Aktuálně: 2 699 inzerátů230 254 diskuzních příspěvků18 555 uživatelů

Jak se vám venčí?

Dafi
Dafi 22.03.2025, 13:55:27 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 22.03.2025, 07:44:22

Bobco-já byla tááák ščastnáááááá,táááák strašně-že si TO NIKDO NEDOKÁŽE PŘEDSTAVIT!!!!!!!!nikdo!!!

od úterý jsem chodila ven ze 4 psama-kterým jsem se dost věnovala,

a v pátek už jsem se těšila,že vypadnu někde kde budu já a kůn-protože pár dní po sobě jsem ze psama potkala-lidi,auto kousek od nás,několik psů.a i když vše v pohodě,psy mám vychovaný a vycvičený..tak prostě hlídat 4 psy,když jde někdo ze psem,těsně kolem vás jede auto-jenom ty vodítka jak se furt motají..🙂

Betty blbě vidí/slyší,tak s tou je to složitý…

a pátek ráno-popíšu

vstanu,pustím psy rodičů v půl sedmé-na dvůr a dom-máti přítele od úterý v lázních,od čtvrtka u mě tatínek….

jdu dom,mí psi spí,byly puštěni v půl paté,nasnídám se,přečtu kousek TÉMA,dám všem všude vodu,nakrmím andulky,dám jim vodu,-chystám se ze psama-volám Dafi,která to sabotuje…tak ju nechám ležet v posteli a říkám-si nas,,,,,  a v duchu-pudu s klukama a pak s holkama….

tatka za mnou za vteřinu nacpe Dafinu…

tak nic vylezu zahradou ze 3 psama,že vezmu BETTY  pak,

přce jen ve středu měla se mnou velkou vycházku,ráno,+chvilku večer,čtvrtek větší vycházka+kousek večer…

jdu zahradou mezi pole-Dafi dělá hledj-ztratil-70kroků+revírky portky-takže hledá v trávě přináší věci pracuje čichem,

Žeryk hledj-ztratil,kroky,otočky,hraní s míčkem,,mezitím běhají,venčí se,a pak ze všema 3 lehni-ka mě-lehni ke mě… Žeryk v mezičase furt válí sudy…..😀

du dom,beru Betty,dem kousek lípě-Dafi se thne za mnou na vodítku,

Betty čmuchá apo metru se posunuje,MAX čmuchá a po metru se posunuje…

Žeryk cape..-jsem zoufalá,ploužím se a zpívám si a říkám si,že musím užívat přítomný okamžik,je slunce,hezky……..

otočím to po 10 minutách a jdem zpě,na zahradě překážky s  Maxem..

…nakrmím slípky,vodu,jdu umývatz psům nohy,v chodbičce-umyju Dafi nožky v lavorku,narvu tatkovi na kín,jdu umývat Betty,ta mi zdrhne ven,tam za ní zmizne MAX,pak je naháním na střídačku dom-su blbá,vždy nechám otevřený jedny ze 2 dveří,takže groteska,hluchá Betty jde jinýma dveřma,než su já…. a opačně….

umyju Žerykovi nohy za stálýho zuření-jeho zuření-narvu ho dom,dám Dafině prášek,psům rodičů jídlo,

do umyvadla namočím chytrý ručník z trubky pro psy,že ho přeperu-napouštím umyvadlo i vanu,

a zapomenu na to umyvadlo s ručníkem…….

vykoupu se,oblíknu a KOEČNĚ JEDU ZA KONÍKEM---HUURÁ!!!!!!!!!!

Jalový dvůr-30minut lesem,kolem rybníka,hafling,rychlý koníček,já sedlo s madlama,slečně neřekly,že poveze dospěláka😀

vylezu na koníka,a jedem-je teplo,kecáme,já su ščastná,paní je fajn,vede koníka na vodítku,mě hřeje dečka-a ehmmm-2elastáky a manšestráky😀

pak ještě můžu dát kobylce kokynka,pomazlit, projít se sní jsme domluvený,že zase někdy můžu dojet…..

mají tam osílky,ovečky,kozy….,pohodička….

jen já kůn,přiroda a fajn paní…

pohoda relax a štěstí,,,,,,,

ve čtvrtek večer vycházka 4psy+cvičení překážek na zahradě aDafi s aportem,v středu jsem se byla večer mazlit za koníkama s Maxem a Žerykem,a šla jsem zvlášt s Betty a Dafi..-KDYŽ MÁM VOLNO-DOVČU,CHODÍM S NIMI 2 KRÁT DENNĚ,KDY S NIMI I DOST CVIČÍM…

v ten pátek jsem byla ráda,že jsem si domluvila koníka-už jsem byla přepejskařená….🙂

dnes vycházka s mýma 2 psama-za KORYČANAMA  parkoviště ze kterého se chodí na Cimburk,tak na Klimentek,Kazatelnu,k MÍSE,kolem Kozla  a k autu

fajn počasí,ke konci hodně turistů,ale pohoda,psi na volno-a já ráda,si šla a jen je občas zavolala,dala k noze,nebo čekej-relax jak hrom,

u Kozla hnízdí sokol,tak se tam k němu nesmí…

Dafině jsem řekla,že druhá vycházka dnes nebude,když je výlet-tak byla ráda😀

včera jsem máti přítele ukazovala jak dělají překážky před večerní vycházkou -ona tím,jak ji neposlouchají-tak mi to nevěří,že něco umí😀

na kladině se dá hezky sedět a hompat nožkama jsme včera odpo zjistily s tatínkem

Dafi
Dafi 22.03.2025, 14:44:07 xxx.xxx.136.20

dnešní relaxační vycházka-z parkoviště na Klimentek-Kazatelnu,k Míse-studánka, ke Kozlovi a na parkoviště,který park praskalo ve švech,potkaly jme štěně malého knírače černostříbřitého,2 kelpie na sedácích,a hromady tůristů a 3 horolezce🙂

Žeryk furt válel sudy v listí,Dafi občas pařez,jinak se docela táhla,vycházka necelé 2 hodiny…na km to nevím?….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
bambule
bambule 22.03.2025, 18:22:56 xxx.xxx.72.90

Dnes jen tak cestou necestou….zprvu krásně svítilo sluníčko, pak se rychle zatáhlo, přihnala se těžká šedá mračna a hodně studený a silný vítr. Jestli zaprší budeme mít s vycházkami do polí zase na chvíli utrum ☹️.

Obrázek Obrázek
Xerxova
Xerxova 22.03.2025, 19:04:58 xxx:xxx.b150:4c49

u nás bylo krásně od rána až do večera - ale zítra už má být pod mrakem. Byli u nás “trpajzlíci” - ale ráno jsme stihli rychle oběhnout kousek Ještědského hřebene - takže jsme se ještě na ledu poklouzali a Yoda se cpal sněhem (jakmile je nasněženo, nepije…)

Xerxova
Xerxova 22.03.2025, 19:46:07 xxx:xxx.b150:4c49

takže nejprve Yoda - jak je vidět, ještě je to občas víc zima než jaro… Na páté fotce je vidět, jak si jen tak řádí a skáče parkur, i když rozhodně nemusí… Stačilo jít o dva metry vedle…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
sutrik
sutrik 22.03.2025, 19:47:21 xxx:xxx.596a:e008

Fotky za týden. 

Dnes dopoledne procházka u nás v lese a odpoledne jsme s ratloraptorem jeli busem na trénink agility. A protože byl čas, prošli jsme se před tréninkem městem. Raptor byl nadšený, tolik pesemesek, čuchání. Potkali jsme za necelou hodinu asi pět psů, všichni na vodítku, žádný neotravoval,  z toho čtyři také pidi velikosti. Tolik prcků u nás nepotkáme za celý rok.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Xerxova
Xerxova 22.03.2025, 19:51:10 xxx:xxx.b150:4c49

a teď nepsí (a jedna zapomenutá psí vrcholová)

ta čtvrtá fotka je zvířecí osazenstvo liberecké výšiny (restaurace a hotel) - jen by mě zajímalo, jak je to s tím, že kopytníci mají být minimálně dva od jednoho druhu. Protože tato čtyřka je už dlouho v tomto složení. Poslední čtyři jsou dnešní Ještědské - Kamenná vrata a taky Červený kámen - kus prvohor…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
kometa
kometa 22.03.2025, 20:22:13 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 22.03.2025, 19:51:10

No, měli. Protože to, že všichni žerou seno a trávu nestačí. Je taky jakási etologie. Ale pořád lepší varianta než je mít o samotě. 

Ale když to nezajímá ani veterinární správu - a to jsou kolikrát horší případy týrání. Viz kauza množky.

Verun
Verun 22.03.2025, 20:30:48 xxx.xxx.220.12
Anet10:

Teda Verun, je mi vás i vaší fenky líto, vy si teda užijete. Přeju, aby se vše brzy uzdravilo,  psina byla vpořádku a nic dalšího se už nepřihodilo. Kam chodíte na veterinu?

Normálně k Fialovi, s nohama do Třeboně na Vetpoint k Pešinovi. 

Anet10
Anet10 22.03.2025, 21:56:43 xxx:xxx.4731:3747
Verun:

Normálně k Fialovi, s nohama do Třeboně na Vetpoint k Pešinovi. 

Taky jsem chodila k Fialovi, teď chodím na JH-VET, začla jsem tam chodit ještě s předešlou fenou , no a už jsem tam zůstala. Doktoři jsou tam fajn. Na Vetpoint jsem slyšela taky samou chválu. Ten Pešina prý je na nohy a prasklý vazy dobrej

Anet10
Anet10 22.03.2025, 22:01:40 xxx:xxx.4731:3747
Dublinbarzoj:

Kejný dnes za komika, Satánek za modelku a Dobi za roztomilouše nebo BŠO😄🤣

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Mě se moc líbí ten na 2. a 4. fotce, bílý s červenými plotnami. Připomíná mi naši Fiuschku

Bobca
Bobca 23.03.2025, 10:10:06 xxx.xxx.20.192

Bobco-já byla tááák ščastnáááááá,táááák strašně-že si TO NIKDO NEDOKÁŽE PŘEDSTAVIT!!!!!!!!nikdo!!!

právě,že to na vás Dafi bylo vidět😇…Jste většinou smutná..a s koníkem záříte👍tak jsem prostě musela….🤗

Bobca
Bobca 23.03.2025, 10:11:41 xxx.xxx.20.192

zapomněla jsem dát “vylepšenou ” fotku toho vodopádu…Myslím tím orámování těma mýma složkama😀Mám na ploše neustále něco rozdělaného…

Obrázek
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 23.03.2025, 10:51:12 xxx.xxx.153.254
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anet10 z 22.03.2025, 22:01:40

Kejný  děkuje za pochvalu. On je pořád dítě, obrovský, i na barzoje je Mega, ale i o to větší  dítě. Prostě  praštěnej.

Dafi
Dafi 23.03.2025, 11:20:52 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 23.03.2025, 10:10:06

ježíííš-děkuju,to je hezký jak jste to napsala💐

Xerxova
Xerxova 23.03.2025, 13:06:21 xxx:xxx.3912:daf

dneska již nebe plné mraků, sluníčko schované… ale v lese pod Velkým Vápenným bylo moc hezky. Cestou na zříceninu Roimund kvetly podběly, devětsily i lýkovce (kvůli nim tuto trasu na jaře tradičně chodíme), potkali jsme kopytníky (já tvrdím, že to bylo srnčí, Pepa že to byly laně), spoustu velkých ptáků (krkavce, káňata, vrány, luňáka), Yoda hezky poslouchal - a užíval si svobodu po skoro celou trasu. Nepotkali jsme vůbec nikoho… a to jsme dnes na nás vycházeli pozdě, až v devět.

Vahine
Vahine 23.03.2025, 13:12:23 xxx.xxx.191.9

Byli jsme se včera podívat na Pičhoře a předtím na zámku…ano, jest to zámek v Radimi, pak přes dvě vesnice na vlak…a bylo to akorát🫡

I koně na kopci jsme viděli a bylo to, jak z jiných časů, když jsme si teda odmysleli sloupy vysokého napětí 😉

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 23.03.2025, 13:40:09 xxx.xxx.162.253

U nás dnes prší a venku je poměrně teplo, 9 stupňů, typické jarní počasí. Tráva se snad konečně zazelená.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
  • +
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.