Ronja s motejlem no…
Taklenc?
Taklenc?
…..přesně 😀
chudera malej teda. Co von kůlivá pánčičce šécko vydrží.
Je to skvělý, co? Když se člověk se psem takhle krásně protne.
…no na druhou stranu, když bychom ho přidělali na násadu, mohl by jít hrdě i za vykulený mop…
Pro maškarní by bohatě stačilo místo vodítka vzít ho na takovou tu vodicí tyč, jak se na ní vodí tygři 🙂 Jak by běžel pes, vypadalo by to, že zrovna vytíráte 😀 K tomu kostým uklízečky….
…..😀úplně to vidím…kdysi jsme takhle s děvčaty spřádaly plány na jedné diskuzi na téma filmový festival v K. V. , v čem bychom tam jako ohromily….i vzpomněly jsme si jak jsme se maškařila o prázdninách z půdy u babiček…já si vzpomněla, jak jsem chodívala naproti tetě na zastávku vlaku, když jezdila z práce domů….měla jsem růžové šaty naší mamí když šla za drůžičku, které jsem střídala s dlouhými bílými šaty nevěsty oné tety, k tomu její staré boty o cca 5 čísel větší na vysokém podpatku, ve kterých jsem se pravidelně po cestě bořila v roztopeném asfaltu..v ruce jsem pak nesla plastový košík, ze kterého vykukovaly dlouhe uši mého králíka….teta vždy pracovala k mrtvici, neb chodila v elegantnímch kostýmcích a domů jsem musela jít deset kroku za ní škarpou… no ten kostým uklízečky by se také dal dohromady .
Zrzavci:Děkuju. My se teprvá jako kreslička zavádíme, taky mi trvalo asi na šestkrát, než z toho vyšel motejl a ne rozfoukaná prachovka s očima 😀 Ono totiž malovat v počítači myší, to je fakt peklo 😀
Myší ?!?!
Vy jste avantgardní umělec! 👍👏🤣
Fikovnice:Ten nakreslenej motýl je jedním slovem BOŽÍ!!!👍
Co to tady čtu?
Další zkouška ?
Vy to sekáte, jak Baťa cvičky !
Gratulace veliká ! 🎉🥳🤩
Ano prosím, myší, a hrozně na ni tlačim při tom malování 😀 😀 Já sem asi vůbec celá avantgardní nějaká.
…..děkuju🙂no řekly jsme si s kmarádkou, že není čas crcat se tempem co rok to zkouška, tak jsme se do toho obě opřely, ale na tu posledni už jsme fakt šly takřka s odporem…
neb chodila v elegantnímch kostýmcích a domů jsem musela jít deset kroku za ní škarpou…
..zhruba tak😀
Zrzavci:Děkuju. My se teprvá jako kreslička zavádíme, taky mi trvalo asi na šestkrát, než z toho vyšel motejl a ne rozfoukaná prachovka s očima 😀 Ono totiž malovat v počítači myší, to je fakt peklo 😀
Jo, jo, jako jsem v době kovidové malovala při on line výuce v anatomii. Mé srdce identifikovala kolegyně jako penis.🙂
😂 mám evidentně co dohánět 😂.
edit …. namalovaný to už asi nemáte co? Ale tak vono stejně není po 22:00, tak nic. 😀
kometa:Jo, jo, jako jsem v době kovidové malovala při on line výuce v anatomii. Mé srdce identifikovala kolegyně jako penis.🙂
🤣🤣🤣
Ronja s motejlem no…
a gde je Ronja?
A když jste u těch malůvek, dostala jsem od sousedovic píděte ptáčka, ale protože mám doma pejska, tak ten můj ptáček je pejsek 🙂
Huž je výstavce.
Ronja je plašší než motejl, tak poletovala o kus dál.
To je ale krásnej ptáček, to bé asi nejspíš mládě havrana -teda štěně havrana 😀, když je to ten pejsek 😀