psi jsem nechala schválně bez oblečků,že budou celou dobu běhat-a běhaly!!!- a oba-heč!!!
a Žeryk v té mokré trávě válel sudy….
Dafi ukazovala lavičky a plácnutím na bok popelnice označila i popelnici-jakože-lavička/pařez-tak jsem řekla-tak taky názor,že a se smíchem jsem jí dala pamlsek🙂
ovšem,lkdyž se snažila na pidi vyvýšenince naznačit-že to je pařez!!
-tak se slovy,-nedělej ze mě debila a slez!!-měla smůlu…..-su přece drsnej kynolog a lhát se nemá-tak!!!
ještě se jí jednou pár metrů hodil smajlík,Žerykovi 2krát pořádně kolečko a valilo se dom,
učesat,ostříhat srst mezi tlapkami,a nakrmit,já šla za koníkama,kterým nosím chlebíček,a jelikož se tradičně Dáreček nedal chytit a prchal ode mě tak s česáním nebylo nic…☹️
no ,tak mám aspon odbytiště pro kůrky chleba,no…:
za Dárečkem chodí 2 holky+majitelka…
prý ho minule nemohly chytit 2…
no nic budu uklízet..
včera mě snaživost v práci a to,aby jsme aspon jednou !!!
Potkala jsem dnes na louce úplně stejného papilonka, jako je Killianek. Jeho bláznivá panička je schopná zavírat ho na 10 hodin do bytové klece. Naštěstí má ještě opatrovnici, která za ním denně dojíždí (snad 30 km) a tráví s ním celý den, hodně venku. Byl tříletý a pěkná raketa 😊
Musim se pochlubit, za poslední dva dny jsme s Bambulí proťapkali bezmála 20 km (chybí nám 300m). Počasí ji nesmírně vyhovuje, i když dnes bylo obzvláště větrno. Jsem na ni tak moc pyšná, když si vzpomenu, že před rokem bylo ve hře i možnost jejího uspání. Snad nám to ještě nějaký čas spolu vydrží.
Musim se pochlubit, za poslední dva dny jsme s Bambulí proťapkali bezmála 20 km (chybí nám 300m). Počasí ji nesmírně vyhovuje, i když dnes bylo obzvláště větrno. Jsem na ni tak moc pyšná, když si vzpomenu, že před rokem bylo ve hře i možnost jejího uspání. Snad nám to ještě nějaký čas spolu vydrží.
No myslím, že těch pár pampelišek není tragédie. Kolik lidí likviduje na svých zahradách pampelišky jako plevel… já, pokud mi nějaká vyrostla, tak jsem z ní měla radost a nechala jí v trávníku… tak když nic jinýho, tak jsem snad vykompenzovala těch pár, co bylo utrženo.
A slibuju, že až bude k dispozici pampeliškové chmýří, tak se pokusím vypěstovat na zahradě nějaké žluté krasavice.
sem nějak nepřispívám,ale musím..jsem pravidelným sledujícím tohoto klidného vlákna😇
Lupusi-zeptám se-máte vy z něčeho třeba radost?..Líbí se vám něco?Mě třeba udělala radost i ta příroda kolem..posezení u rybníčka…Strom na ostrůvku uprostřed rybníka….koník…Kochám se..Hlavně radostný úsměv toho pejska-jak je šťastná..Já sem chodím hlavně za takovými fotkami….Od všech..Bývám na procházkách s Yodou,jako bych tam byla..S Dafim..Kilianem..nevzpomenu si teď na jméno-černý pejsek s kšírami-jak si šel vlastní cestou na venčení🐕…Já tu s váma “žiju”…Vnímám každý detail přírody..těch pejsků..Mě to nabíjí…a ty pampelišky tam patří..povzneste se nad to..🙏
Mám jakousi nostalgii,tak jsem se možná nemusela tak rozepsat..ale chci,aby to věděli i ti ostatní,že sem chodím ráda..
Pardon, ale peskovat někoho kvůli pár utrženým pampeliškám na fotku mi přijde už dost extrémní.
Jaký peskování ? Jen názor, když potkávám lidi s narvanejma kočičkama, sněženkama, pampeliškama….zdejší klan hold je zvyklej pouze na obdivné vzdychání u sebevětší kraviny - tak pardón
Bobča - radost mám ze spousty “maličkostí”, neb jsem “uprdelista” a zaplať pánubohu už v Po odjíždím na milovanou Šumavěnku bez IT tak budete mít ode mne pokoj
Já samozřejmě taky nejsem pro, aby lidi ve velkým trhali všechny kytky v přírodě, ale zrovna pampelišky rostou doslova všude, tady ve městě je toho plno, většinou se to všude seká (neříkám, že je to dobře), takže to, že si někdo utrhne pár pampelišek a udělá si z toho věneček, neberu jako žádnou tragedii a nemyslím si, že to komukoliv ublížilo.
Nemyslím, že je potřeba se kvůli tomu nějak rozčilovat. Budu doufat, že nikomu nebude chybět osm pampelišek utržených u rozkvetlých sadů, plných kvetoucích třešní, trnek a meruněk. Nádherných petrklíčů, sedmikrásek, fialek mnoha barev, modřenců, krokusů a právě těch pampelišek. A kdyby ano, nechť skončím v pekle🤔.
uprdelista hlavně už neřeší zdejší “pohoršené” neb jsou mu u …
tak hlavně, že máte alespoň další “závažné téma” k tlachání,
dávat psovi “věnečky z kytek, sobí parůžky či santa čapky" jako roztomilé a zábavné mi tak zkrátka nepřipadá , ba naopak, no každý má jiný vkus …někdo žádný