na lavičce Dafi s Žerykem, vyaportovat Dafču,+měly obíhačky stromů,pak ležing v posteli,zabalit do peřin-to oni rádi🙂no a andulky se venčí na žaluzce u bubínku,na který střídavě hrají-taháním za šnůrku tuká palička do bubínku-zelený Čip 9let,Žaky modrá-rok a půl
Tohle byla moje Dafinka, už je 7 let za duhou, beruška moje milovaná…..
bo v pondělí byl úplněk jak hrom😲a je jasno,já taky hleděla ještě včera na osvětlený dvůr(tady v bytě ho mám za zády)😇a sníh to umocňuje-u nás se teda drží..
Přátelé,nemáte náhodou někdo zkušenost se sněžnicema? Definitivně jsem se rozhodla je koupit,ale vůbec se v tom neorientuju
žádná hitparáda, jde o zvyk, ale já si nezvyk, bolí z toho kyčle, záleží jaký dálky chcete chodit, tak pár km se dá a furt lepší, než se bořit nad kolena 😉
měli jsme “traperský” výroba samodomo , takže v prodávaných modelech se neorientuji
taky hlasuji pro kratičké běžky a nebo krátké širší lyže s volnou patou (zlatej kandahár). Chůze na sněžnicích je hodně jiná a pro mě taky nicmoc. Ale znám i lidi, co si je nemůžou vynachválit…
Pokud znáš někoho, kdo je používá, půjč si je a zkus to dřív, než do nich budeš investovat
Navazuji na předchozí - ano, kyčle se mohou ozvat, člověk má více nohy od sebe a ano širší lyže (s vroubky) s volnou patou udělají podobnou službu. Kdysi jsme takhle z legrace chodili na gympl na “lyžích” po Praze, když napadlo. Koupili jsme na bazaru za hubičku takové ty dětské široké lyžičky, dali na to delší řemínek jako na kandahára a hurá do školy. Člověku nebylo líto s tím jít přes silnici, přes kameny, prostě šel pořád rovně, občas se i popovezl… 🙂