staraji se o ne stejní lide…

Včerejší východ měsíce.Ještě že syn rád fotí stejné věci co já.Alespoň se mám čím pokochat.
Včerejší východ měsíce.Ještě že syn rád fotí stejné věci co já.Alespoň se mám čím pokochat.
Teď už na to není čas, ale dřív jsme jezdívali hodně. Jezdívali jsme na motokárových okruzích ve Vysokém Mýtě a v Písku v rámci srazů MiniCooper klubu.
efe:Teď už na to není čas, ale dřív jsme jezdívali hodně. Jezdívali jsme na motokárových okruzích ve Vysokém Mýtě a v Písku v rámci srazů MiniCooper klubu.
Já musela jezdit s klukem rally 😀, všichni kamarádi se báli, tak musela nastoupit máma jako navigátor 😀, měli jsme sviště Suzuki swift. Vždycky jsme způsobili pozdvižení, když šel před startem platit pojistku a říkal já a máma 😀.
Provolejte třikrát sláva, Bambule se po dvou dnech stavkovaní se žrádlem dnes konečně rozhodla, že už nebude dělat ofuky. Snad jí to vydrží, vynadala jsem ji poměrně neslušně, hulvátsky, tak snad si to vezme k srdci. Protože tohle mě opravdu nebaví….
dnes dopoledne 2 a půlhodky v lese s Maxíkem a máti přítele,Mxík celou dobu na volno,potkaly ji jsme jen jednoho kolistu,
pak Bukovanský Mlýn kafe,ALE K OSLÍKŮM SE BOHUŽEL NEMOHLO☹️-kvůli slintavce
počasí vyšlo pěkně a máti si na starý kolena🙂 vyzkoušela jaký je to jít ze psem na volno-a prý dobrý🙂
ona chodí s hůlkama,tak to bylo i pohodlnější
Moravanský louky rozrytý od divočáků a bez kvítek…
Žeryk furt válel sudy,
Dafi furt,ale furt hopala po pařezech,
Maxík si čmuchal a capkal…..
fajn to bylo….
U nás už všechno kvete. Mám moc ráda stařičké hrušně, kdysi tu byl sad a zbyly tu už samy, vyfotila jsem dvě a na třetí, největší a nejstarší se chystám 🙂.
Když vám přijde poděs s kroužkem…,že si chce hrát.. Druhý měl ještě v tlamě,ale to už jsem nestihla vyfotit.
Moc hezká procházka, ale malinký dotaz, proč si Dasfi nekoupíte hole? Vidíte, že Vám pomáhají u chůze, já vím zavazejí, ale pomůžou😉.
A zase mi to přepsalo samo ne Dasfi, ale Dafi👍.
Dajo,já mám hole,už hromady let,i sedák od manmatu mám,taky roky,sedák už nepoužívám,a hole používám do práce,jinak v lese hůlky z dřeva🙂
protože mi zavazely u focení…..
ted teda,fotí hlavně přítel,který před 2 koupil zrcadlovku,která je na mě velká a těžká,tak moc nefotím:-)(
teda takhle-já určuju,kde se co kdy jak vyfotíá a on cvaká,a někdy fotím taky,ale tahá se s tím on,mě z toho bolí krk….,
taky jee fakt,že ty hůlky neumím skládatr/rozkládat a někam pak ukládat🙂
foto je z dovči bez psa-byly moc tropy,to jedeme samy
,ALE K OSLÍKŮM SE BOHUŽEL NEMOHLO
Trochu nerozumím proč?
Jojo, chápu a vím, že zavazejí, mě to jen napadlo jak jsem viděla vaší maminku.
kvůli slintavce☹️
ani k oslíkům,ovečkám,nikam,metr od výběhu…
ach jo,a já se na ně tááák těšila!!
šla jsem jim koupit pamlsky za 20kč na recepci,a tam mě právě řekly,že ne…
a kvůli nim jsme tam jely…už jsme byly utahaní,to byla čistě zastávkka-Mirka musíí,prostě musííí videět oslíky🙂
jinak-maminka přítele🙂
přítel se jí snaží brát často sebou…..
ani k oslíkům,ovečkám
Ovečky chápu. Takže oslíci jsou s nimi v kontaktu?
oslíci jsou zvlášt…
Myslela jsem si, že osel se nemůže nakazit stejně jako kůň. 🤔
My venčíme teď na mariáš. Neboli venčim tři. Zde doprovodný vozidlo. Po zimě lehce zasádlený:
https://zrzavec.com.cz/wp-content/uploads/2025/04/20250409_170612.mp4?_=2
Sarah01:Myslela jsem si, že osel se nemůže nakazit stejně jako kůň. 🤔
Právě, že nemůže. Proto mi ten zákaz přijde divný.
To by musel někdo přijít od slintavkové krávy, pohladit oslíka a s oslíkem by se šla pomazlit ovce, která by se nakazila. Ale tohle mi přijde dost krkolomný způsob přenosu.
staraji se o ne stejní lide…