Jenom pro pobavení - doporučuju přiblížit a detailně prostudovat Vikiny polohu 🤣…jinak foto je samozřejně mizerný…
Thielli:Já jsem sýkorka malinká hladová…
😄😄😄😄….tak moc děkuji, po šichtě v práci a shlédnutí tohoto fota, odcházím domů s úsměvem 👍
Terven:Jenom pro pobavení - doporučuju přiblížit a detailně prostudovat Vikiny polohu 🤣…jinak foto je samozřejně mizerný…
No a tady další úsměvné foto…jééé 😇
Dafi:tak dnes v hromadách sněhu,po dlouhé době celá 4-narozeninové foto-Žeryk+Max-12,let-1,prosince,Dadi-Dora ze Židenických zahrad-5,prosince 8letvšem 3 oslavencům přeji to co mají nejradši-Dafině krátké vycházky ze cvičením,s hromadou pamlsků,zakončené ve zverimexu🙂Žerykovi-vycházky,výlety,a hromady míčků a hraní a kartáčování štětinovým kartáčem-drátěný a kovový nééé🙂Maxíkovi-pomalé vycházky s hodněěě čmuchání,hoodně lumpíků na hlídání-je z celé 4 nej hlídač,a hodně válení v pelíšk-je děsnej lenoch a pohodář-on fakt nevymyslel pohyb🙂no a 14 a půl letá Betty-čím dál hlušší,ale na vycházce valí první-liška naše rezavá🙂
Teda ti jsou boží, krásné narozeniny všem přeju 🥰🌹
My teď “venčíme” hlavně takhle a občas končíme takhle 🤣 doma je venčení dost obtížný,sněhu je moc, na honech to ještě šlo. Už se “těším” na zítřejší brodění😎
Děkuju moc!Betulka-to je ta rezavá liška má narozky v květnu,ale ti tři a já jsme v prosinci….střelení střelci…🙂
Terven:Jenom pro pobavení - doporučuju přiblížit a detailně prostudovat Vikiny polohu 🤣…jinak foto je samozřejně mizerný…
obrázek jsem si stáhla na plochu a zvětšila😊..tak to nemá chybu-zachytit pád na čumáček a s nohama vzhůru👌👍
Bobca:obrázek jsem si stáhla na plochu a zvětšila😊..tak to nemá chybu-zachytit pád na čumáček a s nohama vzhůru👌👍
On to není pád…válí se 😄 miluje to, dává do toho všechno 🤣
Dnes v Polabí krásně slunečno, ráno jedenáct pod nulou, sníh sypký, nelepivý.
Dopolední procházka mrazivá, ale za sluníčka. Ratloraptor vypadal spokojeně.
Tak mužskej si vzpomněl, že na půdě budou sněžnice z doby,kdy musel v zimě zakrmovat zvěř v Krušnejch horách. Dnes vyzkoušeno😉
janaa:Tak mužskej si vzpomněl, že na půdě budou sněžnice z doby,kdy musel v zimě zakrmovat zvěř v Krušnejch horách. Dnes vyzkoušeno😉
a jak to jde?
U nás -10°C, čekala jsem co to šlo, ale pokud jsem to nechtěla odpískat úplně, tak jsem musela vyběhnout v -9°C. Jsem si říkala, že kvůli tomu 1°C to skoro nemělo smysl…
Fotek jen pár moc jsem nezastavovala, aby jsme nezmrzli. Efík se tvářil v pohodě, packy dobrý.
A kvůli jednomu focení jsem přišla o záznam cca 300m, jsem zapomněla znovu pustit aktivitu...
Včera jsme dali koloběžku, volněji, šel spíš klusem. Ani jsem nechtěla, aby nějak moc makal. Na tom sněhu mi to moc nejede a je to dost makačka pro mě…
🤣
ono to bez zvětšení vypadá, jak když nějakej ptačí dravec něco ulovil na zemi 😀 a vona se tam Vikina válí, jak pacholek po zrušení roboty 😀
Thielli:Já jsem sýkorka malinká hladová…
a nutně potřebuju zasádlit na zimu 😀
Xerxova:a jak to jde?
Hele,dobrý,normálně bych byla do půl stehen ve sněhu,takhle max cm. Jen to chce hůlky (ty jsme nenašli😀), natrénovat široký krok a hlavně vysvětlit blonckám,že teď mám obr chodidla, a to i do zádu, a je fakt blbý,když mi je přišlápnou😂
Dneska jsem vzala Framíka samotného cvičit, řeknu vám, podle mě ten pejsek vypadá trochu zvláštně 😅