nedělní Jizerky jsem už vywebila, čtvrteční Lužky jsem už vywebila… ale stejně ještě dost létajících uší se najde. A zase jedna z čekání na kávu… prostě už měsíc sedá na křeslech, dřív to nedělal…
Jak se vám venčí?
a troška toho teplého skoroletního podzimu
Moc moc gratuluju 🎉🌹💥!
To jsou nějaké zkoušky poslušnosti, už hodně pokročilé , koukám..👍
…..děkuju moc…🙂
👏🍀gratuluji Vám i Kelíškovi, šikovní jste oba! Kolik už je prosím Kelíškovi let? Jak je převážně taky bělouš bělostný, tak se to nepozná ☺
Kelíšek by mohl jít k filmu, to by byla spolupráce a byli by z něj paf, že?
Zdravím,na jaře mu bude sedm…..no já nevím….myslím,že raději tuhle kariéru ponecháme šikovnějším.
Kilian:Zdravím,na jaře mu bude sedm…..no já nevím….myslím,že raději tuhle kariéru ponecháme šikovnějším.
Jak šikovnějším?
Děkuji, takže stále nejlepší roky. Fandím vám oběma. Jste skromná, ale je to určitě o tom, jak to máte nastavené. To mě tak napadlo no.
Setkala jsem se v práci s paní a jejím psem, který je vidět v reklamách, nevynechá snad žádný konkurz a vybírají skoro vždy právě jeho, a to je kříženec bordery. Možná bych tu reklamu ještě našla…ovšem film je film, a pro mě je Kelišek nejšikovnější 😉
Vahine:Děkuji, takže stále nejlepší roky. Fandím vám oběma. Jste skromná, ale je to určitě o tom, jak to máte nastavené. To mě tak napadlo no.
Setkala jsem se v práci s paní a jejím psem, který je vidět v reklamách, nevynechá snad žádný konkurz a vybírají skoro vždy právě jeho, a to je kříženec bordery. Možná bych tu reklamu ještě našla…ovšem film je film, a pro mě je Kelišek nejšikovnější 😉
Kilián to určitě nedělá pro peníze. Spíš je do akcí vráží. Ale skromnost jí sluší a ctí.
…..no on sportovní výcvi jde občas docela do peněz a hlavně je časově náročný, ale Keliše i mně moc baví, jinak by se to ani dělat nedalo…a asi by mně nebavilo chodit po konkurzech a pokud by se zdařilo a pes byl na nějakou roli nominován, tak asi je za to hodně peněz, ale jste i se psem otrokem scénáře…a co když tam bud něco do čeho bych ho musela tlačit, já nevím asi ne…ony ty peníze nejsou všechno a znáte to světska sláva polní tráva…
……no šikovnějším….
Kilian:…..no on sportovní výcvi jde občas docela do peněz a hlavně je časově náročný, ale Keliše i mně moc baví, jinak by se to ani dělat nedalo…a asi by mně nebavilo chodit po konkurzech a pokud by se zdařilo a pes byl na nějakou roli nominován, tak asi je za to hodně peněz, ale jste i se psem otrokem scénáře…a co když tam bud něco do čeho bych ho musela tlačit, já nevím asi ne…ony ty peníze nejsou všechno a znáte to světska sláva polní tráva…
Mně to nemusíte vysvětlovat. Co peněz a času jsem vrazila do koní… Ale nelituji.
Ráno byly mraky,ale pak sluníčko trochu vykouklo a v parku bylo krásně.
…..to je totiž pro mně nejlepší vydání..ještě tedy za knížky…
Kilian:Zdravím,na jaře mu bude sedm…..no já nevím….myslím,že raději tuhle kariéru ponecháme šikovnějším.
Moc gratuluju. 👍 Keliš je v nejlepších letech.
….diky moc…..no zraje jako víno…
Ještě si tak nějak neumím představit, že bych v budoucnu měla mít jiný plemeno, přece jen mě hrozně baví všechno, co děláme s goldeny. Ale říkám si, že ta délka života je tam velká výhoda. Drago bude mít příští rok 7 let a to už se pomalu a jistě blížíme seniorskému věku.
….je fakt,že jdou dlouhověcí oproti třeba vašemu plemeni, ale víte jak, může se stát cokoli a jsou zase trošku víc rozbitnější, ale vzhledem ke svým možnostem bych už po jiném plemeni nesáhla, i když chutě jsou převeliké…
Sarah01:Ještě si tak nějak neumím představit, že bych v budoucnu měla mít jiný plemeno, přece jen mě hrozně baví všechno, co děláme s goldeny. Ale říkám si, že ta délka života je tam velká výhoda. Drago bude mít příští rok 7 let a to už se pomalu a jistě blížíme seniorskému věku.
Ali, to je tedy síla! 7 let a už seniorský věk! Ale Dráček vypadá jak odrostlé štěně, je to pes úžasňák! Moc mu přeji zdraví a vitalitu ještě na moc moc let!
Fikovnice:Ali, to je tedy síla! 7 let a už seniorský věk! Ale Dráček vypadá jak odrostlé štěně, je to pes úžasňák! Moc mu přeji zdraví a vitalitu ještě na moc moc let!
Jani, velký pes je od 8 let už senior. Bohužel.