Teda po dlouhý, dlouuuhý době mám pocit, že jsem spala skoro celou noc. Odpadli jsme všichni. Včera to bylo výživný.
Ráno nejdřív teplo, foukal teda pořádnej vítr, ale teplo. Pak najednou pokles na 7 a mrholení.
Návštěva u rodičů byla pracovně-žrací. Pracovní pro nás, žrací pro psa. Zahradničilo se, dělal se mošt. Pes dožral kočičí granule, zdrhal před kočkou, co se jí to nelíbilo. Švestky, zde ho chválím, neboť se nám to zvíře podařilo naučit počkat, než mu někdo vypreparuje pecku a vždycky po roce si to pamatuje. Pak požral drť z jablek. U sousedky , který jsem tu drť odnesla, dostal piškoty, říkám max. 2 - dostal malou hrst🙈. Utekl před bílou smrtí - jejich fenka - totální pako, vyskočí až na ramena.
Naši mají dvě kočky+jednoho návštěvního kocoura, na chytání myši v kuchyni je potřeba náš pes. To byla akce s velkým A. My ženský jsme se změnily v pištící pitomy, ani nevím proč, myslím, že to byla karatemyš. No dostal jí. Máma snad mohla v klidu spát.
Pak návštěva u kamarádů, pracovně-žrací. Pracovní pro nás, žrací pro psa. Psí granule, granule u koz, koňský mlsky, s Vendulkou - kříženkou se dělili o tvrdej chleba. “Nesnáším” ty lidi, to je vždycky jak psychoterapie, ještě horší. Chodím a votravuju, neviděli jste našeho psa? Kde jsou psi, co dělaj psi? Dostavám odpověd - nech je, dyť jsou v pohodě. Zavírám jedno oko, zavírám druhý oko, dělám, že nevidím, neslyším, nemám obavy, házím se do zenu (falešnýho).
Pět šmouh je chvíli u slepic, u koz, na konci pastvy, na začátku pastvy, mezi balíkama, u kyblů s vodou, na konci pastvy…. Dovezli jsme si bobky a vajíčka.
No ale přehnali jsme to, byl úplně padlej, ráno jen vyhodil bobek a šel dom, bude mít naordinovaný nicnedělání.
Změní se tohle s dalším psem? Myslím ty obavy, aby se něco nepo.. a co kdyby a…Nevím, proč to mám někdy v pohodě a někdy si musím do hlavy doslova vtloukat “Nech ho žít”.
Pardon, za otravování, je to spíš takový řečnický.