Jak ji prosím prodáváte? V návodu jsem četla, že se má podávat s krmivem, což by byl u nás problém. Bambule totiž při těchto příhodách nechce žrát. Tak nevím jak bych to do ní dostala. U té pasty si slibuju právě jednoduché podání.
Jak se vám venčí?
U nás mě přišlo, že úplně bez efektu. :-(
Sypu na granule. Ale určitě by se dalo rozmíchat v troše vody a stříkačkou podat přímo do tlamky.
Chingis:U nás mě přišlo, že úplně bez efektu. :-(
Mám ozkoušeno při opravdu špatném trávení u psů z množíren a z výzkumáků. Podávat měsíc v kuse a ten efekt je tam vidět. 🙆♀️
impact:Já kopu taky za FortiFlora. ♥️
Nejlepší probiotika ever. A že jsem jich vyzkoušela.🐾
Určitě jsou super. Už podle toho, jak si je všichni chválí. Já jsem jich do Vikiny nahrnula snad tunu, plus tuny dalších - Probiovet, ProbIMUN, Probican, Protexin Professional- ten se chvíli tvářil ze všech nejlíp, ale ne…nakonec Vikinu zachránil návrat na barf a teď už žádný probiotika nejsou třeba.
Byla to šílená bezmoc, ty její srajdy nereagovaly vůbec na nic. Přesto jsem pořád dokola jako panáček na klíček dávala Enterozoogel, různý protisrací pasty - ZooLac, DiarVet…plus celou tu škálu probiotik a k tomu bio krůtí prsa s bio mrkví a rejží …houby platný, vždycky jí pomohlo jenom se důkladně vysr…z podoby a pak byl chvíli klid, než se bestie zase namnožily.
Barf byl úleva ze dne na den. Až teď, když už je po všem, vidím, jak mě to devastovalo. Najednou mnohem líp spím. Dřív jsem v noci pořád poslouchala, jestli Vikina nekvíkla a nebudeme muset ven. Kontrolovala jsem, kde a jak leží. Pokud byla rozvalená na zádech nebo na boku, byla pohoda. Pokud ležela "na žabáka" nebo furt měnila polohu, nedokázala jsem usnout, protože jsem čekala, kdy půjdeme.
Výrazně se ulevilo i našemu vetovi. Už z nás byl nešťastnej, už byla ve hře i transplantace stolice. A teď říká “vidíte, a před některejma kolegama byste vůbec nemohla říct, že krmíte barfem” 🙏
Tak možná jsem jenom netrpělivá, já to dávala Abby dva týdny a beze změny, tak už jsem další nekupovala. Pak jsem to párkrát zkusila u jiných, ale jen pár dávek. Mně se nejvíc osvědčil obyčejný jogurt, třikrát denně lžíce mimo hlavní jídlo, plus dieta - vařená a “barf”.
K tématu venčení. Ráno jsem je vzala jen na rychlovku do parku. Sbírám po Blueovi, najednou přikulhá Trixie a ukazuje mi přední packu. Nic nenormálního, tady je hodně akácií, kaktusů a všemožných dalších trnitých věcí, psi jsou naučení říct si o pomoc, když na něco šlápnou. Tak jsem jí hned šla packu prohmatat, a ta blbka mi jen přišla říct, že šlápla do ho.vna. 😈🤣
Doron mám radost, že se to sune k lepšímu. Podrbání marodům ❤️
🤣🤣🤣
Dnešní venčení bylo krásný. Odvedla jsem dceru na kroužek, už se smrákalo. Vyrazila jsem do zahrádkářské oblasti. Nikde nikdo, krásné červánky. Jen jsem zas musela Malinu odnaučovat tahat, protože o víkendu vodil muž a ten se tahat nechá. Já na té místy ledovce o to nestála.
Dobré ránko😉,
venčení stále u nás po tmě🤪proto žádné fotky nemám, ale přiznám se, že i mobil zapomínám. Snad někdy za uherský rok i fotečku pořídím🤫pokusím se nemít alzhajmra.
Daja