Aktuálně: 3 174 inzerátů222 453 diskuzních příspěvků18 375 uživatelů

Jak se vám venčí?

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 15.01.2025, 08:26:36 xxx.xxx.153.254

Ona je to občas Sofiina volba, jak mi říkala chovatelka, neměla  ho tam nechávat - tlumili ho sedativy jak se posléze dozvěděla   a pes za úplně rozsypal, když  si ho vyzvedávala nebyl schopen  dojít do auta, ale zas na druhou stranu, kdyby ho tam nenechala a psík zemřel, tak by si to vyčítala dodnes a, že  mu to reálně hrozilo.   Jde o to, jak moc intenzivní  je jejich péče a jestli ji nejsme schopni suplovat doma. Ale zas na druhou stranu, pokud je dr empatický tak je schopen poradit. A není  to jen u zvířat, ale i u lidí,  věříme odborníkům a často je to spíš ke škodě. Smutné, naštěstí jsou i lidí na svých místech a ti si zaslouží můj obdiv. 

efe
efe 15.01.2025, 08:36:15 xxx.xxx.155.192

Doron - je to hrozná bezmoc, když je psovi blbě a vy se nemůžete nikam dovolat anebo se dovoláte někam, kde cítíte, že to není úplně ono :/ Zachovat si pak chladnou hlavu a střízlivě uvažovat je fakt těžký. Snad už konečně bude líp, člověk by pro ně snesl modrý z nebe 🍀

Orionka (neregistrovaný) 15.01.2025, 08:39:31 xxx.xxx.129.144

Na té veterině, o které píše Xerxová, by mě nechali u psa sedět přes noc a ještě by mi donesli čaj. 

Taky bych tam psa nenechala, ke všemu trápení ještě stres. Držím palce.

bambule
bambule 15.01.2025, 10:29:36 xxx.xxx.72.194

Doron, myslím na Vás. Hlavně ať už je dobře. 

My se v tom taky motáme, Bambule začala předevčírem přivírat levé oko, takže fičák k vetovi, naštěstí jen podrážděné oko (vyfasovala jsem kapky, takže kapat) no a včera začala pčíkat. Moje nervy. 

Dajo snad Vám to taky dopadne dobře. 

Sarah01
Sarah01 15.01.2025, 10:58:34 xxx.xxx.11.197
impact:

Blbý je, že na těch klinikách nebude žádnej slušnej a zkušenej doktor dělat noční. Nemaj důvod. Takže noční odsírají nezkušení mladí doktoři, co ledva vylezli školu. No a blbý je i to, že na takových klinikách musíte ve všech úkonech zaplatit všechny lidi, od uklízečky až po kominíka a musíte zaplatit všechny drahé přístroje a jejich provoz, i když je u své návštěvy nevyužijete.

Jinak já mám s hospitalizací na jedné vyhlášené vyškovské klinice tak otřesnou zkušenost, že už bych psa přes noc nenechala bez mého dozoru prostě nikde krom své dvorní vetky. Protože jak byl doktor schopnej se chovat ke staré feně jen proto, aby mě donutil ji tam nechat a sypat peníze… 🤮 

Jj, s noční pohotovostí je to těžký. Tady v pohraničí to skoro všude zrušili, nikdo to nechtěl dělat. Dřív jezdila i jakási noční sanita domů, ale asi to kvůli té drahotě nikdo nevyužíval. Člověk se fakt hrozí, aby něco nečekaně nepřišlo v noci.

Aluška
Aluška 15.01.2025, 11:12:00 xxx.xxx.199.204

V Budějcích, ač je to krajský město, tak taky noční pohotovost není. Jako že by na nějaký veterině fyzicky seděli. Mají sice někteří na stránkách telefon pro pohotovost, ale málokdo ten telefon v noci zvedne.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.