Xerxova:fotky z cest už tu byly - takže až od úterka… lesy za humny a dnešní Jizerka (osada) u Jizerky (říčky) v Jizerkách 😉
👍koukám, že jste narcisy u Hnojového zastihli v plné kráse.
a Yoda:
Xerxova:fotky z cest už tu byly - takže až od úterka… lesy za humny a dnešní Jizerka (osada) u Jizerky (říčky) v Jizerkách 😉
Předposlední foto - lýkovec?
ano - už skoro odkvetlý lýkovec. Je jich na úbočí Bukovce spousta - nejvíc v čedičovém lomu - ale tam už byly zcela odkvetlé.
Fotky manžela jako vždy krásné, ale jedna mě dnes pobavila a to třetí vy a kulíšek😄.
Holštejn
👍koukám, že jste narcisy u Hnojového zastihli v plné kráse.
Dafi:Holštejn
Vždycky jsem tam byla na podzim a koukám, že na jaře je to větší krása. 👍
no,hlavně,my jsme objvily novou cestičku-od jeskyně ne zpěět,ale doprava do lesa a tam ty skály NEMĚLY CHYBU!!!!!!!
Dnes jsem byla přezouvat pneu v Brumovicích u Opavy, s Dráčkem jsme si udělali výlet kolem vesnice a byla jsem příjemně překvapená, jaké jsou tam krásné výhledy.
Na druhé fotce v dálce je rozhledna H. Kudlicha v Úvalně, na šesté je věž kostela sv. Rodiny v polských Branicích.
Já jsem dneska zničila psy na Lysé Hoře. Tak snad budou aspoň do večera v klidu.
V noci si stejně asi zase dají svoje soukromé kolečko po lese - tomu totiž foxterieri říkají hlídání - že v jednu v noci vyběhnou z postele, začnou štěkat a vyvádět a pokud není zamčeno, otevřou si dveře ven a jdou do lesa a za hodinku se vrátí (malá většinou dřív, ale ta si neumí otevřít dovnitř, tak čeká na velkého)
Se mi to vložilo dvakrát 😲
Co já zase dnes viděla…Před obchodem chlap přivázal rotvajlera,před něj položil půl syrového kuřete a začal tam na něj pořvávat,vycukávat,nešlo poznat co po něm vlastně chtěl.Pes nažhavený naštvaný. Kolem chodili lidé,děti.Kdyby se nějaké zvědavé dítko přiblížilo,čert ví co by se dělo. Psa vůbec nezvládal, ani na vodítku.
Kde tohle potkavate? RTW jsem mimo cvicak nevidela uz dlouho a s pulkou kurete u kramu?? 😲
Ph:Kde tohle potkavate? RTW jsem mimo cvicak nevidela uz dlouho a s pulkou kurete u kramu?? 😲
Tohle je hrozný, co popisuje Mi.
Potkáváme každé ráno pěkně stavěnou rotvici Máju, bydlí vedle v paneláku a je moc hodná a vyrovnaná, je to taková krasavice vrtiprdka a mazlivka. Vždycky si běží pro pohlazení, jak nás zmerčí. 😍
Vahine:Kočárek pro bělouše…no jdu ho koupit…máte někdo zkušenosti? Líbí se mi tenhle…co si o tom myslíte?
Pro mě osobně by byly nepohodlné ty rukojeti. Asi bych koukala po klasickém madlu.
Doufám, že to pojede dobře i s těmito, bělouš má do 8 kil. Kočárek už je na cestě. Můžu pak dát vědět, kdyby někdo chtěl…
Vasilovi skončilo venčící období, už je moc teplo. Tak můžem aspoň s holkama trajdat trochu svižnějším tempem. Vasil má zatím doma čmuchací práce a pohodičku na gauči.
Vahine:Doufám, že to pojede dobře i s těmito, bělouš má do 8 kil. Kočárek už je na cestě. Můžu pak dát vědět, kdyby někdo chtěl…
Tak jasný, u toho drobka zas na takových detailech nezáleží, tak ať dobře poslouží. Celkem mě zajímá, já se bude bělouš ochoten vozit.
My nyní řešíme postroj. Vytáhli jsme kola a zkoušeli, jak by to šlo s Malinou do kupy a ono jí to hrozně baví, jenže ze začátku moc tahá a ten , co má, je na to naprosto nevhodný. Jenže to je x typů, každý je ten nejúžasnější, tak to vybíráme už měsíc snad a furt jsme to nevymysleli.
Na tahání určitě dlouhý postroj.
efe:Na tahání určitě dlouhý postroj.
Tak to jediný víme. Na chození má Malina Manmat, tak jestli od stejné značky ten dlouhý….nebo něco od ZERO DC? Teď na to koukám, že nevypadají špatně. Nebo jsem koukala na Freemotion, že je nastavitelný, ale vypadá robustně.