Bobco-já byla tááák ščastnáááááá,táááák strašně-že si TO NIKDO NEDOKÁŽE PŘEDSTAVIT!!!!!!!!nikdo!!!
od úterý jsem chodila ven ze 4 psama-kterým jsem se dost věnovala,
a v pátek už jsem se těšila,že vypadnu někde kde budu já a kůn-protože pár dní po sobě jsem ze psama potkala-lidi,auto kousek od nás,několik psů.a i když vše v pohodě,psy mám vychovaný a vycvičený..tak prostě hlídat 4 psy,když jde někdo ze psem,těsně kolem vás jede auto-jenom ty vodítka jak se furt motají..🙂
Betty blbě vidí/slyší,tak s tou je to složitý…
a pátek ráno-popíšu
vstanu,pustím psy rodičů v půl sedmé-na dvůr a dom-máti přítele od úterý v lázních,od čtvrtka u mě tatínek….
jdu dom,mí psi spí,byly puštěni v půl paté,nasnídám se,přečtu kousek TÉMA,dám všem všude vodu,nakrmím andulky,dám jim vodu,-chystám se ze psama-volám Dafi,která to sabotuje…tak ju nechám ležet v posteli a říkám-si nas,,,,, a v duchu-pudu s klukama a pak s holkama….
tatka za mnou za vteřinu nacpe Dafinu…
tak nic vylezu zahradou ze 3 psama,že vezmu BETTY pak,
přce jen ve středu měla se mnou velkou vycházku,ráno,+chvilku večer,čtvrtek větší vycházka+kousek večer…
jdu zahradou mezi pole-Dafi dělá hledj-ztratil-70kroků+revírky portky-takže hledá v trávě přináší věci pracuje čichem,
Žeryk hledj-ztratil,kroky,otočky,hraní s míčkem,,mezitím běhají,venčí se,a pak ze všema 3 lehni-ka mě-lehni ke mě… Žeryk v mezičase furt válí sudy…..😀
du dom,beru Betty,dem kousek lípě-Dafi se thne za mnou na vodítku,
Betty čmuchá apo metru se posunuje,MAX čmuchá a po metru se posunuje…
Žeryk cape..-jsem zoufalá,ploužím se a zpívám si a říkám si,že musím užívat přítomný okamžik,je slunce,hezky……..
otočím to po 10 minutách a jdem zpě,na zahradě překážky s Maxem..
…nakrmím slípky,vodu,jdu umývatz psům nohy,v chodbičce-umyju Dafi nožky v lavorku,narvu tatkovi na kín,jdu umývat Betty,ta mi zdrhne ven,tam za ní zmizne MAX,pak je naháním na střídačku dom-su blbá,vždy nechám otevřený jedny ze 2 dveří,takže groteska,hluchá Betty jde jinýma dveřma,než su já…. a opačně….
umyju Žerykovi nohy za stálýho zuření-jeho zuření-narvu ho dom,dám Dafině prášek,psům rodičů jídlo,
do umyvadla namočím chytrý ručník z trubky pro psy,že ho přeperu-napouštím umyvadlo i vanu,
a zapomenu na to umyvadlo s ručníkem…….
vykoupu se,oblíknu a KOEČNĚ JEDU ZA KONÍKEM---HUURÁ!!!!!!!!!!
Jalový dvůr-30minut lesem,kolem rybníka,hafling,rychlý koníček,já sedlo s madlama,slečně neřekly,že poveze dospěláka😀
vylezu na koníka,a jedem-je teplo,kecáme,já su ščastná,paní je fajn,vede koníka na vodítku,mě hřeje dečka-a ehmmm-2elastáky a manšestráky😀
pak ještě můžu dát kobylce kokynka,pomazlit, projít se sní jsme domluvený,že zase někdy můžu dojet…..
mají tam osílky,ovečky,kozy….,pohodička….
jen já kůn,přiroda a fajn paní…
pohoda relax a štěstí,,,,,,,
ve čtvrtek večer vycházka 4psy+cvičení překážek na zahradě aDafi s aportem,v středu jsem se byla večer mazlit za koníkama s Maxem a Žerykem,a šla jsem zvlášt s Betty a Dafi..-KDYŽ MÁM VOLNO-DOVČU,CHODÍM S NIMI 2 KRÁT DENNĚ,KDY S NIMI I DOST CVIČÍM…
v ten pátek jsem byla ráda,že jsem si domluvila koníka-už jsem byla přepejskařená….🙂
dnes vycházka s mýma 2 psama-za KORYČANAMA parkoviště ze kterého se chodí na Cimburk,tak na Klimentek,Kazatelnu,k MÍSE,kolem Kozla a k autu
fajn počasí,ke konci hodně turistů,ale pohoda,psi na volno-a já ráda,si šla a jen je občas zavolala,dala k noze,nebo čekej-relax jak hrom,
u Kozla hnízdí sokol,tak se tam k němu nesmí…
Dafině jsem řekla,že druhá vycházka dnes nebude,když je výlet-tak byla ráda😀
včera jsem máti přítele ukazovala jak dělají překážky před večerní vycházkou -ona tím,jak ji neposlouchají-tak mi to nevěří,že něco umí😀
na kladině se dá hezky sedět a hompat nožkama jsme včera odpo zjistily s tatínkem