Tak proč to pořád řešíte? Když to teda neřešíte. Moje chyba příště si radši dvakrát rozmyslím sem cokoliv vkládat.
Tak proč to pořád řešíte? Když to teda neřešíte. Moje chyba příště si radši dvakrát rozmyslím sem cokoliv vkládat.
Jen sem Bambulku dávejte co nejčastěji, je boží.
bambule:Tak proč to pořád řešíte? Když to teda neřešíte. Moje chyba příště si radši dvakrát rozmyslím sem cokoliv vkládat.
Kašlete na to, přece se nebudeme hádat o tři pampelišky. Já je doma na zahradě likviduju, i když venku netrhám nic, ani medvědí česnek. 😀
jistě Bambule…jen sem dávejte cokoli..
A vy si Lupusi užijte pobyt na Šumavě..nevím teda,když to všechno máte u pr..,že takhle reagujete..to si protiřečí..Neznám vás,ale myslela jsem,že jste normální přispěvatel do diskusí…
když potkávám lidi s narvanejma kočičkama, sněženkama, pampeliškama
Orvané kočičky a sněženky taky neuznávám, ale pampelišky?
No já teď nevím,ale včera jsem s berlemi trhala pampelišky malým ušáčkům.Tak a teď za to půjdu do pekla😀
bambule:Musim se pochlubit, za poslední dva dny jsme s Bambulí proťapkali bezmála 20 km (chybí nám 300m). Počasí ji nesmírně vyhovuje, i když dnes bylo obzvláště větrno. Jsem na ni tak moc pyšná, když si vzpomenu, že před rokem bylo ve hře i možnost jejího uspání. Snad nám to ještě nějaký čas spolu vydrží.
Je nádherná a krásně se směje, fakt princezna. Jsem taky ráda za Vás obě, že si tak dobře vedete 🌷👏
Vím, že ten začátek cukrovky nebyl lehký, ale že až takhle to bylo, to jsem netušila 😳 že hrozilo uspání…uf, ještě, že je dobrá 🤗
acher:No já teď nevím,ale včera jsem s berlemi trhala pampelišky malým ušáčkům.Tak a teď za to půjdu do pekla😀
No já utrhla dneska bělouškovi sedmikrásku a on ji snědl…nebude jich na louce málo teď? 🫣😉
Lupusi, si Vás tady dobíráme s kytkama, to jsme ale teda….
No a tohleto *viz foto, nás asi nikdy neomrzí, baví nás to oba 🫡
Jinak začala jsem běloušovi dávat chlorellu, záviděl mi 😉 a očekávám, že z něj bude motorová myš. Já jím i ječmen a úplně přetékám energií, potíže ustupují. Dáváte někdo taky psovi tohle?
Alan si osení i pýr natrhá sám.Na ty sedmikrásky bych ho mohla taky naučit.Máme jich tu plno a jsou zdravý. Včera jsme jemu a kocourům byli pro maso,tak jsem Alanovi koupila konzervy hovězí a vepřové maso a mrkví a dýní.Alanovi to chutná.Mohou dýni i kočky?
Tak pampelišky jsou v pohodě, asi bych taky byla schopná dát Malině za ucho sedmikrásku, ale spíš jí k těm kytkám posílám sednout. No jiné dekorace jako sobí věci, čepice a pod. taky moc nejsem a tuhle jsem měla osypky, když v jednom dokumentu nosily nějaké paničky pejsky a chovaly se k nim jako k miminům. Ti psi snad měli i WC v těch kabelkách.
Zrovna včera jsem natrhala pampelišky želvě, která si na květech vždycky ráda pochutná. A ještě jsem je natrhala morčatům.
Sarah01:Kašlete na to, přece se nebudeme hádat o tři pampelišky. Já je doma na zahradě likviduju, i když venku netrhám nic, ani medvědí česnek. 😀
Na zahradě je taky rvu, stejně mi přijde, že vyrýpnu pampelišku a vyrostou místo ní tři další. Kdybych zahradu nechala svému osudu, tak to tam vyhraje na celé čáře břečťan a kopřivy….Dcera se teď učí bylinky a já zjistila, že mi skoro všechny rostou na zahradě. Chybí mi jen petrklíč, který tam taky byl a zmizel. Minulý týden muž vertikutoval trávník a hned přiletlo spoustu ptáčků s děkovnými transparenty a zkouší tam něco sezobnout. Je to radost, ty rostlinky a zvířena.
Tak v trhání kytek byla přeborník malá Gina… zlikvidovala dva květinové záhony… všechno vyrvala i s kořeny, dokonce i růže a maliny a všechno i s kořenovým balem nosila do obýváku… No jo no… šel zahradník do zahrady s motykou, motykou, vykopal tam rozmarýnu velikou, velikou…
No tak ač mám zahradu, tak kytky pro radost a pro čmeláky pěstuju v sudu.
Ta má asi mrzení, že ten sud neunese 😂.
Jinak si myslím, že zůstala chuděrka nepochopena. Určitě vám to nosila domů, aby jste se mohla kochat i doma 😄.
Trickyvoo:Na zahradě je taky rvu, stejně mi přijde, že vyrýpnu pampelišku a vyrostou místo ní tři další. Kdybych zahradu nechala svému osudu, tak to tam vyhraje na celé čáře břečťan a kopřivy….Dcera se teď učí bylinky a já zjistila, že mi skoro všechny rostou na zahradě. Chybí mi jen petrklíč, který tam taky byl a zmizel. Minulý týden muž vertikutoval trávník a hned přiletlo spoustu ptáčků s děkovnými transparenty a zkouší tam něco sezobnout. Je to radost, ty rostlinky a zvířena.
a hned přiletlo spoustu ptáčků s děkovnými transparenty a zkouší tam něco sezobnout. Je to radost, ty rostlinky a zvířena.
Přesně tak..a to mi chybí v těch pronájmech bez zeleně..A k těm bylinkám..Taky jsem dělávala dceři herbář na zahradě a za humny….a dělala med z pampelišek,sedmikrásek a z máty,meduňky…Pampelišky za panelákem-200hlaviček..Vykoukla paní,že jestli mi nevadí,že se tam psi chodí venčit..Já na to"nevadí,však to se převaří"🤭..Já viděla pejsaře chodit chodníkem dál do polí..ale jsem to nějak neřešila..hovno snad poznám,a to tam nebylo..
ale ať tu neplevelím vlákno kytkama🤭
musela jsem si to zvětšit,co to vlastně v té tlamce má..to si utrhl sám?
Trickyvoo:Ta má asi mrzení, že ten sud neunese 😂.
Jinak si myslím, že zůstala chuděrka nepochopena. Určitě vám to nosila domů, aby jste se mohla kochat i doma 😄.
No upřímně si myslím, že dnes už je to pětiletá dáma, že už by nezahradničila, ale přeci jen… občas hrabeme kráter a vidím živě v barvách, jak ten můj bílej kolos do zasazených květin ulehá. Padni kam padni.
Já nejsem duší zahradnice… květiny miluju, ale nebaví mě se o to starat… no tak mi Gina za těch téměř 5 let, co spolu žijeme ušetřila spoustu peněz a času… teda ušetřila… jen tyto finanční a lidské zdroje byly nasměrovány do psů.
Rostliny v sudu jí nezajímají.
Letos jsem neodolala a zakoupila růže, ale jistota je jistota… budou zasazeny do nádob a nádoby budou na vyvýšeném místě.
Bělouš nese aport…míček 😁 je takový žlutozelený a čistě žlutý máme taky. Jsou dobře vidět v trávě.
Dnes jsme si dali velkou procházku 10 km, všude to kvete a tráva je tak svěží, nádhera 🌷ovečky i s jehňátky jsme viděli, ale fotku mám jen jednu...
A bělouš už chrní 🥱
A naše miminko se venčilo na výstavě. Byl šikula, dostal pochvalu i doma od bráchů.