Dnes jsme měli doprovod. Kobylku i s její majitelkou. Normálně upovídané doprovody z vycházek přírodou vylučuji, ale dnes jsem za celou cestu povídání byla nesmírně ráda, protože jsem se o koních dozvěděla mnoho. Mají se tam dobře, koníci a kobylky. Velké pastviny, dobré zázemí, běhá si tam bez podkov i bez udidla a majitelka je u ní pečená vařená.
Výlet na Grůň, normálně krása a nádhera vpravo, krása a nádhera vlevo……dnes krávy a jejich exkrementy vpravo, hnůj všude jinde…..
no tohle jít se psem hovnožroutem bylo jako věnovat pyromanovi obr krabici zápalek….💣😎
Ano vypadá to jako anděl, ale je třeba si uvědomit, že v tuto chvíli má čupřinu jako Billy Idol a to žádný anděl teda nebyl, takže té věci v tlamě se asi už pak tak člověk nediví, je to holt rebel no 🤣.
Výlet na Grůň, normálně krása a nádhera vpravo, krása a nádhera vlevo……dnes krávy a jejich exkrementy vpravo, hnůj všude jinde…..
no tohle jít se psem hovnožroutem bylo jako věnovat pyromanovi obr krabici zápalek….💣😎
Ta čupřina je fakty super…takovou Gina teda neměla.
No a k tomu obsahu papulky…soucítím s vámi, jednou jsem po Jackovi chtěla, aby vyplivnul klacík a on ho dát nechtěl, tak že mu ho vypáčim z tlamajzny a on to nebyl klacík, ale uschlý exkrement, jenže jak už ho držel déle v tlamě, tak ta čáct se tak nějak slinami stala ne tolik sušenou…no co budu povídat…chuťovčička…a přesně voda nikde, já neměla ani kapesník, takže jsem se to snažila utřít trávou a listím….brrr…fujky…fujky.
Gina teda naštěstí nikdy neměla tendence venku cokoliv brát do tlamy…nebo se nedejbože v něčem válet…a Jessinka vlastně taky nee….
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 07.11.2023, 06:36:46
šutříkuuuuu - 😂 !!! nejen pro Fíkovnici. Mě to tady pobavilo velice. A že to dneska potřebuju. páč já osobně právě vůbec nevím, jak to s venčením u nás bude. Minutý týden jsem spadla s kolečkem do jámy a zhmoždila si drobet haxnu. Ale večer cajk. jenže te´d přesně po týdnu mě začal svinsky bolet kotník. Palčivá bolest, že se na to nedá stoupnout. pak zase chvíli dá, pak nedá…. vůbec to mu nerozimím. A hlavně tomu, že to bylo celej týden v pohodě a teď najednou mi to dává sodu. 🤔
Já si myslim, že se Ratloraptor zaučuje jako listonoška pro hady 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 05.11.2023, 21:30:55
A myslíte, že Billy taky nosil houna v hubě? 😀 Jako rozměrově by na to měl, to je pravda 😀 😀 (mimochodem, měli jsme na něj tehdy lístky, když tady byl, ale ochořela mi drahá půle, takže prt, což nás dost mrzelo teda.)
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 07.11.2023, 07:24:55
Listonoška pro hady 😂 Ratloraptor bere výběr povolání zodpovědně. Kopač jam, hlídač a obranář, to je jasné. Listonoš, obraceč sena, dříve i hovnocuc, abych se držela aktuálního tématu…
A stavební inženýr! Protože vyhrabat obyčejnou jámu nic není, ale vyhrabat po obvodu žlab je něco! Fotky jsou z léta.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 07.11.2023, 07:24:55
Listonoška pro hady 😂 Ratloraptor bere výběr povolání zodpovědně. Kopač jam, hlídač a obranář, to je jasné. Listonoš, obraceč sena, dříve i hovnocuc, abych se držela aktuálního tématu…
A stavební inženýr! Protože vyhrabat obyčejnou jámu nic není, ale vyhrabat po obvodu žlab je něco! Fotky jsou z léta.
Tak nalijme si čistého prosecca, je jasný, že povinnou výbavou majitele roztomilého, vyvoněného štěňátka by mělo být několik bobkopytlíků navíc, pár gumových rukavic, dezinfekce a balení párků, případně jiné.
Teď už s úsměvem vzpomínám na dobu, kdy jsem se přetahovala doslova o hovno, vytahovala z útrob rozkousaný myši a nikdy neměla ty rukavice.
Trochu mi to pomohlo s bakterofóbií, teď bez psychický újmy přežiju děravej pytlík, ruku otevřu do kapesníku - nezapomenu, že smrkat do něj už nechci, do trávy, nebo, když mám dobrej den, tj. nevyndala a nezapomněla jsem si dezinfekci, tak si můžu i zpívat.