Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 13.03.2025, 19:36:24
Jéé a já tak ráda chodím ven ke mně se přidá CHuli , Gigoušek ten leze jak lemra lína, ten ani nepotřebuje/oval nikdy vodítko páč ten pes snad ani neumí běhat, ale nám nedovolí prozatím procházky moje koleno až ho vymění budu běhat jak tady holky po horách, juch😉.
Bonnie se taky dnes na agi tréninku tvářila chvílemi jako absolutně neakční pes. Že jsou prý důležitější věci. Ale chvílemi to valila vpřed jako obvykle.
Dnes to bylo prvně kompletně i s kladinou a ještě tréninkovou minihoupačkou. A parkur nebyl lehký pro začátečníky.
teď jsme se vrátili z lesa a bylo to jak v bojové linii - pořád na nás útočily sněhové hroudy… Ono se totiž oteplilo a ta vrstva mokrého sněhu z větví padala dolů. Takže jsme mokří od hlavy k patě… Pes si občas i naštvaně blafnul, když dostal nečekaný větší zásah… Ale alespoň na rozdíl od zahrady není v lese bahno. Na zahradě už není sníh, a je mokro… takže psíček tahá tuny bahna na tlapátkách (a tak nemůže domů obývákem, ale musí předsíní a odmyjeme tlapátka v kyblíčku - naštěstí vzorně spolupracuje)