Zrzavci!!! Nepsat takovýhle věci, von je v tom lese šťastnej, drží nad ním ochrannej žirafí krk, najde si tam nevěstu a já tam příští rok najdu malý skříťata.
To bych se z toho za chvíli uvýčitkovala.
Zrzavci!!! Nepsat takovýhle věci, von je v tom lese šťastnej, drží nad ním ochrannej žirafí krk, najde si tam nevěstu a já tam příští rok najdu malý skříťata.
To bych se z toho za chvíli uvýčitkovala.
a ještě to svým houbařským výletem zaspamuju tady 🙂
stále rostou, tak dlouhou sezónu nepamatuji… Já už vyhlásila embargo na sběr - už se jenom kocháme. Zásoby dostatečné, tak proč je trhat.
To jsou stráně směr Máří či Ořešník?? Nejvíc hřibů jsem zažila v podobném kopci pod Poledníkem - a taky jsme je tam nechávali, neb jsme šli nalehko a nebyly kam dávat…
Xerxova:stále rostou, tak dlouhou sezónu nepamatuji… Já už vyhlásila embargo na sběr - už se jenom kocháme. Zásoby dostatečné, tak proč je trhat.
To jsou stráně směr Máří či Ořešník?? Nejvíc hřibů jsem zažila v podobném kopci pod Poledníkem - a taky jsme je tam nechávali, neb jsme šli nalehko a nebyly kam dávat…
Paní Xerxova, vy už mě zase trápíte 🙈🤪
Já letos viděla houbu jedině na dřezu. 🙄
Xerxova:stále rostou, tak dlouhou sezónu nepamatuji… Já už vyhlásila embargo na sběr - už se jenom kocháme. Zásoby dostatečné, tak proč je trhat.
Paní Xerxova, vy už mě zase trápíte 🙈🤪
??? Dvakrát jsem to říct nechtěla 😀 matrix
já si říkám, že jsem Vás rozhodně dvakrát trápit nechtěla… Hub míváme dost, ale zase si solidně v zimě zaposilujeme při házení sněhu - to Pražáci skoro neznají. Ono je to něco za něco 😉
Já bych házela vostopět 🙄 ta prosolená břečka tady…. Pořad koupeme a mažeme tlapky 😯
U nás celý den pršelo. Na rozdíl od Ori, která se na venčení v dešti vždycky tvářila jestli jsem se nezbláznila - lozit ven v takovém počasí, je Connie déšť jedno. Hlavně když si může najít klacíček a běhat. V půlce odpoledne pršet přestalo, tak jsme jely ke koním, kde si skvěle pohrála s domácí fenkou. Akorát pak doma putovala rovnou pod sprchu 🙄.
tak vidím, že naše holky dneska dopadly úplně stejně 😀😎
a dodám, že ráno vstala krásná čistá bíloznakatá princezna
bez jakéhokoliv zásahu ze strany člověka
zlatá srst 🙂
hmn:a dodám, že ráno vstala krásná čistá bíloznakatá princezna
bez jakéhokoliv zásahu ze strany člověka
zlatá srst 🙂
Jo, to ona by taky ráno vstala čistá a krásná. Zato by všechen ten bordel skončil utřený ve vetbedce a v kobercích, o hnojoblátem nahozených zdech a nábytku ani nemluvě. Tak jsem to z ní raději osprchovala 😇
Když tak vidím to počasí, nejraději bych jí pořídila do bahna nějaký skafandr. Ori se mokru, blátu a loužím dobrovolně vyhýbala, takže jsme i v plískanicích sprchovaly maximálně packy a břicho. Connie se v tom vyloženě rochní. Po stejném dvoře chodilo včera taky naše rančovní prase a to bylo citelně čistší …
Buggyra:a ještě to svým houbařským výletem zaspamuju tady 🙂
Buggyro, co mi to děláte?😄 Já tento víkend na houby nemůžu…
Thielli:Paní Xerxova, vy už mě zase trápíte 🙈🤪
Nemáte na zahradě břízu? Před 10 lety jsme vysadili a 10 let už pod ní sbíráme kozáky. A to jsem letos ani nezalévala. Každý rok 15 - 20. Někdy 2, někdy 3.
Orionka:Nemáte na zahradě břízu? Před 10 lety jsme vysadili a 10 let už pod ní sbíráme kozáky. A to jsem letos ani nezalévala. Každý rok 15 - 20. Někdy 2, někdy 3.
Vysadili jsme kozáka, bříza je podstatně starší. Aby nedošlo k mýlce.
Na chatě mám modřín. Obrovský. Takže klouzci. Maximum bylo asi 60… ale letos sucho tady kolem. V Jizerkach jsme byli v červnu a Šumavu se letos nedostali. Tak máme smolíka. No neva, člověk se učí odříkání 🙂
U nás houby moc nerostou, ale krásnou procházku jsme měli taky.
Moje babi, přísně vychovaná korektní dáma, když viděla někoho, kdo na fotce vypadal jako blbec, případně měl ve svém oblečení ránu, řekla jen, že vypadá “nevýhodně”. Takže foto jedna a dvě: naši psi nevýhodně. Foto tři: už rostou i u nás. (Nemůžu se rozhodnout mezi řízkem a smaženicí).
Nevím, nejsem odborník na psy, ale neměly by Vám to dát holky za to pomlouvání sežrat?
Třeba zrovna tu houbičku😂
Jaké pomlouvání? Všechny texty jim ukazuju ke korektuře. Když neštěkají, beru to jako schválené.