Aktuálně: 2 542 inzerátů234 582 diskuzních příspěvků18 622 uživatelů

Jak se vám venčí?

Daja
Daja 13.04.2025, 12:50:15 xxx.xxx.121.121

My byli včera na mega oslavě a ráno jsme se vyvenčilý v Beskydech , ale ještě všichni spali v 5hod. tak abychom nerušily jsme se uklidili do místnosti kde nikdo nespal, ale aby kulíšci měli pohodlí  tak ležely na židlích a páníčka seděla na zemi 🤣. To jsme my pejskaři.

Obrázek
Sardullah
Sardullah 13.04.2025, 13:22:39 xxx.xxx.221.216

Holky, já si upřímně neumím představit, že bych neměla řidičák, potažmo to auto…ne že bych nepřežila, ale život by byl pro mě podstatně složitější, už proto, že mám syna se zdravotním handicapem a starou maminku a musím je nějak přibližovat…o psech ani nemluvě…ono nejde ani o ten bonus, že je člověk do auta naloží a popojede někam k venčící lokalitě, ale už když je potřeba na veterinu třeba. 

A další věc je, že když mám šichtu, tak bych mimo domov strávila minimálně o hodinu a čtvrt více, protože to by mi zabrala cesta MHD.

No prostě si vůbec neumím život bez auta představit. Auto pro svojí potřebu (ne jedno v rodině, ale moje vlastní) mám k dispozici asi 30 let a je to pro mě, nebojím se říct, ekvivalent svobody…kdykoliv můžu skočit do auta a jet kam chci. Pro mě už je utrpení, když mám auto v servisu a neměli k dispozici náhradní vůz a musím se tak nějak vystřídat s manželem a nebo se nechat vozit…to je utrpení mladého Boháčka.

Sarah01
Sarah01 13.04.2025, 14:12:19 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

Holky, já si upřímně neumím představit, že bych neměla řidičák, potažmo to auto…ne že bych nepřežila, ale život by byl pro mě podstatně složitější, už proto, že mám syna se zdravotním handicapem a starou maminku a musím je nějak přibližovat…o psech ani nemluvě…ono nejde ani o ten bonus, že je člověk do auta naloží a popojede někam k venčící lokalitě, ale už když je potřeba na veterinu třeba. 

A další věc je, že když mám šichtu, tak bych mimo domov strávila minimálně o hodinu a čtvrt více, protože to by mi zabrala cesta MHD.

No prostě si vůbec neumím život bez auta představit. Auto pro svojí potřebu (ne jedno v rodině, ale moje vlastní) mám k dispozici asi 30 let a je to pro mě, nebojím se říct, ekvivalent svobody…kdykoliv můžu skočit do auta a jet kam chci. Pro mě už je utrpení, když mám auto v servisu a neměli k dispozici náhradní vůz a musím se tak nějak vystřídat s manželem a nebo se nechat vozit…to je utrpení mladého Boháčka.

Já si to vyzkoušela po manželově smrti, být bez auta. No, myslela jsem si, že to tak už bude na věky, však mám autobusovou zastávku přímo baráku. Jenže když jsem měla poprvé štěňata, tak se ukázalo, že to nebude tak jednoduchý. Kdo mě bude vozit na veterinu, jak to budu dělat, když budu muset jít dřív z práce kvůli prckům a z průmyslové zóny nic nejede. Chodila jsem tehdy hodně pěšky, ale časem se ukázalo, že to fakt takhle dlouhodobě nepůjde. Tak jsem ráda, že jsem to zvládla a už 2 roky jezdím autem.

Dafi
Dafi 13.04.2025, 22:52:28 xxx.xxx.136.20

Sardullah,no máte pravdu,je to peklo-bez auta…

roky jsem chodila pěšky v noci z práce,do kopce….vyřízená psychicky a fyzicky,ted je nás v práci hoodně málo denně tak o jednoho až 2..dnes mě půl hodiny došlo,že budem ve 3 lidech…

takže konšíme v noci…

a přítel mě vozí v noci a a ve 4 ráno stává..☹️

máme mít do devíti a končíme o půl 11…☹️

ráno od 5-máme mít do půl drtuhé a konší se o hodně pozděj…☹️

jinak ke psům-přítel mě na vycházky vozí,ale když chceon…

já mít auto,tak třeba xxkrát týdně v létě beru psy k vodě,vyplavat+trochu at trochu oschnou projít…

on je vezme v týdnu max. 2krát,a hned hoodně mokrý do auta,že procházet se nebude..,

když mě bere o víkendu,tak taky,když chce on,když se mu nechce tak smůla…

děsná závislost,kvůli vycházkím,psům,práci,veterině….

je to naprd,ale řídit se straěně bojm,neumím ani na kole,bruslit,lyřovat,nic..jen trochu plavat..

div,že vůbec umím chodit☹️☹️

Sardullah
Sardullah 13.04.2025, 23:57:19 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 13.04.2025, 22:52:28

No bruslit a lyžovat taky neumím… snažila jsem se, ale jsem játro… auto je super, má to čtyři kola, to znamená, že z něho nespadnu. Dneska je super, že už lze udělat řidičák na automat, takže se začátečník vůbec nemusí zabývat řazením, mít nervy, jestli mu to někde při rozjezdu nechcípne… jen točí volantem, šlape na plyn s brzdu…

Dafi
Dafi 14.04.2025, 06:32:06 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 13.04.2025, 23:57:19

Sardullah-já budu jezdit v autě,jako klidně,

ale-nesmí být na silnici jiný auta)

já se bojím v tom provozu prostě no…

ale je to nevýhoda a nesvoboda děsná teda…..:-/

na dědině extra,

ve městě,kde zastávka vlaku 10 minut od domu,-ta,m to auto tak nechybělo…na výlety kdyžtak vlakem..

tady když jsme jedily vlakem/busem na výlety tak k tomu připočítat 3 km cesty pěšky do kopce….chjo…

ted tatka bydlí přímo u zastávky,a do Brna to tam jezdí po 20 minutách některý vlaky…

veterinu jsme měly blízko,les z každýho sídliště do 10 minut+za starým Blanskem a v centru řeka,tak vycházky kolem ní…

Tenurri
Tenurri 14.04.2025, 07:36:22 xxx.xxx.22.64
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 13.04.2025, 12:39:21

Já taky ne,
ale mám přítele s autem a ten buď jezdí na tréninky a výstavy s náma, protože to bere jako společné strávený čas, nebo nás odveze a dělá si svoje věci na noťasu a nevadí mu to. 

Nedokázala bych řídit, jsem stresař a okamžitě panikařím. Sedět za volantem je pro mě na omdlení 😀 … zvládla jsem řídit šnečí rychlostí na prázdném parkovišti a stejně mi z toho bylo špatně. Natož někde mezi auty…brrrr…a i kdybych ten řidičák nějak udělala, stejně bych byla nejhorší řidič na světě se svojí nervovou soustavou 😀…

Ale já se bojím jezdit na silnici i na kole, jednou mě smetlo auto do příkopy, když jsem chodila na střední, a od té doby mám strach.

Na druhou stranu ve městě je skvělá dostupnost MHD a auto tu není prakticky potřeba na nějaké každodenní použití.

bambule
bambule 14.04.2025, 07:40:47 xxx.xxx.87.239

Přidávám se k neřidičům, manžel je ochotný odvézt mě kam potřebuju. K doktorům využívám autobusu. Domácího veterináře máme “po noze”, k doktorce nás vždy odveze muž. Špatně vidím, na řízení obzvláště v horších světelných podmínkách si netroufám. 

efe
efe 14.04.2025, 08:46:54 xxx.xxx.199.5

A já řízení miluju a užívám si ho. A takový závody na motokárových okruzích s našima miníkama, to je prostě boží 😍

Obrázek
Bobca
Bobca 14.04.2025, 08:52:32 xxx.xxx.20.192

Ten první obrázek na mě vykoukl ráno na netu..Nějaký světový šampion..má asi 4 jména..ale..

A ti další? nejsou to taky šampioni??🐕,jen se nedostali holt někam dál,ale jsou to všichni nádherní pesánci👌…Já prostě musela..a to tam nemám všechny..Blondýny třeba…a další..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 14.04.2025, 08:53:43 xxx.xxx.217.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 13.04.2025, 22:52:28

Taky neumím bruslit, lyžovat a spoustu jinejch věcí, ale zase umím něco jinýho a vy určitě taky. 😉

Aluška
Aluška 14.04.2025, 09:02:26 xxx.xxx.199.204
Bobca:

Ten první obrázek na mě vykoukl ráno na netu..Nějaký světový šampion..má asi 4 jména..ale..

A ti další? nejsou to taky šampioni??🐕,jen se nedostali holt někam dál,ale jsou to všichni nádherní pesánci👌…Já prostě musela..a to tam nemám všechny..Blondýny třeba…a další..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Všichni jsou naši šampioni ( A  Mirďa je i mezinárodní šampion výstav CIB a mezinárodní šampion krásy CIB ) 😀. Když jsem to počítala, tak Mirďa má 19 šampionátů 🙂

Doron
Doron 14.04.2025, 09:22:44 xxx.xxx.166.146
Dublinbarzoj:

A naše miminko se venčilo na výstavě. Byl šikula, dostal pochvalu i doma od bráchů. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Taky se připojuju ke gratulacím !

Úplně na vás můžu oči nechat!🥰

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 14.04.2025, 09:38:07 xxx.xxx.153.254

Děkujeme, uvidíme co z malýho doroste, má 5 měsíců.  Výstavy jsou krásný,  já je ráda, ale všeho s mírou, musí to hlavně  bavit i hafíka a taky lidi musí být trošku normální.   V poslední době se mi zdá,  že se čím dál víc ztrácí ta radost a převládá ego a prachy. 

Vahine
Vahine 14.04.2025, 09:45:51 xxx.xxx.19.71
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 14.04.2025, 06:32:06

Taky jsem zkoušela řídit auto i motorku, ale musela bych být na silnici jen já, jako Vy Dafi nebo Tenurri. Nebo jen s nima, jen my tři ? 🤔

Mám blok kvůli dvěma smrťákům v autě v úzké rodině, pár let po sobě. Je to sice mnoho let, ale nepřekonám to.

Sarah01
Sarah01 14.04.2025, 10:13:13 xxx.xxx.217.40
Vahine:

Taky jsem zkoušela řídit auto i motorku, ale musela bych být na silnici jen já, jako Vy Dafi nebo Tenurri. Nebo jen s nima, jen my tři ? 🤔

Mám blok kvůli dvěma smrťákům v autě v úzké rodině, pár let po sobě. Je to sice mnoho let, ale nepřekonám to.

Toho se taky bojím, někdo na té silnici vůbec nepřemýšlí. Ale jezdit prostě musím, nedá se nic dělat.

Bobca
Bobca 14.04.2025, 10:33:15 xxx.xxx.20.192
Dublinbarzoj:

A naše miminko se venčilo na výstavě. Byl šikula, dostal pochvalu i doma od bráchů. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

ano!!přesně tak-šampion....Já si ho hned uložila,ale asi někam do jiné složky,hledala jsem ho a vrátit jsem se nemohla,bo by mi to všechno zmizlo…😇..to je krasavec..mám ho právě s tím větším..🐕

Daja
Daja 14.04.2025, 10:38:33 xxx.xxx.121.121
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 14.04.2025, 09:45:51

Hmmm tak já jsem nucena jezdit, řídit, bez auta u mně to nejde. Každý rok -+30 000km najezdím. Každé auto jsem nabourala plechy moji nepozornosti, ale měla jsem dvě jako havárie, v 19let. mě auto přejelo, vinná řidiče. Podruhé pán nedal přednost nezastavil na stopce, auto na odpis , mě hasiči vystříhavali, 6 airbagu vystřelených a jak se říka něco za něco, mě se relativně nic nestalo, ale zabil mi pejska Damiška. 

No druhý den jsem musela jet do odtahovky vypsat papíry a řídit, musela jsem se duševně vypořádat a jezdit, nic se nedalo dělat jen pejsek co přežil tak po měsíci začal mít trauma a trvalo to tři měsíce.

Hodně ráda jezdím , už jezdím bezpečně, ale opravdu na cestách děs a hrůza. 

Bobca
Bobca 14.04.2025, 10:40:11 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Toho se taky bojím, někdo na té silnici vůbec nepřemýšlí. Ale jezdit prostě musím, nedá se nic dělat.

Já jela do FM ke kámošce pár dní po těch 2 smrťákách u Opavy a u nás kousek u Pňovic-Chomoutova(mezi)je tam taky rovinka a přesně podobně předjížděl mlaďoch a vusmrtil protijedoucí..Když se naproti mě u Rychaltic v zatáčce vyřítil taky mlaďoch..kdyby ho to vyneslo..Taky mám spíš strach,že někdo do mě vletí zbytečně..Neříkám,že dálnice je bezpečnější,ale mezi dědinama si myslím,že je to taky riziko..Na dálnici se držím té 130,když jsou 3 pruhy,tak prostřední..ale co mě kolikrát předjíždí😲..a motorkáři? ti si to dělají sami..

ale dost aut..pardon,jsem tu zase mimo🤭jsem se nechala unést..

Bobca
Bobca 14.04.2025, 10:42:09 xxx.xxx.20.192
efe:

A já řízení miluju a užívám si ho. A takový závody na motokárových okruzích s našima miníkama, to je prostě boží 😍

Obrázek

Efe-vy jezdíte s tím mimískem na okruhu??gratuluju👍

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.