Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 01.12.2023, 12:37:28
Není, sněhu je dost a hlavně má celou noc ještě kydat. Včera večer jsem si šla oběhnout dostihovku a sníh mi padal vrchem do bot, takže těch 10 čísel tam asi bylo… A my jdeme zítra výšlap na Ralsko, to bude prča.
Není, sněhu je dost a hlavně má celou noc ještě kydat. Včera večer jsem si šla oběhnout dostihovku a sníh mi padal vrchem do bot, takže těch 10 čísel tam asi bylo… A my jdeme zítra výšlap na Ralsko, to bude prča.
Ralsko je skvělé - bohužel zítra jsou poslední letošní sobotní dálkaři (pak mám ještě jedny v pátek 22…)… takže výšlap nebude na Ralsko ani jinam. Teď jsme přišli z lesa - je tam parádně. Trasa volena tak, aby většina šla po “hlavních ” lesních prošlapaných cestách (kolem Mlynářáku) a tady hrodění hlubším sněhem nebylo dlouhé.
Framíkovi se dělají na tlapkách sněhové bambule, moc nevím, co s tím 😔
Doron, vítejte v klubu. 🙂 Řešení je - už jsem to tu psala. Zajděte do tržnice a kupte ty nejmenší dětské ponožky, ty batolecí. prostříhněte špičku a navlíkněte na nohy. Nechte venku jen tlapku s polštářky, chlupy schovejte do fusekle. Pomáhá to.
Já jsem teď holkám koupila miminkovské podklolenky na internetu, jsou delší, o něco dražší, ale zase se toho do nich víc vejde.
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 01.12.2023, 15:29:12
Na briardí tlapy by šly i větší ponožky, třeba co máte doma po dětech. Já jsem na samojedí navlékala svoje, mám nohu č. 37, ale teda při jiné příležitosti, když měl nohu zraněnou.
Já mám v tomhle počasí místo psa opici 😀 Na fotku se mi to nepodařilo zachytit, ale v tom sněhu mnohem vic připomíná knírače, jak má sníh na tlamě a na tlapkách. Sněhové bambule jsou u něj naštěstí ve snesitelné velikosti, většinou je řeší až po příchodu domů.
tady jen tak lehce chumelí - naštěstí jsme mimo hlavní pole srážek. Zahradu kryje stále čistá pěkná peřinka - tak akorát (asi 20 cm). Rozsvítila jsem hvězdy z Herrnhutu - zbytek světýlek musí počkat, až naplním truhlíky chvojím (a to se mi potmě dělat nechtělo). Krmítka doplněna… psisko se válí na pelechu u radiátoru… pohodička pohoda
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 01.12.2023, 19:14:15
Tady chumelí lehce, zato vytrvale od včerejšího večera. Auto jsem ometala ráno i odpoledne, krmítko v práci nasypala, zítra před barákem doplním lojové koule.
Chvojí do truhlíku mám v plánu, pokud půjde zapíchat do zmrzlé hlíny.
Ta černá kráčmera už zase jednu novou ztratila, jak lítala zase jak střelená 🙈. Chce to fakt ty nejmenší, uzoučké. Nebo je zabrat v ruce. Jak se namočí, povolí trochu. 🙈🙈 takový nádherný fusky! Ještě, ze vždy kupuji alespoň čtyři náhradní…
Thielli-prosím vás,jak vám to na těch holkách psí drží ty ponožky?Dafina i Maxík-taky se jim dělají koule i když olejuju,oba pak stojí,nechtějí chodit…jak to děláte,že to drží na nožkách?